سازنده: PlatinumGames, Team Ninja
ناشر: Xbox Game Studios
سبک: Action Adventure
تاریخ انتشار: 21 اکتبر 2025
پلتفورم ها: PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC
Metacritic
Opencritic
آخرین ویرایش:
رجوع کن به همون پستی که گفتم اگه از این به بعد دوباره دلایل این مخالفت با رویکرد اپیک یادت رفت بری و بخونیاگه بازی خوبم باشه باز هیت میدنمثالشم اپیک بدبخت که هزینه تولید بازی رو داده بعد بازی با متای ۸۹ برای یه عده ارزش دانلود یه اپ رو نداره، میرن به تیم سویینی ایمیل میزنن میگن اینو بیار رو استیم
![]()

وقتی Forza و Gears برای پلی استیشن منتشر میشن این فقط خریت موجودی مثل سوئینی رو نشون می ده که AW2 رو نمیاره روی استیم!رجوع کن به همون پستی که گفتم اگه از این به بعد دوباره دلایل این مخالفت با رویکرد اپیک یادت رفت بری و بخونی
اون یه چی دیگست آقا.
گیمر واقعی از کاری که اپیک با زنده کردن آلن ویک کرد واقعا ممنونه.
اون جایی که اپیک هیت میگیره بخشهاییه که خلاف این رویکرد رو داشته و داره.
تو هم هر چندوقت یه گریزی به اپیک بزن
==========
آره آرزوی شکست برای یه بازی داشتن که بعدش بیان بگن دیدین گفتم و ... دیگه پایینترین سطح فکری یه گیمر رو میرسونه.
خدارو شکر اینجا مجموعا از همه پلتفرمها جز چندتایی رو که همه میشناسن خیلی از اینها نداریم یا اگه بیشتر داریم روشون نمیشه خیلی علنی این رو ابراز کنن.
خب درسته اما کارش منطقیه.وقتی Forza و Gears برای پلی استیشن منتشر میشن این فقط خریت موجودی مثل سوئینی رو نشون می ده که AW2 رو نمیاره روی استیم!
البته DmC مشکل کم نداشت در عین حال به شدت گیم پلی فانی داشت ولی نه حرفه ای.به جز همون دانته که اون هم به نظرم اصلا در حد دانته DMC 3 نیست ولی از ۴ بهتره بقیه شخصیتها توی دیوار بودن ماندوس اصلا اون ابهت DMC نداره کلا باس فایتهای بازی به شدت آسونه ورجیل هم که کلا قابل مقایسه با سری اصلی نیست ولی گیم پلی فان در عین حال ساده تر داشت و البته نکته مهم اینکه لول دیزاینش صد برابر بهتر از ۴ و ۵ هست که نقطه قوت این بازی بودن از طرفی فروش بهتره DMC 4 SE و در خواست بیشتر طرفدارها کاپکام مجاب کرد به سری اصلی برگرده.زمانی که DmC ساخته شد و دانته رو کاملن ریبوت کردن، من خودم یکی از هیترهای اصلی این قضیه بودم. هیچجوره نمیتونستم قبول کنم که این اتفاق میتونه خوب باشه. تا اینکه خودم بازی رو تجربه کردم و متوجه شدم این دانته جدید به مراتب از دانته قدیمی کول تر، بداس تر و در عین حال واقعی تره. حتی اون تیکه هایی که تو اون بازی دانته جدید به دانته قدیمی مینداخت هم به شدت جذاب و خنده دار بود.
مطمعن هستم خیلی ها هم مثل من تجربه مشابهی داشتن. یعنی اول گارد گرفتن ولی وقتی خودشون تجربه کردن، خوششون اومد.
هیچوقت نفهمیدم که چرا کپکام ترجیه داد از دانته جدید دیگه استفاده نکنه و به اون کوه یخ قبلی برگرده ولی به هرحال DmC همیشه برای من به درس عبرتی تبدیل شد که زود قضاوت نکنم.
خلاصه که امیدوارم اینجا هم همین اتفاق بیوفته. به نظر من قبل از اینکه بازی رو خودتون تجربه کنید، بر علیهش گارد نگیرید. یهویی دیدید از کرکتر جدید خیلی بیشتر از ریو خوشتون اومد ))
این که میگی یعنی گیمر واقعی نداریم و بحث درباره گیم کار بیهوده ای چون ۹۰٪ مواقع آدم باید بشینه با کسی بحث کنه که به یه سری خرت و پرت جانبی بیشتر از خود گیم اهمیت میده.رجوع کن به همون پستی که گفتم اگه از این به بعد دوباره دلایل این مخالفت با رویکرد اپیک یادت رفت بری و بخونی
اون یه چی دیگست آقا.
گیمر واقعی از کاری که اپیک با زنده کردن آلن ویک کرد واقعا ممنونه.
اون جایی که اپیک هیت میگیره بخشهاییه که خلاف این رویکرد رو داشته و داره.
تو هم هر چندوقت یه گریزی به اپیک بزن
==========
آره آرزوی شکست برای یه بازی داشتن که بعدش بیان بگن دیدین گفتم و ... دیگه پایینترین سطح فکری یه گیمر رو میرسونه.
خدارو شکر اینجا مجموعا از همه پلتفرمها جز چندتایی رو که همه میشناسن خیلی از اینها نداریم یا اگه بیشتر داریم روشون نمیشه خیلی علنی این رو ابراز کنن.
گیمر واقعی که زیاد داریم.این که میگی یعنی گیمر واقعی نداریم و بحث درباره گیم کار بیهوده ای چون ۹۰٪ مواقع آدم باید بشینه با کسی بحث کنه که به یه سری خرت و پرت جانبی بیشتر از خود گیم اهمیت میده.
دوستان بازی درجه سختی داره ؟ چون خوصله هاردکور ندارم
اکه ایزی مود داره بهرم که موقع لانچ بازی کنیم


