امتیازات Need for Speed: The Run

Behrooz

کاربر سایت
250px-Needforspeedtheruncover.jpg

این عنوان که 15 نوامبر عرضه خواهد شد، اولین امتیازات خود را گرفت :

Game Informer - 7.75/10
GameTrailers - 8.4/10

آخرین ویرایش:
جالبه وقتی بازی کوتاه میشه مثل چیز 3 همه ناراحت میشن
و وقتی بازی طولانی میشه بازم ملت ناراحت میشن
پس اون شرکت بدبخت چیکار کنه
بازی رو با زمان گیم پلی استاندارد بسازن :دی البته در کل NFS خیلی هم طولانی نیست :دی ولی بعضی شماره هاش انصافاً خیلی طولانی میشدن :دی

نمره هاش خوبه ایول :d

من مخالف تیونینگ و Carbon و MW نیستم و به نظرم خیلی عالی بودن و خودمم شخصا دلم میخواد نسخه های بعدی NFS تیونینگ داشته باشن و دوباره به فضای Carbon و Most Wanted برگردن ولی این که می گید NFS از اصالت خودش دور شده کاملا غلطه ! سری Hot Pursuit خیلی قبل تر از Most Wanted و Carbon بودن ! Need For Speed 3 : Hot Pursuit و Need For Speed Hot Pursuit 2 حدودای 2003 و 2004 منتشر شدن و اگه کسی اونا را بازی کرده باشه و Hot Pursuit یی که پارسال اومد را هم بازی کرده باشه کاملا به خاطرات قدیمیش باز می گرده از بس عالی و مثل قدیم ساخته شده بود !

خواهشا برین دمو رو بازی کنین
بازی خیلی سوتی توش داره
شما میتونین از کناره های جاده ها برای بالا نگه داشتن سرعتتون استفاده کنین بدون اینکه سر پیچ ترمز کنین ! Damage هم در حد زاقارت ، مشکل دیر لود شدن تکسچر هم که دیگه ... :d
حالا نمیدونم چی بگم مشکل از Black Box ـه یا از Frostbite 2
ما که در هر صورت بازی رو میگیریم ( اگه نگیریم ماشین های جدید رو بغیر از این بازی ، کجا بازی کنیم ) اما اصلا در حد انتظاراتم نبود
همون اول هم با اولین تریلر ای که دادن بیرون فمیدم اوضاع خرابه ولی گفتم شاید این همه تبلیغات واسه این نسخه یه علتی داره !

خواهشا برین دمو رو بازی کنین
بازی خیلی سوتی توش داره
شما میتونین از کناره های جاده ها برای بالا نگه داشتن سرعتتون استفاده کنین بدون اینکه سر پیچ ترمز کنین ! Damage هم در حد زاقارت ، مشکل دیر لود شدن تکسچر هم که دیگه ... :d
حالا نمیدونم چی بگم مشکل از Black Box ـه یا از Frostbite 2
ما که در هر صورت بازی رو میگیریم ( اگه نگیریم ماشین های جدید رو بغیر از این بازی ، کجا بازی کنیم ) اما اصلا در حد انتظاراتم نبود
همون اول هم با اولین تریلر ای که دادن بیرون فمیدم اوضاع خرابه ولی گفتم شاید این همه تبلیغات واسه این نسخه یه علتی داره !
مگه باید ترمز کرد؟:((

GameTrailers تو نقدش گفته SP بازی، 2 ساعت بیشتر طول نمیکشه ! :|
عالی :hug: قشنگ دلم میخواست یه همچین همچین چیزی رو تجربه کنم :دی ... یه بازی که زمانش اندازه یه فیلمه ، همش هم سینمایی ...8->

هر چند حق بازی همین نمرات هست اما انصافا نقدهای ign بچگانه هست اون از خلاصه ای که برای u3 برای قسمت گرافیک گفته بود اینم از این بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or