امتیازات Pro Evolution Soccer 2013

FLAWL3SS

کاربر سایت
Pro Evolution Soccer 2013

40503268777621343323.jpg

NowGamer – 9.1/10
CVG – 9.1/10
Inthegame – 9/10
Eurogamer - 9/10
Videogameszone.de - 9/10
VGZ – 9/10
Vandal Online - 9/10
GamingXP - 8.6/10
SpazioGames - 8.5/10
IGN – 8.5/10
Meristation - 8.5/10
3DJuegos - 8.5/10
PlayStation Universe – 8.5/10
Shopto – 5/6=8.33/10
Videogamer – 8/10
Digital Spy 8/10
Playstation Official Magazine UK - 8/10
Xbox 360 official xbox magazine - 8/10
OPM – 8/10
Impulsegamer - 8/10
Eurogamer.it – 8/10
OXM – 8/10
Gameblog.fr 7/10
Metro – 7/10

آخرین ویرایش:
حتی اگر بهترین گیم پلی رو داشته باشه با اون انیمیشنهای فوق داغونش و رباتیکش ارزش نگاه کردن نداره
نصف نمره های فیفا به خاطر هایپ های EA و منو های پر زرق و برقش هست..
یه نسل فیفا آقایی کرد نخواستین قبول کنین.دیگه وقتشه ها;;)

آخرین ویرایش:
لطفا بحث مقایسه با فیفا رو انجام ندیدن نصف نمره های فیفا به خاطر هایپ های EA و منو های پر زرق و برقش هست..
و مطمئناً هم "همه" نمرات بد Pes بخاطر گيم پلي ناموزون و گرافيك خشكشه .
من نميدونم چه اصراري دارين تا برتري فيفا رو كم جلوه بدين . اين Pes اندي سال پيش از فيفا جلو بود ديگه برتريش تموم شد حالا هي بياين بگين بخاطر هايپ EA فيفا تونسته رشد كنه و ربطي به كيفيت بازي نداره :| مثله قضيه ٦تاييها شده ، اونا ميگن ٢٠ سال پيش ما با اين نتيجه برديم بس ما هميشه برتريم ، اين شده حكايت ما
Pes اين نسل بازنده محض بود ، ببينيم نسل بعد چي ميشه :d

الآن اینجا تاپیک نمره های PES هست یا تاپیک مقایسه FIFA & PES !؟!؟

تو تاپیک های FIFA هم که میری سر و کله NBA2K همیشه پیدا میشه

من نمیدونم اگه این یا اون بده خب نخرید بازی نکنید،دیگه برا چی تاپیک رو به حرف ششم حروف انگیلیسی میدین!؟؟!

---------- نوشته در 01:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:09 AM ارسال شده بود ----------

واقعا واقعا به نظر شما موتور بازی فقط برای گرافیکه؟!! تو گیم پلی تاثیر نداره؟ تو فیزیک تاثیر نداره؟!

اینجا کسی از این چیز ها سر در نمیاره،یا شاید هم نمیخواد سر در بیاره

آخرین ویرایش:
لطفا بحث مقایسه با فیفا رو انجام ندیدن نصف نمره های فیفا به خاطر هایپ های EA و منو های پر زرق و برقش هست..
امین از تو بعید بود انقدر غیر حرفه ای ترول کنی :دی.
واقعا واقعا به نظر شما موتور بازی فقط برای گرافیکه؟!! تو گیم پلی تاثیر نداره؟ تو فیزیک تاثیر نداره؟!
چرا روی همش تاثیر داره اما به شرطی که تیم سازندش عُرضه ی استفاده از موتور رو داشته باشه. وگرنه بهترین موتور بازی رو هم بهشون بدی همین آشه و همین کاسه.

آخرین ویرایش:
100 درصد با فیفا برابری نمیکنه!ولی من بسیار بسیار به PES 14 امیدوارم! خدا کنه به سال های اوجش برگرده.به اون PES 6 ـی که بازی می کردیم کیف میکردیم

راستش برا من فقط گيم پلي رقابتي مهمه كه اونم فقط توي PES امسال ديدم. فيفا انيميشن هاش بسيار متنوع و نرم و واقعي هست اما گيم پليش حوصله منو سر ميبره خدايي. بازي يه جورايي قابل پيش بيني و اكثريت بازيكنا و تيمها رو وقتي بازي ميكني تفاوتي احساس نميكني. همه ي اينا باعث ميشه كه براي بازيهاي چن نفره جالب نباشه. از طرفي PES امسال درسته كه از لحاظ انيميشن هاش هنوز خشك و اركيدگونه است اما گيم پليش تا حدي به جذابيت نسل پيش رسيده و براي بازيهاي دو نفره خيلي جذابتره. كلا PES امسال و نسخه هاي نسل پيش شيريني و سرگرم كنندگي خاصي دارن كه من هيچ وقت تو فيفا نديدم.

نصف نمره های فیفا به خاطر هایپ های EA و منو های پر زرق و برقش هست.
آقا اگه این رو بذارم تو امضام بنم نمی کنن؟!
ماکه Winning Eleven واسمون حیثیتی بود و از 97 داریم بازیش می کنیم، یبار همچین حرفی از دهنمون در نیومد! از اونجایی هم که غبار فن بوییّت جلوی چشام رو نگرفته 3 ساله Fifa بازی می کنم و شک داره دیگه بتونم ازش دل بکنم؛ اما خیلی خوشحال می شم دوباره WE به اوج برگرده و بتونم بازیش کنم، اما با این وضعیت اسفناکی که بازی داره، همچنیان ازش رد می شم و ناراحتم. ناراحتم، اما نمیام تز بدم Fifa چون EA واسش هایپ می کنه و منو هاش خوشگله نمره بالا می گیره!
بعد آقا ما نسخه دموی این PES 13 رو گرفتم بازیش کردم به آشغالی پارسال بود یه ذره، فقط یه ذره بهتر شده بود؛ این احتمال وجود داره که نسخه اصلیش خیلی بهتر شده باشه و بشه بازیش کرد؟

الان Virtua Tennis رو هم که با Top Spin مقایسه میکنی، ویرچوآ در برابرش جوکی بیش نیست! کلا ژاپنی‌ها توانایی ساخت بازی ورزشی ندارن.
شخصا FIFA Street 3 رو به PES ترجیح میدم چه برسه به خود FIFA. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or