امتیازات Portal 2

Quantic Dream

کاربر سایت
boxshot_uk_large.jpg

سلام
Portal 2 اولین امتیاز خودش رو از مجله PC Gamer دریافت کرد، این مجله که نمره 94/100 و عنوان Editor's Choice رو به این بازی داده دلیل این کارش رو کارگردانی عالی ، روایت داستانی طنز و زیبا و لحظات هیجانی فراوان بیان کرده و گفته که Portal 2 یکی از مفرح ترین و اجتماعی ترین بازی های نسل حاضر هست. نقد و بررسی بازی در آخرین شماره مجله PC Gamer US و شماره June مجله PC Gamer UK وجود خواهد داشت.

• Like
Reactions: Frobary
:)):))=))=))
و این سوال مطرح میشه که شما هر بازی نمراتش توپ باشه میمیری باسش یا هر بازی که دوست داشته باشی ؟ :دی
بازیش کاملا معمایی و فکری هست و کسی که دوس داره یک گان بگیره دستش بره جلو بش حال نمیده مطمئنا ! :دی
البته من کلی گفتم ولی پست شما رو نقل کردم :)
من کی این حرفو زدم چرا حرف تو دهن مردم میذاری:-o
اوه اوه اوه اوه این دیگه آخرشه واقعا نمیدونستم بازیش فکریه میشه بیشتر توضیح بدین=)):))=)):))
ما گان باز نیستیم دوست عزیز:|
از یک جمله سه تا منظور گرفتی آفرین خیلی . . . :))=)):))=))

پارسالم 2 Mass Effect همینطوری غوغا کرد. چه نوستالوژی :biggrin1:.
آره خیلی هیجانی بود
ولی فکر نمیکنم بتونه به حد 2 Mass Effect برسه !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: r0ss0neri
من تاحالا نیومدم تو تاپیک های امتیاز بگم این نمره ش خوب بود فلانی بد.
ولی واقعا معلوم نیست با چه شاهکاری روبرو هستم. مطمئنا یکی از نامزد های GOTY امسال.

ولی واقعا معلوم نیست با چه شاهکاری روبرو هستم. مطمئنا یکی از نامزد های GOTY امسال.

دقیقا خودشه :d

کسی میتونه تصور کنه HL بعدی چه غولی خواهد بود ؟ اگه فهمیدید منم از نگرانی برهانید :d

Gamerankings : 95.86% !!!

چیه جرات نداری بگی بازی بده نه!؟:d
اینکه خوشت نمیاد برمیگرده به سلیقت دیگه......
مگه گفت بده؟ گفت من حال نمیکنم دیگه! عجبا :دی...

من فکر میکردم میترکونه اما دیگه نه انقدر!! لازم شد Portal رو بازی کنم... نمیدونم چه کرمیه من از این Valve خوشم نمیاد :دی!

GameStar (91/100)
Jeuxvideo (19/20)

پیغام والو به گوریلا، کرایتک، دایس و بقیه استودیوهایی که از ترس CoD خودشونو خیس کردن و به جای ساختن بازی خودشون، از اون تقلید میکنن و هی زرت و زرت فقط حرف میزنن و ادعا میکنن: "خفه شید و بازیتون رو بسازید. آیا هنوز هم احساس شاخی میکنید؟"
کسی میتونه تصور کنه HL بعدی چه غولی خواهد بود ؟ اگه فهمیدید منم از نگرانی برهانید :d
PORTAL 2 تاثیر زیادی روی HL بعدی خواهد داشت. میگی نه، نگاه کن :دی من که اصلا تعجب نمیکنم تغییرات HL بعدی نسبت به HL2 از تغییرات HL2 نسبت به HL هم بیشتر باشه.
من فکر میکردم میترکونه اما دیگه نه انقدر!! لازم شد Portal رو بازی کنم... نمیدونم چه کرمیه من از این Valve خوشم نمیاد :biggrin1:!
بابا فوقش 3 ساعت طول میکشه PORTAL !فوقش! برو بازی کن، بعد ببین میتونی سالی 10 تا شوتر کپی هم رو تحمل کنی یا نه:دی
کلا هم بالا بودن امتیازات یه بازی به این معنی نیست که همه از اون بازی خوششون میاد. بخصوص بازیهای والو. بخصوص تر PORTAL . هر چی باشه با یه بازی تماما معمایی طرف هستیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or