امتیازات Need for Speed: The Run

Behrooz

کاربر سایت
250px-Needforspeedtheruncover.jpg

این عنوان که 15 نوامبر عرضه خواهد شد، اولین امتیازات خود را گرفت :

Game Informer - 7.75/10
GameTrailers - 8.4/10

آخرین ویرایش:
کیوان @
ببخشید میپرم وسط بحث :دی ولی نکته خوب یا بد بودن بازی نیست ! :دی طبیعتاً دسته آخر منم بازی رو میخرم (انقدر بازیای خرت و پرت خریدم که اینا دیگه پیشش چیزی نیست که بخوام نخرم :دی) ولی نکته اینه که اگه توی سیمولیشن می خوایم از مقدار محدودی گزینه ی تیونینگ استفاده کنیم (که اصلش هم همینه) و توی یه ریسینگ تخیلی (همون آرکید:دی) هم بخواییم این گزینه رو نداشته باشیم با توجه به عطشی که UG و MW توی ما بوجود آوردن و بعد از اونها اونطور که باید و شاید اصلاً برطرف نشد باید چیکار کنیم :دی اگه از NFS که خودش اینا رو به خوردمون داد و معتادمون کرد اینو نخواهیم باید از کی بخواهیم ؟ :دی

• Like
Reactions: гадюка
این که چیزی نیست باید از ماشین پیاده شی فرار کنی!!!!این دیگه اخرشه ها اصلاnfsنیست..با توجه به موتورش باید گرافیک وفیزیک خوبی داشته باشه.---------- نوشته در 12:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:40 AM ارسال شده بود ----------
بابا از یه بازی Arcade هم توقع کاکپیت دارین ؟ :d بیخیال تو رو خدا :d
اگه یادتون باشه hp2فقط یه فراری کاکپیت داشت یادش بخیر چقد باهاش حال کردم.بهترینnfsکه بازی کردم مخصوصا موسیقی بازی بهترین اهنگ ها رو داشت

آخرین ویرایش:
انگار گذاشتن پشت سرشون تند تند NFS میدن بیرون اونم چی : تخیلی.
بهترین NFS فقط و فقط HP , Porsche , Underground2 بود ، دیگه کم کم داریم وارد تخیلات میشم.

حالا خوبه سال پیش HP هم نمره هاش عالی بود هم فروشش منتها یاد گرفتیم کلا به همه چیز غر بزنیم. این صحنه های خارج از ماشین هم کلا 7 درصد بازی را هم تشکیل نمی دند نمی دونم چیه که انقدر شلوعش کردید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: HL2-GF
دوستان زود قضاوت نکنید
بابا مگه بده پیاده میشه یه هوایی ام میخوره؟:دی
بازی گیم پلی گرافیک داستان غنی داشته باشه دیگه چیزی کم نداره میتونه جز بهترین NFS ها باشه باز باید صبر کنیم ببینیم چه امتیازایی میگیره

بازیش یه جورایی میتونم بگم ریبوت توی سری هست :دی ! حتی ژانر هم تحول پیدا کرده و بقولی یه بازی اکشن/درایوینگ شده ... با درون مایه QTE (عجب معجونیه لامصب:دی !) ...
دیگه تیونینگ جزء المان اصلی بازی بحساب نمیاد که انقدر روش حساس باشیم .
hmmmmm کیوان تو هم مثه من با دور نمای بازی بدجوری حال کردی نه ؟‌:دی
من دموشو بازی کردم فقط مشکل اصلیم با بافت های افتضاحش بود که اینم شاید مثه Kill Bill 3 (:دی) یه پچ HD Content واسش بذارن که مثه آدم لود بشه بافت ها .
به شخصه که خیلی منتظرشم چون حس میکنم که بدجوری حال خواهم کرد با این بازی :دی مخصوصا اون جاهایی که دکمه زنی داره منو یاده Heavy Rain میندازه :x:d

hmmmmm کیوان تو هم مثه من با دور نمای بازی بدجوری حال کردی نه ؟‌:دی
من دموشو بازی کردم فقط مشکل اصلیم با بافت های افتضاحش بود که اینم شاید مثه Kill Bill 3 (:دی) یه پچ HD Content واسش بذارن که مثه آدم لود بشه بافت ها .
به شخصه که خیلی منتظرشم چون حس میکنم که بدجوری حال خواهم کرد با این بازی :دی مخصوصا اون جاهایی که دکمه زنی داره منو یاده Heavy Rain میندازه :x:d
باو جریان چیه ؟ سبک هوی رین . ....؟
نکنه یارو شخصیت اصلی میخواد زن بگیره؟ شاید واسه همین هست که امتیازها از روی احساسات خیلی بالا نخواهدبود؟ :دی

باو جریان چیه ؟ سبک هوی رین . ....؟
نکنه یارو شخصیت اصلی میخواد زن بگیره؟ شاید واسه همین هست که امتیازها از روی احساسات خیلی بالا نخواهدبود؟ :دی
:))
کی از داستان و سبک هوی رین گفت ؟‌:دی
اوجاهایی که از ماشین پیاده میشه دکمه زنی داره که تقریبا مثه دکمه زنی های هوی رین هست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or