امتیازات Need for Speed Rivals

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FLAWL3SS

کاربر سایت

91371997675388531973.jpg

Developer-------------------Ghost Games
Additional work by-------Criterion Games
Publisher------------------Electronic Arts
Series---------------------Need for Speed
Engine-------------------------Frostbite 3
Genre------------------------------Racing
Mode----------Single-player, multiplayer

رنگ آبی برای PS4
رنگ سبز برای XBOX One

USGamer - 10/10
DarkStation - 9/10
GameInformer - 9/10
Hardcore Gamer - 9/10
Game Revolution - 9/10
Eurogamer - 9/10
Escapist - 9/10
ShackNews - 9/10
Eurogamer.es - 9/10
Gameover Online - 8.7/10
PSX Extreme - 8.5/10
Machinima - 8.5/10
GamingTrend - 8.5/10
playstationlifestyle - 8.5/10
OXM US - 8/10
Gamespot - 8/10
IGN - 8/10
Metro - 8/10
Digital Chumps - 8/10
EGM - 7/10
Gamesradar - 7/10
VideoGamer - 7/10

امتیازات PS3 و X360
Vandal Online - 8.6/10
Mersitation - 8.5/10
LaPS3 - 8.4/10
Eurogamer.de - 8/10

فعلا:

19602089504193185183.jpg

آخرین ویرایش:
این "یه ربع به سه" هم واسه خودش معروف شد!
پیش خودشون گفتن هی نمره چرت و پرت در کنیم، اسممون میفته سر زبونا!!! مقصر اصلی متاکریتیک هست که هر سایت و مجله بی‌صاحابی رو به رسمیت می‌شناسه!

این "یه ربع به سه" هم واسه خودش معروف شد!
پیش خودشون گفتن هی نمره چرت و پرت در کنیم، اسممون میفته سر زبونا!!! مقصر اصلی متاکریتیک هست که هر سایت و مجله بی‌صاحابی رو به رسمیت می‌شناسه!

این زیاد طوری نیست! موضوع وقتی بدتر میشه که بعضیا از این سایت پیروی میکنند و خیلی هم قبولش دارند چون متفاوته!:|

مشکل این سایت به نظر من نمره های پایینی که میده نیست بلکه مقیاس عجیب غریبش برای نمره دادنه! به جورنی 4 میده به خاطر اورجینال نبودن بعد به یه بازی ناقص کاملا ژنریک و تکراری که کامل نیست و نصفشو باید دانلود کنی 10 میده !تازه به شاهکار همسبکش 6 میده !! میگه هیلو تکراریه 2 میده بعد به COD ـ 8 میده ...

93814582895798925341.jpg

این عکس گواه این است که به هیچ وجه با یه Racing ضعیف طرف نیستیم...

دلم نیمد نگم نداشتن داستان حال بهم زن ترین قسمت این بازی ارکید از نظر من بیخوده....یادم سره NFS run میگفتین همه چیز گرافیک و داستان نیست کنترل و هندلینگ ماشین مهم تره پس توی این چی

هندلینگ تقریبا همونه با همون موتور FB3 ساختن گرافیک از NFS run بالاتره اما داستان و حس مسابقه دادن و رقابت رو نداره پس نزول کرده تا پیشرفت قبول کنید حقش این نمره نبود پس

GT5 و GT6 که نمره بالاگرفتن از اینم قویترن در حقشون اجحاف شده...:bighug:

دلم نیمد نگم نداشتن داستان حال بهم زن ترین قسمت این بازی ارکید از نظر من بیخوده....یادم سره NFS run میگفتین همه چیز گرافیک و داستان نیست کنترل و هندلینگ ماشین مهم تره پس توی این چیهندلینگ تقریبا همونه با همون موتور FB3 ساختن گرافیک از NFS run بالاتره اما داستان و حس مسابقه دادن و رقابت رو نداره پس نزول کرده تا پیشرفت قبول کنید حقش این نمره نبود پسGT5 و GT6 که نمره بالاگرفتن از اینم قویترن در حقشون اجحاف شده...:bighug:
The Run که کلا فراموش کن و اصلا در حد و اندازه این بازی نیست!

GT هم که کلا سبکش فرق میکنه و نباید مقایسه بشه...

کلا توی بازی های ریسینگ آرکید شما اول باید سیستم هندلینگ کلی بازی بیاد دستت بعدش میتونی لذت کامل رو از بازی ببری...
مثلا توی یه بازی باید با دستی بپیچی توی یه بازی دیگه باید با ترمز بپیچی و یکی دیگه کلا باید سر پیچ سرعت کامل کم کنی...

بخدا اینجا تاپیک امتیازه نظراتتون رو باید برید تو تاپیک خودش بگید نه که زیرخاکی بالا بیارید. تاپیک قفل میشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or