امتیازات Need for Speed Rivals

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FLAWL3SS

کاربر سایت

91371997675388531973.jpg

Developer-------------------Ghost Games
Additional work by-------Criterion Games
Publisher------------------Electronic Arts
Series---------------------Need for Speed
Engine-------------------------Frostbite 3
Genre------------------------------Racing
Mode----------Single-player, multiplayer

رنگ آبی برای PS4
رنگ سبز برای XBOX One

USGamer - 10/10
DarkStation - 9/10
GameInformer - 9/10
Hardcore Gamer - 9/10
Game Revolution - 9/10
Eurogamer - 9/10
Escapist - 9/10
ShackNews - 9/10
Eurogamer.es - 9/10
Gameover Online - 8.7/10
PSX Extreme - 8.5/10
Machinima - 8.5/10
GamingTrend - 8.5/10
playstationlifestyle - 8.5/10
OXM US - 8/10
Gamespot - 8/10
IGN - 8/10
Metro - 8/10
Digital Chumps - 8/10
EGM - 7/10
Gamesradar - 7/10
VideoGamer - 7/10

امتیازات PS3 و X360
Vandal Online - 8.6/10
Mersitation - 8.5/10
LaPS3 - 8.4/10
Eurogamer.de - 8/10

فعلا:

19602089504193185183.jpg

آخرین ویرایش:
الان چندین روزه یه کله دارم بازی میکنم و در کمال تعجب واقعا خسته نمشیم از بازی. بعد از افتضاح MW 2012 واقعا گل کاشتن تو این شماره. منتظر نقدش باشید :دی

الان چندین روزه یه کله دارم بازی میکنم و در کمال تعجب واقعا خسته نمشیم از بازی. بعد از افتضاح MW 2012 واقعا گل کاشتن تو این شماره. منتظر نقدش باشید :دی

MW 2012 هم بازی خوبی بود و درسته Rivals بهتر شده ولی به هیچ وجه نمیتونم قبول کنم MW 2012 افتضاح بوده!:-$

یعنی این نمرات و نظرات منتقدها همه اشتباهن!!!!:|

MW 2012 هم بازی خوبی بود و درسته Rivals بهتر شده ولی به هیچ وجه نمیتونم قبول کنم MW 2012 افتضاح بوده!:-$

یعنی این نمرات و نظرات منتقدها همه اشتباهن!!!!:|
خواهشن بحث های قدیمی رو تکرار نکنید. جالبه که هیچ وقت هم خسته نمیشید از تکرارشون. من معتقدم و ایمان دارم کسانی که MW2012 رو نقد کرده بودن، واقعا یه فن NFS نبودن و اصلا نمیدونستن از بازی چی میخوان. من نمیگم از همه بیشتر میدونم، نه، اما حداقل خودم رو خوب میشناسم که از NFS 2 به اینور تقریبا تمامی شماره های NFS رو بازی کردم و میدونم که از یه NFS واقعی چه انتظاری دارم.

جناب فردین بازی رو روی چه پلتفرمی نقد می‌کنید؟ خواهشاً نگید 360!
اگه کنسول نسل بعد رو تهیه نکردید، لاقل نسخه PC رو نقد کنید که مثل نسخه نسل بعد هست!

اگه کنسول نسل بعد رو تهیه نکردید، لاقل نسخه PC رو نقد کنید که مثل نسخه نسل بعد هست!

ایشان گویا PS4 دارند و این نسخه مد نظرشون هست. به هر حال خوشحالیم بازی خوبی از آب در اومده:)

ایشان گویا PS4 دارند و این نسخه مد نظرشون هست. به هر حال خوشحالیم بازی خوبی از آب در اومده:)
نسخه PS4 موجود نیست و روی همین 360 نقد میشه. چه فرقی داره از نظر گیم پلی؟! اتفاقا گرافیکش هم واقعا چشم نوازه و به غیر از رزولوشن و چندتا افکت اضافی فرقی با نسل بعد نداره. مهم هسته گیم پلی هست که اونم به خوبی در اومده.

نسخه PS4 موجود نیست و روی همین 360 نقد میشه. چه فرقی داره از نظر گیم پلی؟! اتفاقا گرافیکش هم واقعا چشم نوازه و به غیر از رزولوشن و چندتا افکت اضافی فرقی با نسل بعد نداره. مهم هسته گیم پلی هست که اونم به خوبی در اومده.

فردین جان پس صد در صد ارزش خرید روی کنسولهای نسل بعد رو داره؟:-/
انلاینشم خوبه؟

تلاشتون برای بد نشون دادن MW2012 قابل تقدیر .:bighug: ادامه بدید :bighug:

تلاشتون برای بد نشون دادن MW2012 قابل تقدیر .:bighug: ادامه بدید :bighug:

از شوما که به ACIV گیر دادی بعد اومدی پشیمونی خودت رو اعلام کردی چیز دیگه ای انتظار نمیره! برون همون 2012MW رو بازی کن و بعد بیا با این مقایسه کن شاید بازم پشیمون شدی!:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or