امتیازات Portal 2

Quantic Dream

کاربر سایت
boxshot_uk_large.jpg

سلام
Portal 2 اولین امتیاز خودش رو از مجله PC Gamer دریافت کرد، این مجله که نمره 94/100 و عنوان Editor's Choice رو به این بازی داده دلیل این کارش رو کارگردانی عالی ، روایت داستانی طنز و زیبا و لحظات هیجانی فراوان بیان کرده و گفته که Portal 2 یکی از مفرح ترین و اجتماعی ترین بازی های نسل حاضر هست. نقد و بررسی بازی در آخرین شماره مجله PC Gamer US و شماره June مجله PC Gamer UK وجود خواهد داشت.

• Like
Reactions: Frobary
اولین بازی شاخ 2011 که من میمیرم براش و البته بدون ادعا>:d<
و این سوال مطرح میشه که شما هر بازی نمراتش توپ باشه میمیری باسش یا هر بازی که دوست داشته باشی ؟ :دی
بازیش کاملا معمایی و فکری هست و کسی که دوس داره یک گان بگیره دستش بره جلو بش حال نمیده مطمئنا ! :دی
البته من کلی گفتم ولی پست شما رو نقل کردم :)

• Like
Reactions: Loghman
واو!!انصافا 9.5 هم کمشه!البته مراحل کوتاهه ولی تعداد زیاده!
رکورد هم زدم و 1 مرحله آخرش تو چپتر 4 رو 1 دقیقه ای رفتم!!!
انصافا آخر چپتر 4 خیلی باحال بود ریتم بازی یهویی عوض میشه!

وقتی Valve میگه بهترین بازی است که تا به حال ساختیم، تعجب هم نداره. من خودم اصلا انتظار زیر 90 نداشتم:دی
و این سوال مطرح میشه که شما هر بازی نمراتش توپ باشه میمیری باسش یا هر بازی که دوست داشته باشی ؟
دقیقا همینه:دی الان تاپیکش تو بخش 360 سه صفحه رفته جلو، یهو الان میری میبینی همه از تجربیات قدیمی و علاقه وافرشون به این بازی صحبت میکنند:دی

من چند ماه پیش گفتم که بدون شک این بازی GOTY امسال میشه، حالا هم دیگه کاملا از این قضیه مطمئن شدم خود مجله PC Gamer هم در نقدش به بازی لقب Game of The Year رو داده.
هر کس نسخه PC رو ارجینال خرید منو برای Co-Op دو نفره Add کنه:
http://steamcommunity.com/id/HAM1DR3ZA
منم فعلا برم بخش تک نفره رو تموم کنم تا داغه داغه:d

وقتی Valve میگه بهترین بازی است که تا به حال ساختیم، تعجب هم نداره. من خودم اصلا انتظار زیر 90 نداشتم:دی

Valve غلط کرده :دی ، هیشکی به جز خود دکتر فریمن نمیتونه به ساحت مقدسه ی HL2 نزدیک بشه ، افتاد ؟ :d

چه امتیازایی داره میگیره :d

300px-Gaben_Portal_Cake.jpg

:d

• Like
Reactions: Wrath OF Joker
سازندگان مهمتر از جمله سازندگان هالوکُش و کیلزون‌کُش و دنده جنگی ساز از والو یاد بگیرند به‌جای حرف زدن بازی بسازند؛ وضعشون خیلی بهتر میشه. حکیم گرستمن جایی فرمودند Make the best game, fu-ck the competition

فعلا که هیچ ویدیویی از بازی ندیدم ولی خیلی دوست دارم ببینم والو چقدر تفاوت گذاشته توش با نسخه یکش ! موتور بازی که همون موتور قبلی هست ؟! درست میگم ؟!
والو موتور جدید رو واسه نسل بعد گذاشته ! فک میکنم HL بعدی هم نسل بعد ببینیم :دی

دقیقا همینه:biggrin1: الان تاپیکش تو بخش 360 سه صفحه رفته جلو، یهو الان میری میبینی همه از تجربیات قدیمی و علاقه وافرشون به این بازی صحبت میکنند:biggrin1:
و البته بر عکسشم صادقه :دی یک بازی که میانگینش 80 بشه رو بدفرم میکوبن ! بهترین نقد کننده کسی هست خودش بازی کرده ! در نتیجه بازی کنید بعد نقد کنید ! :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or