امتیازات Ninja Gaiden 4

پیش‌بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    108
  • نظرسنجی بسته شده است .
اگه بازی خوبم باشه باز هیت میدن :D مثالشم اپیک بدبخت که هزینه تولید بازی رو داده بعد بازی با متای ۸۹ برای یه عده ارزش دانلود یه اپ رو نداره، میرن به تیم سویینی ایمیل میزنن میگن اینو بیار رو استیم :))
رجوع کن به همون پستی که گفتم اگه از این به بعد دوباره دلایل این مخالفت با رویکرد اپیک یادت رفت بری و بخونی :D
اون یه چی دیگست آقا.
گیمر واقعی از کاری که اپیک با زنده کردن آلن ویک کرد واقعا ممنونه.
اون جایی که اپیک هیت میگیره بخشهاییه که خلاف این رویکرد رو داشته و داره.
تو هم هر چندوقت یه گریزی به اپیک بزن:))

==========
آره آرزوی شکست برای یه بازی داشتن که بعدش بیان بگن دیدین گفتم و ... دیگه پایینترین سطح فکری یه گیمر رو میرسونه.
خدارو شکر اینجا مجموعا از همه پلتفرمها جز چندتایی رو که همه میشناسن خیلی از اینها نداریم یا اگه بیشتر داریم روشون نمیشه خیلی علنی این رو ابراز کنن.

رجوع کن به همون پستی که گفتم اگه از این به بعد دوباره دلایل این مخالفت با رویکرد اپیک یادت رفت بری و بخونی :D
اون یه چی دیگست آقا.

==========
آره آرزوی شکست برای یه بازی داشتن که بعدش بیان بگن دیدین گفتم و ... دیگه پایینترین سطح فکری یه گیمر رو میرسونه.
خدارو شکر اینجا مجموعا از همه پلتفرمها جز چندتایی رو که همه میشناسن خیلی از اینها نداریم یا اگه بیشتر داریم روشون نمیشه خیلی علنی این رو ابراز کنن.
وقتی Forza و Gears برای پلی استیشن منتشر میشن این فقط خریت موجودی مثل سوئینی رو نشون می ده که AW2 رو نمیاره روی استیم!

وقتی Forza و Gears برای پلی استیشن منتشر میشن این فقط خریت موجودی مثل سوئینی رو نشون می ده که AW2 رو نمیاره روی استیم!
خب درسته اما کارش منطقیه.
میخواد پلتفرم خودش رو بیاره بالا و چی از این بهتر که به جای اینکه بازیها رو یکساله انحصاری کنه و پول ها رو آتیش بزنه و... روی بازیهای با این کیفیت سرمایه گذاری کنه و ناشرشون بشه؟
حتما بهتر میدونی که اگه اپیک و پولپاشیش برای AW2 نبود این بازی هیچوقت ساخته نمیشد یا حداقل به این کیفیت فعلی ساخته نمیشد.
==========
پستهامون به تاپیک ارتباطی نداره ولی خب اگه بخوایم همچنان در مورد NG4 نظر بدیم:
این بازی ناشرش فقط مایکروست و اتفاقا برای پلی استیشن همه عناوین قبلیش منتشر شده و اونجا هم کلی فن بیس درست و حسابی داره.
اگه عده ای واقعا منتظر باشن که بازی ضعیف ظاهر بشه و ... که بیان بحثهای سطح پایین خودشون رو تکرار کنن باید گفت واقعا گیمر نیستن.
تو این انجمنها ، کانالها و... میگردن که فقط یه بحثی باشه و درش شرکت کنن و با چسبوندن خودشون به یه گروه و طرفداری کورکورانه از پلتفرمی برای خودشون حس رضایت و امنیت بخرن.

بنابراین اصلا مهم نیست که چی میگن ، باید کاملا نادیدشون گرفت.

آخرین ویرایش:
گیمر واقعی کسی هست که از بازی لذت میبره، تمام،

ایده ال های شما نظر شخصی تون هست، نیاز نیست برای اثبات ایده ال هاتون گیمر بودن و نبودن بقیه رو قضاوت کنید، اگه قرار باشه مو رو از ماست بکشیم که کی اخلاق درستی داره کی نداره، همه بازنده هستند، فکت.

بذارید عشقمون رو بکنیم دیگه :دی

*منم ایده ال های خودم رو دارم، مثلا من عاشق گیمر هایی هستم که "عاشق" بازی هستند، مثل خودتون.. همه تون...

زمانی که DmC ساخته شد و دانته رو کاملن ریبوت کردن، من خودم یکی از هیترهای اصلی این قضیه بودم. هیچجوره نمیتونستم قبول کنم که این اتفاق میتونه خوب باشه. تا اینکه خودم بازی رو تجربه کردم و متوجه شدم این دانته جدید به مراتب از دانته قدیمی کول تر، بداس تر و در عین حال واقعی تره. حتی اون تیکه هایی که تو اون بازی دانته جدید به دانته قدیمی مینداخت هم به شدت جذاب و خنده دار بود.
مطمعن هستم خیلی ها هم مثل من تجربه مشابهی داشتن. یعنی اول گارد گرفتن ولی وقتی خودشون تجربه کردن، خوششون اومد.
هیچوقت نفهمیدم که چرا کپکام ترجیه داد از دانته جدید دیگه استفاده نکنه و به اون کوه یخ قبلی برگرده ولی به هرحال DmC همیشه برای من به درس عبرتی تبدیل شد که زود قضاوت نکنم.

خلاصه که امیدوارم اینجا هم همین اتفاق بیوفته. به نظر من قبل از اینکه بازی رو خودتون تجربه کنید، بر علیهش گارد نگیرید. یهویی دیدید از کرکتر جدید خیلی بیشتر از ریو خوشتون اومد ))
البته DmC مشکل کم نداشت در عین حال به شدت گیم پلی فانی داشت ولی نه حرفه ای.به جز همون دانته که اون هم به نظرم اصلا در حد دانته DMC 3 نیست ولی از ۴ بهتره بقیه شخصیتها توی دیوار بودن ماندوس اصلا اون ابهت DMC نداره کلا باس فایتهای بازی به شدت آسونه ورجیل هم که کلا قابل مقایسه با سری اصلی نیست ولی گیم پلی فان در عین حال ساده تر داشت و البته نکته مهم اینکه لول دیزاینش صد برابر بهتر از ۴ و ۵ هست که نقطه قوت این بازی بودن از طرفی فروش بهتره DMC 4 SE و در خواست بیشتر طرفدارها کاپکام مجاب کرد به سری اصلی برگرده.
من خود تا الان از نمایش های نینجا گایدن ۴ لذت بردم وبه نظرم این تغییر برای این سری لازم بود ولی در مورد دویل می کرای به نظرم بهتر شد که کاپکام برگشت به همون سری اصلی چون گیم پلی حرفه ای تری داره و از طرفی شخصیت نرو کم کم دار جون میگیره و میتونه به طور کامل جایگزین دانته بشه

آخرین ویرایش:
اون یه چی دیگست آقا.

==========
این که میگی یعنی گیمر واقعی نداریم و بحث درباره گیم کار بیهوده ای چون ۹۰٪ مواقع آدم باید بشینه با کسی بحث کنه که به یه سری خرت و پرت جانبی بیشتر از خود گیم اهمیت میده.

این که میگی یعنی گیمر واقعی نداریم و بحث درباره گیم کار بیهوده ای چون ۹۰٪ مواقع آدم باید بشینه با کسی بحث کنه که به یه سری خرت و پرت جانبی بیشتر از خود گیم اهمیت میده.
گیمر واقعی که زیاد داریم.
منظورم ماهایی هستیم که تو انجمن ها و کانالها و... تو بحثها شرکت میکنیم که خب بخشی از ماها واقعا گیمر نیستیم.
صرفا میچرخیم که صف آرایی کنیم و هیت بدیم :D

دوستان بازی درجه سختی داره ؟ چون خوصله هاردکور ندارم
اکه ایزی مود داره بهرم که موقع لانچ بازی کنیم

بعله درجه سختی و حتی کاستومایز هم داره که بتونی هر طور حال میکنی تنظیمات رو تغییر بدی و از بازی لذت ببری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or