امتیازات Need for Speed Rivals

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FLAWL3SS

کاربر سایت

91371997675388531973.jpg

Developer-------------------Ghost Games
Additional work by-------Criterion Games
Publisher------------------Electronic Arts
Series---------------------Need for Speed
Engine-------------------------Frostbite 3
Genre------------------------------Racing
Mode----------Single-player, multiplayer

رنگ آبی برای PS4
رنگ سبز برای XBOX One

USGamer - 10/10
DarkStation - 9/10
GameInformer - 9/10
Hardcore Gamer - 9/10
Game Revolution - 9/10
Eurogamer - 9/10
Escapist - 9/10
ShackNews - 9/10
Eurogamer.es - 9/10
Gameover Online - 8.7/10
PSX Extreme - 8.5/10
Machinima - 8.5/10
GamingTrend - 8.5/10
playstationlifestyle - 8.5/10
OXM US - 8/10
Gamespot - 8/10
IGN - 8/10
Metro - 8/10
Digital Chumps - 8/10
EGM - 7/10
Gamesradar - 7/10
VideoGamer - 7/10

امتیازات PS3 و X360
Vandal Online - 8.6/10
Mersitation - 8.5/10
LaPS3 - 8.4/10
Eurogamer.de - 8/10

فعلا:

19602089504193185183.jpg

آخرین ویرایش:
بنظر من نقد رو قسمت گرافیکشو فقط دو دسته کنین همین نسل جاری و نسل بعد همین

به نظر من کسی که به MW 2012 نمره ی درخشان 6 رو بده اصلا صلاحیت نقد یک racing رو نداره.
حالا از بحث های خارج از تاپیک بگذریم، Rivals بازی خوبی هست تو این افتی که NFS کره بود هرچند بازم نمیتونه سکوی پرتاب این سری بشه.
به نظرم Ghost Games پتانسیل خوبی داره برای سری های بعد

به نظر من کسی که به MW 2012 نمره ی درخشان 6 رو بده اصلا صلاحیت نقد یک racing رو نداره.
حالا از بحث های خارج از تاپیک بگذریم، Rivals بازی خوبی هست تو این افتی که NFS کره بود هرچند بازم نمیتونه سکوی پرتاب این سری بشه.

منم توی پست های قبلیم یه همچین چیزی گفتم و لطفا شما (FaRd!N) فقط ریسینگ های انحصاری ماکروسافت رو نقد و تعریف کنید!

من نمیدونم یه بازی که اینهمه نقد مثبت و جوایز و متا خوب داره چطور میشه افتضاح!(حدس میزنم بخاطر اینه که با Horizon عرضه شد و اجازه نداد Horizon یکه تازی کنه و مضخرف بودن به خاطر اینه)

منم توی پست های قبلیم یه همچین چیزی گفتم و لطفا شما (FaRd!N) فقط ریسینگ های انحصاری ماکروسافت رو نقد و تعریف کنید!

من نمیدونم یه بازی که اینهمه نقد مثبت و جوایز و متا خوب داره چطور میشه افتضاح!(حدس میزنم بخاطر اینه که با Horizon عرضه شد و اجازه نداد Horizon یکه تازی کنه و مضخرف بودن به خاطر اینه)
ماست وانتد هر چی بود خیلی پایینتر از هورابزن بود تو این شکی نیست حالا متای ماست وانتد هرچی میخواد باشه و هر جا که میخواد جایزه برده باشه این کاملا واضحه;)

بابا بیخیال!
ادم یه چیزایی میخونه فکر میکنه بابا و مامان شرکت Criterion دارن از بچشون دفاع میکنند!:|

میون بحثتون یه چی بگم :
بزرگترین مشکل NFS MW 2012 اسمشه :-< چرا اسم این بازی رو گذاشتن MW !؟؟!؟! :| :| :| زد اون یاد خاطره رو نابود کرد :(
حالا میخواد بازی خوبی باشه یا نباشه ، بهترین ریسینگ 2012 باشه یا نباشه ...

خب وقتی نسخه بهتر (حالا خیلی بهتر، یا کمی بهتر) موجوده، چه اصراریه که نسخه بدتر رو نقد کنید؟!
ببه این دلیل که 300 تومن ندارم بدم بازی رو روی کنسول نسل بعد بازی کنم.
خوشبختانه یا متاسفانه شما در اون حدی نیستید که تعیین کنید کی صلاحیت داره کی نداره.

اصلا پستت ارزش جواب دادن هم نداره برادر من. این هم آخرین بازی هست که اجازه میدم اینطور چیزا راجب به من بگید. دفعه بعدی اینجور پست های چیپ ارسال کنید، پستتون پاک خواهد شد و جوابی نخواهید گرفت.

ببه این دلیل که 300 تومن ندارم بدم بازی رو روی کنسول نسل بعد بازی کنم.

فردین جان خب نسخه PC که هست:d از نسل بعدی هم بهتره

فردین جان خب نسخه PC که هست:d از نسل بعدی هم بهتره
بخدا من همین پول کنسول ها رو هم به زور جور میکنم چه رسد به یه PC قدرتمند :دی من قبل از X360 و PS3، اصلا دستم به کنسول نخورده بود چون PC باز بودم اما دیگه زمونه کمرمون رو شکست و الی من هنوزم حاظرم اگه پول داشته باشم یه PC خفن جمع کنم :دی

هنوز اینقدر rivals را بازی نکردم که بتونم در موردش نظر بدم ولی:

mw12 ممکنه بازی لذت بخشی باشه اما مثل یک بیابون خشک و بدون ایده توی سری nfs هست نه از روح سری nfs توش خبری هست و نه به هیچ عنوان میشه یک بازسازی یا ادامه ای برای mw جذاب ea باشه. دوستانی هم که دفاعیه های سنگینی دادن و صلاحیت دوستان دیگه را زیر سوال بردن! یکم عمیق تر فکر کنید به همین نتیجه ها میرسید!

لطفا از پست من به بعد درمورد امتیازات rivals بحث بشه ممنون میشم

موفق باشیم ...

به نظر من امتیازهایی که گرفته خوبه گیم پلی خوب گرافیک خوب فقط فقدانش نداشتن یه داستان قشنگه و اینکه شبیه نسخه NFS HP هستش البته با یک پوسته جدیدتر هر چی باشه سری NFS هستش و جذابیت خاص خودش رو داره و نمیشه با بازیهای Racing دیگه مقایسه کرد هر سری جایگاه خودشو داره البته به نظر من
خلاصه من که مثل سری های قبلی از بازی کردنش لذت بردم و سرگرم کننده بود البته اینم اضافه کنم 24 ساعته بخوای بشینی پاش زده میشی باید کم کم بازی کنی تا جذابیتش حفظ بشه

بخدا من همین پول کنسول ها رو هم به زور جور میکنم چه رسد به یه PC قدرتمند :دی من قبل از X360 و PS3، اصلا دستم به کنسول نخورده بود چون PC باز بودم اما دیگه زمونه کمرمون رو شکست و الی من هنوزم حاظرم اگه پول داشته باشم یه PC خفن جمع کنم :دی

از این لحاظ رو بررسی نکرده بودم:d طوری نیست همون گیم پلی مهمه.

هنوز اینقدر rivals را بازی نکردم که بتونم در موردش نظر بدم ولی:

mw12 ممکنه بازی لذت بخشی باشه اما مثل یک بیابون خشک و بدون ایده توی سری nfs هست نه از روح سری nfs توش خبری هست و نه به هیچ عنوان میشه یک بازسازی یا ادامه ای برای mw جذاب ea باشه. دوستانی هم که دفاعیه های سنگینی دادن و صلاحیت دوستان دیگه را زیر سوال بردن! یکم عمیق تر فکر کنید به همین نتیجه ها میرسید!

لطفا از پست من به بعد درمورد امتیازات rivals بحث بشه ممنون میشم

موفق باشیم ...

درست میگی اما بعد از چندین نسخه که به نظرم اصلا خوب نبودن من یه نفر خیلی با نسخه rivals حال کردم به نظرم EA اگه همین نسخه پیشرفت بده و بهترش کنه بازی میتونه به دوران شکوهش برگردونه انقدر NFS بد داده بازی کردم حالم گرفته شده به قولی در بیابان لنگه کفش غنیمته .;)

از نظر گیم پلی خیلی خوبه چند روزه مدام دارم بازی میکنم خسته نمیشم..!!بر خلاف سری قبلی که کلا 1 ساعت بازی کردم..!!!!:dبعدم سی دی بازیو دادم به نون خشکی برد.!:dاین یکی خیلی حال داد..!!البته نمی دونم شاید بازی برای من اینطوری میشه رنگها بعضی جاها باهم قاطی میشن..!!یا یهو ماشین قبل از شروع بازی از بالا میافته پایین بعد استارت میخوره:dشانس ما همه چیزمون هم عجیب غریبه:d

خب بلاخره ما هم بازی رو تجربه کردیم
بازی به معنای واقعی فوق العاده شده...بازگشت شخصی سازی واقعا به من حال داد! ضعفش نداشتن کیت و این چیزاس اما بازم جای شکرش باقیست
نکات مثبت بازی از نظر من
- حق انتخاب میده واسه پیش بردن هر Chapter سه حالت داره واسه ادامه شما با توجه به اونی که خودت تایید میکنی بازی رو پیش می بری
- گیم پلی فوق العادس! - چرخه ی آب و هوایی به بهترین شکل صورت میگیره و گرافیک بازی پیشرفت داشته
بازی از MW و Run خیلی خیلی بهتر و بزرگتر هست اما از HP2010 برتر نمیدونم چون اون گیم پلی اش بهتر بود
مپ بازی کاملا جدید و مناظر واقعا زیبا ساخته شده هیچ ربطی هم به MW2012 نداره همینطور موانعی و ارتفاعاتی هست واسه Jumping که واقعا جذاب
تعقیب و گریز در شب بارونی هیجان و زیبایی واقعا بی نظیری داره
همه ی اینا همراه کلی نکات مثبت دیگه که باعث میشه با یه NFS واقعا عالی طرف باشیم امیدوارم لذت ببرید از Rivals
موفق باشید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or