امتیازات Pro Evolution Soccer 2013

FLAWL3SS

کاربر سایت
Pro Evolution Soccer 2013

40503268777621343323.jpg

NowGamer – 9.1/10
CVG – 9.1/10
Inthegame – 9/10
Eurogamer - 9/10
Videogameszone.de - 9/10
VGZ – 9/10
Vandal Online - 9/10
GamingXP - 8.6/10
SpazioGames - 8.5/10
IGN – 8.5/10
Meristation - 8.5/10
3DJuegos - 8.5/10
PlayStation Universe – 8.5/10
Shopto – 5/6=8.33/10
Videogamer – 8/10
Digital Spy 8/10
Playstation Official Magazine UK - 8/10
Xbox 360 official xbox magazine - 8/10
OPM – 8/10
Impulsegamer - 8/10
Eurogamer.it – 8/10
OXM – 8/10
Gameblog.fr 7/10
Metro – 7/10

آخرین ویرایش:
من موندم تو تاریخ بشریت تا حالا تاپیک در مورد PES وجود داشته که در مورد فیفا توش بحث نشه..؟
یکبار با دل خوش نیومدیم تو تاپیک PES و حرفی از فیفا نباشه من 5 ساله تو این سایتم یک پست تو تاپیک فیفا ندادم ولی دوستان...!

===========

یک بازی ژاپنی همیشه نمرات کمتری میگیره مثلا من دارم کاستلوانیا بازی میکنم که واقعا هر کی زیر 10 بهش بده قطعا هیتر بازی هست ولی ما شاهد نمره 7 از گیم اسپات هستیم..!

خب امین طبق این نظریه بخایم نگاه کنیم "هیلو، گیرز، آنچارتد، گاد و ..." همه بخاطر هایپ نمره و فروش بالا دارن و در واقع خوده این بازیا چیزه خاصی ندارن !!

تو تاپیک فیفا هم پای بازیای دیگه وسط میاد این روال همیشگی کاره ...

من موندم تو تاریخ بشریت تا حالا تاپیک در مورد PES وجود داشته که در مورد فیفا توش بحث نشه..؟
یکبار با دل خوش نیومدیم تو تاپیک PES و حرفی از فیفا نباشه من 5 ساله تو این سایتم یک پست تو تاپیک فیفا ندادم ولی دوستان...!

===========

یک بازی ژاپنی همیشه نمرات کمتری میگیره مثلا من دارم کاستلوانیا بازی میکنم که واقعا هر کی زیر 10 بهش بده قطعا هیتر بازی هست ولی ما شاهد نمره 7 از گیم اسپات هستیم..!
نمراتی که شما میدی نظر شخصیته دلیل نمیشه شما خیلی با یک بازی حال کردی بدی بش 10 و انتظار داشته باشی gamespot و IGN هم بهش 10 بدن:|

---------- نوشته در 02:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:35 PM ارسال شده بود ----------

دموی دوم رو بازی نکردم ولی تعریفات بیشتری شنیدم

تازه اگر پیشرفت خوبی نداشت این نمرات رو نمی گرفت که
نمره رو به کل بازی میدن نه به پیشرفت هایی که کرده

پس AC revelations هم نباید نمره خوب میگرفت و توی Best action adventure نامزد میشد چون پیشرفتاش کم بوده:|

PES 14 نمره خوبی بگیره و PES 15 یک کپی از روی PES 14 بزنه بازم نمره میگیره
تجربیات اینو ثابت کرده

اونوقتی که پرو کبکش خروس میخوندو فیفا دنبالش میدویید چطور یادتون رفته؟تا شروع این نسل که پرو فرمانروایی میکرد از این حرف خبری نبود یهو چی شد که همه آنتی پرو شدن؟بس کنید بابا..پرو این نسل افتضاح بود..همین نمراتم از سرش زیاده...
در ضمن خود من به castelvania حداکثر 7 میدم...در حالیکه به gow 9.5 میدم.این یه حقیقت غیر قابل انکاره که در این نسل ژاپنیها در مقابل غربیها حسابی سوسک شدن..این چیزیه که حتی بزرگان صنعت گیم ژاپن هم بهش اذعان کردن...
فرق اونا با ما اینه که اونا شکست رو قبول میکنن ولی ماها همش دنبال توجیهیم

در ضمن خود من به castelvania حداکثر 7 میدم...در حالیکه به gow 9.5 میدم.
مثالت مشکل داره، کسلوانیا رو مرکوری استیم اسپانیایی درست کرده. ربطی به ژاپنی بودن و عرب بودن نداره.

===========

آخه امین یه چیزی بگو که بشه روش بحث کرد. اینکه بیای بگی فلان بازی رو هرکی زیر فلان نمره بهش بده هیتر بوده که نشد حرف. الان منم میگم PES 2013 رو هر کی بهش بالاتر از 6 بده فن افراطی این بازی هست. چجوری میخوای ثابت کنی حرف من درسته یا حرف تو؟
===
بعد این وسط مگه فقط PES بازی ژاپنیه؟ MGS4 و کلا سری MGS بازی غربین که وضعیت نمره هاشون اونه؟ بایونتا با میانگین 90 غربی بوده که اون نمرات رو گرفته؟
مثالت مشکل داره، کسلوانیا رو مرکوری استیم اسپانیایی درست کرده. ربطی به ژاپنی بودن و عرب بودن نداره.
در اصل مثال امین مشکل داشت که مثال ایشون رو هم به انحراف کشوند :دی

اونوقتی که پرو کبکش خروس میخوندو فیفا دنبالش میدویید چطور یادتون رفته؟تا شروع این نسل که پرو فرمانروایی میکرد از این حرف خبری نبود یهو چی شد که همه آنتی پرو شدن؟بس کنید بابا..پرو این نسل افتضاح بود..همین نمراتم از سرش زیاده...
در ضمن خود من به castelvania حداکثر 7 میدم...در حالیکه به gow 9.5 میدم.این یه حقیقت غیر قابل انکاره که در این نسل ژاپنیها در مقابل غربیها حسابی سوسک شدن..این چیزیه که حتی بزرگان صنعت گیم ژاپن هم بهش اذعان کردن...
فرق اونا با ما اینه که اونا شکست رو قبول میکنن ولی ماها همش دنبال توجیهیم

تو این نسل ژاپنی ها بازیهای بدی نساختن حالا نمیخوام تک تک اسم ببرم
در مورد پذیرفتن شکست من ضعف های PES رو انکار نمیکنم اما خیلی از مواردی که نمره ها رو کم میکنن بسیار جزئ و پیش پا افتاده هست..کونامی روی PES بیشتر به کلیات توجه میکنه تا چزئیات ولی فیفا بر عکس..

من نمیدونم شما تو کاستلوانیا چی دیدن اما قطعا نمرش باید بالتر از 7 میبود..

آخه امین یه چیزی بگو که بشه روش بحث کرد. اینکه بیای بگی فلان بازی رو هرکی زیر فلان نمره بهش بده هیتر بوده که نشد حرف. الان منم میگم PES 2013 رو هر کی بهش بالاتر از 6 بده فن افراطی این بازی هست. چجوری میخوای ثابت کنی حرف من درسته یا حرف تو؟
===
بعد این وسط مگه فقط PES بازی ژاپنیه؟ MGS4 و کلا سری MGS بازی غربین که وضعیت نمره هاشون اونه؟ بایونتا با میانگین 90 غربی بوده که اون نمرات رو گرفته؟

بعضی چیزها تابلو هست نمیشه مثلا همه به U3 بالای 9 دادن بعد یکی بیاد بگه مفت نمی ارزه کاستلوانیا واقعا مشخص بود بازی خوبی هست و هر چی هم شما بگین نمرش باید همون 7 باشه من قبول ندارم..

MGS هم مثل بازیهای غربی باهاش رفتار شد ولی قبول کن بازی های زاپنی اون هایپی که بازیهای غربی دارن رو نداره و این هایپ تو امتیاز و فروش قطعا تاثیر گذاره..

تو این نسل ژاپنی ها بازیهای بدی نساختن حالا نمیخوام تک تک اسم ببرم
بازیهای بدی نساختن ولی به اذعان بزرگان صنعت گیم ژاپن در مقابل غربیها خیلی کم اووردن...

در مورد پذیرفتن شکست من ضعف های PES رو انکار نمیکنم اما خیلی از مواردی که نمره ها رو کم میکنن بسیار جزئ و پیش پا افتاده هست..کونامی روی PES بیشتر به کلیات توجه میکنه تا چزئیات ولی فیفا بر عکس..

بله بله....واقعا...یک نسله داره یه بازیه تاریخ مصرف گذشته رو به خوردتون میده شما هم که خوب بلدین توجیه کنین.کلیات؟کلیات منظور گیم پلی دیگه؟من که جز یه گیم پلی آرکید که کمترین زحمتی برای برنامه نویسی و پیشرفتش باشه ندیدم.
من نمیدونم شما تو کاستلوانیا چی دیدن اما قطعا نمرش باید بالتر از 7 میبود..
منم میگم به هیچوجه.اگر معیار رو gow بدونیم همون 7 نهایتا 8مناسبش بود.mgs4 لایق ستایش بود و ستایش شد چون از بازیهای هم دوره ژاپنیش سر بود...به همین سادگی...
با همه این حرفا به نسل بعد و پرو14 امیدوارم

بعضی چیزها تابلو هست نمیشه مثلا همه به U3 بالای 9 دادن بعد یکی بیاد بگه مفت نمی ارزه کاستلوانیا واقعا مشخص بود بازی خوبی هست و هر چی هم شما بگین نمرش باید همون 7 باشه من قبول ندارم..

MGS هم مثل بازیهای غربی باهاش رفتار شد ولی قبول کن بازی های زاپنی اون هایپی که بازیهای غربی دارن رو نداره و این هایپ تو امتیاز و فروش قطعا تاثیر گذاره..
آنچارتدی که اکثر نمراتش 10 و 9.5 و 9 هست تومنی 100 دلار آمریکا فرق میکنه با کسلوانیایی که کلا دو تا نمره ی کامل داشت و اکثر نمراتش 8 و 7 بود و کلی نمره ی 6 هم داشت.
تازه بازی ژاپنی هم که نبود.

منتقد به هایپ نمره نمیده که بخواد رو امتیاز تاثیر بذاره. رو فروش آره چون مردم عقلشون به چشمشونه. در غیر این صورت بتلفـ3ـیلد باید GOTY پارسال میشد، رزیدنت اویل 6 هم GOTY امسال با متای 95!

در آخر بگم کسانی که الان از فیفا طرفداری میکنن اکثرا خودشون WE فن بودن. خود من هنوز تعداد ساعت هایی که روی هم رفته تمام نسخه های فیفا رو بازی کردم هنوز به تعداد ساعاتی که WE 3 بازی کردم هم نرسیده! ولی باید واقعیت رو قبول کرد. PES این نسل حرفی برا گفتن نداشت. با این حرفها که بازی ژاپنیه و بهش نمره نمیدن و نمره های فیفا به خاطر هایپ و منوهاشه هم هیچی تغییر نمیکنه.

یه 7-8 سالی هست که طرفدارهای پرو و فیفا برای هم کری می خونن. اما اولین باره که وسطش پای کسلوانیا و چارت نشده و دنده جنگی و گاو میاد وسط :>

کونامی روی PES بیشتر به کلیات توجه میکنه تا چزئیات ولی فیفا بر عکس..

اینقدر جک نگید یه جوری حرف میزنی انگار اصلا fifa بازی نکردی!
اینکه دروازه بان منگ باشه و دفاع هم از اون منگ تر کلا دفاع خوب هیچ نقشی نداشته باشه و خرکی دفاع رو رد کنی و با چهار تا سانت بشه چههارتا گل زد پاس های شل و غیرواقعی و ... شده جزئیات که pes همه این جزئیات مشکل داره و فیفا نداره؟

اینقدرم توهم توطئه ورتون نداره که از قصد به ژاپنی کم میدن به جای این حرفا بشینید همون pes رو بازی کنید و حرف خنده دار نزنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or