امتیازات Portal 2

Quantic Dream

کاربر سایت
boxshot_uk_large.jpg

سلام
Portal 2 اولین امتیاز خودش رو از مجله PC Gamer دریافت کرد، این مجله که نمره 94/100 و عنوان Editor's Choice رو به این بازی داده دلیل این کارش رو کارگردانی عالی ، روایت داستانی طنز و زیبا و لحظات هیجانی فراوان بیان کرده و گفته که Portal 2 یکی از مفرح ترین و اجتماعی ترین بازی های نسل حاضر هست. نقد و بررسی بازی در آخرین شماره مجله PC Gamer US و شماره June مجله PC Gamer UK وجود خواهد داشت.

• Like
Reactions: Frobary
بابا رسما ترکونده. فقط مونده game spot که فکرکنم اونم بالای 9 به بازی بده. عجب شرکتیه این valve. نشده تا حالا یه بازی بسازه میانگینش زیر 5/8 یا 9 بشه.

GamePro 10/10
Marooners 10/10
DailyGame 9.5/10
Planet Xbox 360 9.4/10
GameTrailers 9/10

رشد زاید الوصف فن های بازی Portal رو به جامع گیمر های پاکدل تبریک میگم..

از امروز میتوانید شروع کنید

EDGE :
PERSONALITY CORE
Portal 2’s voice talent is outstanding, and the excellent script gives the actors plenty of opportunity to play with their characters. Wheatley is an artificial intelligence encased in a shiny mechanical eye a little bigger than a basketball – and, voiced by Stephen Merchant, he’s the main source of comic relief. Alternately hapless and sinister, the mesmerising animations of his ‘eye light’ and a changing role throughout make him an unforgettable presence. GLaDOS, the returning Ellen McLain, is just as you remember her. The surprise star turn, however, is JK Simmons as Cave Johnson, the gruff and acid alpha male who set up Aperture, who performs with real brio and bite. To quote would be to ruin lines better heard in context. Suffice it to say, they’re perfectly pitched, and funny to the bone.

:دی

و این سوال مطرح میشه که شما هر بازی نمراتش توپ باشه میمیری باسش یا هر بازی که دوست داشته باشی ؟ :دی
بازیش کاملا معمایی و فکری هست و کسی که دوس داره یک گان بگیره دستش بره جلو بش حال نمیده مطمئنا ! :دی
البته من کلی گفتم ولی پست شما رو نقل کردم :)

صلوات .........=))

ايول چه حالي ميكنه اوباما الان:d
تا حالا پرتال بازي نكردم ولي حيفم اومد تبريك نگم به طرفداراش
واقعا به اين ميگن شركت
نه شلوغش كردن نه هايپي آخرش همه رو سورپرايز كردن
HL بعدي ديگه..........:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or