امتیازات Need for Speed: The Run

Behrooz

کاربر سایت
250px-Needforspeedtheruncover.jpg

این عنوان که 15 نوامبر عرضه خواهد شد، اولین امتیازات خود را گرفت :

Game Informer - 7.75/10
GameTrailers - 8.4/10

آخرین ویرایش:
یعنی اینم تیونینگ نداره ! :| اگه بخواد مسابقات و ماشینهاش مثل hp اونجوری رو نقشه و از پیش مشخص شده باشه که همین نمره هم از سرش زیاده ! :|

قبلا هم گفتم بازی ذره-ای اصالت nfs v, نداره کلا یک بازی اکشن و هیجانی شده .
ولی اگه به دید یک NFS بهش نگاه نکنیم واقعا بازیه خوبی بنظر میومد توی تریلرها . یک بازیه ماشینی ! :دی با هیجان بالا . پس در آخر
واسم مهم نیست چه امتیازی میگیره ؛ من ازین بازی خوشم اومده و حتما بازیش میکنم ... [3]

اینقدر به خاطر این نمره ها زود در مورد بازی قضاوت نکنین، هنوز که بازی نیومده و بازیش نکردین، البته احتمالا دموش رو بازی کرده باشین، ولی بازی کاملش با دموش زمین تا آسمون فرق داره، به نظر من که ایندفعه از نظر داستانی باید قوی باشه، و همچنین هیجان، حالا باید بیاد تا ببینیم چی میشه.

اه اه دیگه داره مسخره میشه...
چه فایده داره آخه...
این ea فقط داره واسه رفع تکلیف سالی یکی میده بیرون..
یعنی اگه یه بازیه ریسینگ فقط تیونینگ نداشته باشه باید بهش گفت اه اه؟
---
من ازین بازی خوشم اومده و حتما بازیش میکنم ... [4]

@ نیلوفر : بازیش یه جورایی میتونم بگم ریبوت توی سری هست :دی ! حتی ژانر هم تحول پیدا کرده و بقولی یه بازی اکشن/درایوینگ شده ... با درون مایه QTE (عجب معجونیه لامصب:دی !) ...
دیگه تیونینگ جزء المان اصلی بازی بحساب نمیاد که انقدر روش حساس باشیم .

آخرین ویرایش:
یعنی اگه یه بازیه ریسینگ فقط تیونینگ نداشته باشه باید بهش گفت اه اه؟
---
من ازین بازی خوشم اومده و حتما بازیش میکنم ... [4]
اگه بازی دیگه بود نه. ولی چون اسمه NFS روشه ذلم می خواد یه چی در حده MW یا UG بازی کنم.
البته از hp خیلی خوشم اومد

---------- نوشته در 12:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:33 AM ارسال شده بود ----------

@ نیلوفر : بازیش یه جورایی میتونم بگم ریبوت توی سری هست :دی ! حتی ژانر هم تحول پیدا کرده و بقولی یه بازی اکشن/درایوینگ شده ... با درون مایه QTE (عجب معجونیه لامصب:دی !) ...
دیگه تیونینگ جزء المان اصلی بازی بحساب میاد که انقدر روش حساس باشیم .
به به استاد اینجایی که!!!
شما پارتی داری برو بگو یه mw 2 بسازن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or