امتیازات Quantum Theory

Apóllōn

کاربر سایت
quantum_theory_screenshot13_tif_jpgcopy.jpg

این بازی نخستین امتیاز خودش رو گرفت...OXM به این بازی نمره ی 3 از 10 داده
همچنین در این نقد میخونیم که سازندگان بازی را بسیار شبیه Gears Of War ساخته اند اما بی نهایت بد تر از آن و نتیجه ی کار آنها مطلوب نیست و بازی از هر نظر دارای ایرادات زیادی است

آخرین ویرایش:
کاش میموند!؟؟؟ هر بازیی که گند از آب رد پای 360 بود توش!!!! والا ماکروسافت با پولش اصرار داشت بیاد رو 360!!!!!!
شما منبعی واسه این حرفت داری؟

فن بیس 360 به اندازه ای بزرگ هست که هر سازنده ای دوست داره بازیش رو، روی 360 هم منتشر کنه تا یه فروش عالی داشته باشه.

خیلی جالبه می خوام بدونم دوستان تا کجا می خوان پیش برن.اگه بخوایید بعد از پست من ادامه بدید باهاتون برخورد میشه. یک امتیاز این قدر فشار میاره بهتون؟ حالا خوب یا بد، انحصاری سونی یا مایکروسافت چه فرقی برای شما داره؟ سود و ضررش میره تو جیب شما؟ دیگه ادامه ندیدن با همه هستم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HL2-GF
البته مجله ايی همکه بهش نمره داده ممکنه يکم هدف دار نمره داده باشه :دی

مجله ای مثل OXM UK ، نمیاد خودش رو با این چیزا خراب کنه ! سطح و اعتبارش بالاتر از این حرفاس که بخواد با هدفدار بودن خودش رو خراب کنه

به نظرم بازی به این بدی هم نیست من فکر میکنم طرف تو جو GEOW بوده امده نقد کرده .

آخه تریلر و گیم پلی که از بازی نشون داده به بازی 3 نمیخوره همین به نظرم بد نبود. فردا EDG میاد میده 10 LOL .

آخرین ویرایش:
مجله ای مثل OXM UK ، نمیاد خودش رو با این چیزا خراب کنه ! سطح و اعتبارش بالاتر از این حرفاس که بخواد با هدفدار بودن خودش رو خراب کنه

نه آخه شما hands on هايی که مجلات با طرف و بی طرف قبل عرضه مينوشتنو نديديد!

OPM ها ميگفتن شاهکاره فلانه!

OXM ها ميگفتن افتضاحه :دی

بقيم ميگفتن بازی خوبی به نظر ميرسه!

من قصد خریدنشو رو PS داشتم ! :))
منتظر بقیه ی نمرات هستیم ...

نمیدونم چرا بعضی از پنکه ها اینقدر علاقه دارن جو رو مسموم کنن !

آخرین ویرایش:
نه آخه شما hands on هايی که مجلات با طرف و بی طرف قبل عرضه مينوشتنو نديديد!

OPM ها ميگفتن شاهکاره فلانه!

OXM ها ميگفتن افتضاحه :دی

بقيم ميگفتن بازی خوبی به نظر ميرسه!

اتفاقا من سه تا از مجله های UK رو می خونم ( OXM ، OPM و PC Gamer)

منتها والا من شخصا هیچی توش ندیدم ! OPM نمی گفت شاهکار میشه ! میگفت به نظر میاد بتونه عنوان خوبی بشه ! که حالا بازی که داره نقد میشه باید دید چی کار کرده !

اما من تا حالا ندیدم OXM هیچ بازی رو الکی بکوبه ! (مگه اینکه این اولیش باشه :d)

من اين مجلاتو دارم خودم خوندم ديدم!

تو شماره فبريه OPM خودشو کشته بود سر بازی!

پ.ن:OPM us

نه من UK ها رو می خونم ! US رو ندیدم !

آخرین ویرایش:
اتفاقا من سه تا از مجله های UK رو می خونم ( OXM ، OPM و PC Gamer)

منتها والا من شخصا هیچی توش ندیدم ! OPM نمی گفت شاهکار میشه ! میگفت به نظر میاد بتونه عنوان خوبی بشه ! که حالا بازی که داره نقد میشه باید دید چی کار کرده !

اما من تا حالا ندیدم OXM هیچ بازی رو الکی بکوبه ! (مگه اینکه این اولیش باشه :d)

من اين مجلاتو دارم خودم خوندم ديدم!

تو شماره فبريه OPM خودشو کشته بود سر بازی!

پ.ن:OPM us

جالب بود که مدیر شرکت Namco Bandai یا Temco (درست یادم نیست:دی)گفته بود که Quantum Theory یک سورپرایز بسیار هیجان انگیز است و میتونید در ماه سپتامبر از آن لذت ببرید.(نمیدونم دلیل تاخیرشون چی بود)
و حالا نتیجش رو دیدید!
ولی بازم باید منتظر بقیه نمرات موند.

والا من خیلی از بازی هایی رو دیدم که محکوم به تقلید از Gears شدن . از Uncharted بگیر تا Dark Sector ، Wanted ، 50 Cent و ....
اما این بازی دیگه تقلید رو ترکونده بود . نوع حرکی گلوله ها ، رنگ بندی بازی ، قد و قواره ی شخصیت های بازی و نوع گیم پلی جوری بود که انگار واقعا هیچ چیز تازه ای برای عرضه تداره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or