امتیازات Pro Evolution Soccer 2013

FLAWL3SS

کاربر سایت
Pro Evolution Soccer 2013

40503268777621343323.jpg

NowGamer – 9.1/10
CVG – 9.1/10
Inthegame – 9/10
Eurogamer - 9/10
Videogameszone.de - 9/10
VGZ – 9/10
Vandal Online - 9/10
GamingXP - 8.6/10
SpazioGames - 8.5/10
IGN – 8.5/10
Meristation - 8.5/10
3DJuegos - 8.5/10
PlayStation Universe – 8.5/10
Shopto – 5/6=8.33/10
Videogamer – 8/10
Digital Spy 8/10
Playstation Official Magazine UK - 8/10
Xbox 360 official xbox magazine - 8/10
OPM – 8/10
Impulsegamer - 8/10
Eurogamer.it – 8/10
OXM – 8/10
Gameblog.fr 7/10
Metro – 7/10

آخرین ویرایش:
فكركنم سال بعد بايد يه وداع آبرومندانه با Fifa عزيز داشته باشيم چون Fox داره مياد تو كار:(

هسته ی اصلی یک بازی ورزشی گیم پلی هست.هر چقدر گرافیک رو بالا ببرن اما گیم پلی همون روند تکراری رو به دوش بکشه هیچ وقت موفق نخواهد شد.هر چند EA شاید برنامه هایی در نظر داره.

اِ چی شد؟! تا دو روز پیش تو فوتبال گرافیک مهم نبود و فقط گیمپلی "و چهره بازیکنها
4chsmu1.gif
" ! حالا که قراره با fox ساخته بشه یه دفعه گرافیک مهم شد و خداحافظی آبرومندانه با فیفا؟!

تکلیفتون معلوم نیستا
3550.gif
!!!

يكي بياد به من بگه ربط FOX Engine و بهتر شدن PES سال آبنده چيه كه هي ميگيد.

آخه موتور ساخت يك بازي به كيفيت اون به غير از بصري و فيزيك چه ربطي داره؟

تا الان مشكل PES فقط گرافيكش بود مگه كه با FOX Engine (كه هنوز اصلا نميدونيم خوبه يا بد) حل بشه.

يك بازي خوب صد تا المان داره كه يكيش موتور ساختش هست.حتي امكان داره سال آينده با همون Fox Engine چنان گندي بزنه كه جمع كردنش چند سال طول بكشه.

خوشم میاد بعضی ها فقط منتظرن تا یه نمره مثلا 5 از این بازی ببینن اخی بمرم براتون

جملات دوستانی که سال دیگهpes اومد (الان طرفدار فیفان):من کلا از همون بچگی تو کلوپ pes میزدم کلا من فن دو اتیشه pes ام فقط pes فیفا چیه اخه.

امان از دست این حزب باد

مطمئنم همین اتفاقایی که برای pes میوفته یروزم برا fifa میوفته
اِ چی شد؟! تا دو روز پیش تو فوتبال گرافیک مهم نبود و فقط گیمپلی "و چهره بازیکنها " ! حالا که قراره با fox ساخته بشه یه دفعه گرافیک مهم شد و خداحافظی آبرومندانه با فیفا؟!

تکلیفتون معلوم نیستا !!!
والا تا دیروز هر جا بحث پیش میومد این طرفدار های فیفا بودن گرافیکو محکم میکوبیدن تو مخ ما جالبه حالا که میدونید گرافیک میخواد پیشرفت کنه تمام سعیتون اینه که فقط گیم پلیو برجسته نشون بدید و کلا بگید گرافیک تاثیری نداره

چهره بازیکنا هم خیالت راحت فیفا حالا حالا ها جاداره تو این زمینه به پایPES برسه بهتره بحث اونو وسط نکشی احمد جان

والا تا دیروز هر جا بحث پیش میومد این طرفدار های فیفا بودن گرافیکو محکم میکوبیدن تو مخ ما جالبه حالا که میدونید گرافیک میخواد پیشرفت کنه تمام سعیتون اینه که فقط گیم پلیو برجسته نشون بدید و کلا بگید گرافیک تاثیری نداره

چهره بازیکنا هم خیالت راحت فیفا حالا حالا ها جاداره تو این زمینه به پایPES برسه بهتره بحث اونو وسط نکشی احمد جان

خداییش یه بار دیگه پست منو بخون بعد بیا پست خودتو بخون ببین این چیزایی که گفتی جواب من بود واقعا !!!

خب منم همینو میگم دیگه! ماها گرافیک "در واقع همه چیزه" فیفا رو میکوبیدیم تو مخ شماها :d اونوقت چیکار میکردید خیلی قشنگ میگفتین تو فوتبال گرافیک ارزش نداره فقط گیمپلی مهمه "اینم همیشه برام سواله که کجای گیمپلی فیفا مشکل داشته حداقل من ـی که از نسخه 98-97 به اینور بازی کردم مشکلی نداشتم باهاش" واینکه بعضیا هم که در کمال خوشحالی میگفتن چون چهره بازیکنا تو pes بهتره پس در کل بازیه بهتریه

حالا یه دفعه چی شد که گرافیک برا pes بازا مهم شد؟! "هنوز هم معلوم نشده که اصلا نسخه بعد در چه حد پیشرفت میکنه"

دوستان PES فن چرا انقدر جو می‌دید؟!
الان متای 82 از 23 نقدر خیلی عالیه؟!
بعد هم این که مگه مشکل PES فقط گرافیک ـه؟ گیم پلی که آرکیده و باید کلا عوض شه! صداگزاری که در سطح فوق العاده ضعیفی قرار داره! گرافیک که داغون ـه! لایزنز که اصلا حرفش رو نزنیم بهتره!
خب الان با تغییر انجین، کونامی کاری که تو 7 سال نتونسته انجام بده رو یه ساله انجام می‌ده؟!
بی خیال!

بچه ها زود قضاوت نکنید...بزارید نمره های فیفا هم بیاد.....البته فیفا از 2 سال پیش مسیره اصلاح رو پیش گرفت و توی گیم پلی و گرافیک همزمان جهش داشت و الان با این اصلاحات عالی شده و مطمعنا امسال هم تکامل داره و پیشرفت کردهb-)......pes هم تازه فهمیده باید اصلاح بشه تا دیگه تا این حد عقب نمونه...... امیدوارم حداقل به اندازه fifa 10 سرو صدا کنه;)

مهم پیشرفتش نسبت به نسخه قبل هست که صورت گرفته

لطفا بحث مقایسه با فیفا رو انجام ندیدن نصف نمره های فیفا به خاطر هایپ های EA و منو های پر زرق و برقش هست..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or