الان من برای چی منشن شدم؟!

آقای عزیز، اینایی که نوشتی رو همه میدونن. نیازی به یادآوری شما نیست! منظور اینجا انحصاری کنسولیه.
اولا من نوشتم انحصاری روی کنسول PS4 ، دوما اینجوری بخوای حساب کنی که Xbox one مادر مرده انحصاری واسش نمیونه که .
"انحصاری کنسولی" یه چیز بی معناست، عبارتی برای بازاریابی، چیزی بیش از این نه.آقای عزیز، اینایی که نوشتی رو همه میدونن. نیازی به یادآوری شما نیست! منظور اینجا انحصاری کنسولیه.
واژه "انحصاری" زیرسئوال میره.اولا من نوشتم انحصاری روی کنسول PS4 ، دوما اینجوری بخوای حساب کنی که Xbox one مادر مرده انحصاری واسش نمیونه که .
Test Nier Automata : le studio PlatinumGames au sommet de son artNieR Automata is not only an excellent Beat'em all, it also has a great story with a huge background that will keep the player hooked. Add an exemplary level design and a huge area to explore to the mix and you'll get one of the best games of this year.
صحیحواژه "انحصاری" زیرسئوال میره.
و نه، Xbox One دیگه انحصاری نداره.
!انحصاری کنسولی کاملا معنا داره. چه جنابعالی بخوای چه نخوای. برای طرفداران یک کنسول خاص خیلی خیلی میتونه مهم باشه."انحصاری کنسولی" یه چیز بی معناست، عبارتی برای بازاریابی، چیزی بیش از این نه.
شما نمیتونید یک پلتفرم رو کاملا از چرخه حذف کنید.
سال خوبیه امید وارم همینجور ادامه داشته باشه. اما به نظرم هنوز زوده یخورده واسه همچین حرفی. 2011 یادتونه ؟واقعا کسی هست که قبول نداشته باشه ۲۰۱۷ بهترین سال تاریخ گیمه.
یا هنوزم کویره؟
Nier: Automata is a delectable buffet of remarkable experiences that seamlessly and beautifully mesh together. In spite its plethora of elements, the game doesn’t suffer from the sometimes inevitable pitfalls of trying to do too much.
ماه هنوز ماه دوم این سالیم و همین الانش کلی بازی گردن کلفت عرضه شده ...سال خوبیه امید وارم همینجور ادامه داشته باشه. اما به نظرم هنوز زوده یخورده واسه همچین حرفی. 2011 یادتونه ؟
Arkham city , Portal 2 , Skyrim , Uncharted 3 , Dark souls , Dead space 2 . Witcher 2 , Deus ex , Battlefield 3 , L.A noire , Total war shogun 2 , Mass Effect 2 ps3, Limbo ,Crysis 2, Forza 4, Trine 2, Dirt 3 , Modern Warfare 3
NieR: Automata mixes many genres while it tells a mature, complex story, and it does it all in an impeccable way. It has some minor flaws (secondary missions, average graphics), but it is overall a game you should not miss.
اون موقع که بازی تازه معرفی شده بود، بخاطر امتیاز نسخه اول معروف نبودن تارو، کلا لهش کردن دوستان.