داداش من نگفتم سونی ساخته بازیو که شما بهت بر میخوره. منظورم ازون جمله اشاره به خیل عظیم انحصاری های فوق العاده با کیفیتی بود که فقط توی 3 ماه روی کنسول PS4 عرضه شدن .سونی کار خاصی نمی کنه
PG کار خاصی کرده که از یک سری ای که نه خودش و نه اسپین آفش کلا غرب پسند نیست، همچین عنوانی در آورده که هم غرب پسنده و هم ماهیت اصلی خودش رو تا حد قابل قبولی حفظ کرده

NieR: Automata ReviewThere’s nothing like it. As was the case with its predecessor, NieR: Automata is a game that will be talked about for years to come. Hopefully in less hushed tones this time around.
Gamer.nl | Nieuws, reviews en meerNier Automata is a masterpiece: a tour de force of creativity and a philosophical essay. Square's new dream team proves that miracles do exist.
موقعی که بازی دمو داد ، جز اولین نفرات بودم که از بازی به شدت دفاع کردمو کلی هایپم راه انداختم ، همینجا میگم برخی از طرفداراش هم به متا امیدی نداشتن به دلیل برخی اشکالاتی که میگرفتن . بعد آریائو فردینو بقیه دوستان اومدن مهر تایید زدن .اون زمان که من از این، یاکوزا 0 و پرسونا 5 تعریف میکردم و میگفتم بازیای خفنی میشن، خود پیاس فنا هم مسخرهام میکردن که چرا اصلا اسم این بازیای ژاپنی نه چندان معروف رو میاری و کلی ترول میشدم.
باز خوبیش اینه که الان دیگه وقتی بازی بعدی Yoko Taro معرفی بشه، به همین راحتی نمیشه مسخرهاش کرد و بقیه حق این رو دارن که براش هایپ بشن.
تازه پرسونا5 که فوق خفنه (اون زمان که من از این، یاکوزا 0 و پرسونا 5 تعریف میکردم و میگفتم بازیای خفنی میشن، خود پیاس فنا هم مسخرهام میکردن که چرا اصلا اسم این بازیای ژاپنی نه چندان معروف رو میاری و کلی ترول میشدم.
باز خوبیش اینه که الان دیگه وقتی بازی بعدی Yoko Taro معرفی بشه، به همین راحتی نمیشه مسخرهاش کرد و بقیه حق این رو دارن که براش هایپ بشن.
اون موقع که بازی تازه معرفی شده بود، بخاطر امتیاز نسخه اول معروف نبودن تارو، کلا لهش کردن دوستان.موقعی که بازی دمو داد ، جز اولین نفرات بودم که از بازی به شدت دفاع کردمو کلی هایپم راه انداختم ، همینجا میگم برخی از طرفداراش هم به متا امیدی نداشتن به دلیل برخی اشکالاتی که میگرفتن . بعد آریائو فردینو بقیه دوستان اومدن مهر تایید زدن .
به جز عوامل معلوم الحال کسی رو یادم نمیاد مسخره کرده باشه بازی رو .
آره ترولهای پرسونا رو میشد خیلی راحت با همون نمرات P4 خنثی کرد. NNK2 رو من هم براش هایپمInsideGamer.nl : 100
متا رفت رو 90 !
تازه پرسونا5 که فوق خفنه (90+) , عشق من NNK2 کسی خیلی ازش صحبتی نمیکنه نمراتش که بیاد متوجه می شن
![]()
تا اونجایی که من میدونم در رابطه با این بازی سونی هیچ اقدامی در این راستا نکرده و بازی بدلایل مالی فقط روی ps4 منتشر میشهسرمایه گذاری و همکاری با استودیو خوب جوابش همینه که Nioh و Nier دوتا عنوان موفق میشن انحصاری.
امیدوارم این روند ادامه داشته باشه و هرسال شاهد این مدل اتفاقا باشیم از سمت سونی و استودیوها.هر کدوم تو یه سبک و سیاق متفاوت ولی موفق.
داداش من نگفتم سونی ساخته بازیو که شما بهت بر میخوره. منظورم ازون جمله اشاره به خیل عظیم انحصاری های فوق العاده با کیفیتی بود که فقط توی 3 ماه روی کنسول PS4 عرضه شدن .
سرمایه گذاری و همکاری با استودیو خوب جوابش همینه که Nioh و Nier دوتا عنوان موفق میشن انحصاری.
امیدوارم این روند ادامه داشته باشه و هرسال شاهد این مدل اتفاقا باشیم از سمت سونی و استودیوها.هر کدوم تو یه سبک و سیاق متفاوت ولی موفق.
تا اونجایی که من میدونم در رابطه با این بازی سونی هیچ اقدامی در این راستا نکرده و بازی بدلایل نالی فقط روی ps4 منتشر میشه
و احتمالا چند ماه دیگه روی xb1 هم بیاد.![]()
اون زمان که من از این، یاکوزا 0 و پرسونا 5 تعریف میکردم و میگفتم بازیای خفنی میشن، خود پیاس فنا هم مسخرهام میکردن که چرا اصلا اسم این بازیای ژاپنی نه چندان معروف رو میاری و کلی ترول میشدم.
دلیلش معلومه. سازنده به طور مشخص میره سراغ پلتفرمی که میدونه بازیش تحویل گرفته میشه. به هر حال پرت و انتشار و اینا همه هزینه داره. لزومی نداره این دردسرها رو بخره و اینکار رو انجام بده. روی PC اومد چون با وجود استیم و ... تبدیل شده به یه پلتفورم برای طرفداری همه ی سبک ها. من احتمالش رو کم میدونم که بازی روی One بیاد.تا اونجایی که من میدونم در رابطه با این بازی سونی هیچ اقدامی در این راستا نکرده و بازی بدلایل نالی فقط روی ps4 منتشر میشه

حرفتون متنینخب اونا قطعا فقط به یه سری از بازی ها خودشون رو محدود کردن و علاقه دارن. ولی طبق تجربه میدونیم که ژاپنی بازها PS fan هستن اما همه ی PS fan ها ژاپنی باز نیستن
دلیلش معلومه. سازنده به طور مشخص میره سراغ پلتفرمی که میدونه بازیش تحویل گرفته میشه. به هر حال پرت و انتشار و اینا همه هزینه داره. لزومی نداره این دردسرها رو بخره و اینکار رو انجام بده. روی PC اومد چون با وجود استیم و ... تبدیل شده به یه پلتفورم برای طرفداری همه ی سبک ها. من احتمالش رو کم میدونم که بازی روی One بیاد.