امتیازات Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations

Mehrdad

کاربر سایت
درود به تمام بازیسنتری ها ...

این بازی اولین امتیازشو از طرف مجله معروف ژاپنی Famitsu دریافت کرد :
امتیازات سری های قبل از طرف فامیتسو:
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 (PS3/360) – 10/9/10/10 (39/40)
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations (PS3/360) – 9/9/9/9 (36/40)
  • Naruto: Ultimate Ninja Storm (PS3) – 9/9/9/8 (35/40)
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Impact (PSP) – 9/8/9/9 (35/40)
  • Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja 5 (PS2) – 9/9/8/8 (34/40)
  • Naruto Shippuden: Gekito Ninja Taisen! Special (Wii) – 7/6/6/8 (27/40)
  • Naruto Shippuden: Dragon Blade Chronicles (Wii) – 7/6/5/5 (23/40)

واقعا به ناروتو افتخار می کنم:d
Ninja Gaiden 3+Resident Evil Orc<Naruto Ultimate Ninja Storm
----------------------------------------------------------------------------
Digitalchumps 7.8
Gameplay
Massive fighting game with more characters and stages than any fighting game I know of. More importantly, the gameplay quality is solid, for the series anyway, as this type of fighting varies significantly from your typical fighting game. Of course that's not necessarily a bad thing, and CyberConnect2 has once again put together what seems to be a well-balanced and deep fighter with very accessible controls and mechanics.

Presentation
A colorful and bright cell-shaded look that we have seen from the series before. But, guess what? It works great and Generations is no exception. English or Japanese voiceovers is a plus.

Value
Easily a 10/10 if you are a big Naruto fan. If you aren't, I don't think this game or certainly the pursuit of all characters and unlockbles will appeal to you. Kudos to CyberConnect2 and Namco for giving fans what they wanted here, though.

Fun Factor
Personally, I just find it moderately entertaining in short bursts.

واقعا به ناروتو افتخار می کنم:d
Ninja Gaiden 3+Resident Evil Orc<Naruto Ultimate Ninja Storm
----------------------------------------------------------------------------
منم همینطور:d
عظیم ترین ضدحال:d
خیلی خدا بود:))
دمت گرم داود

داود اسم اون 2تا شکست خورده رو نیار جلو Naruto!:دی اونا بازی نیستن
نقد بازی رو گرفتم
میگفتن سرعتش بیشتر شده حین مسابقه من تو تریلر هاش که اینجا دیدم چیزی متوجه نشدم!:دی
شکل DLC میمونه اما خب نزدیک 78 تا کارکتر داره Special atack هاش واقعا عالی و لذت بخش شده
تو جدول انتخاب آدماش 3تا ناروتو داشت:دی
Map ها به نظرم گسترده شده خوبم کار شده گرافیک تقریبا همونه
از همش مهمتر story بازیه که من به شدت از حضور Hako و Zabuza استقبال میکنم فکر کنم Sakon هم داشته باشه که اونم خوبه:دی کلا خیلی حال کردم

البته واسه ماها که فرق نداره چه 0 چه 10 ، بازی کردن این و مخصوصاً OP از واجباتـه در کل ...

فقط این که این قضیه مد داستانی ـش چجوریاس ؟ چون 2 ـش که تا جنگ با پین اومد و تموم شد ، از اونجا هم خیلی نرفتیم جلو تو انیمه ! قاطی با مانگا نباشه یه وقت دودمانمون بر باد بره ؟! لول

البته واسه ماها که فرق نداره چه 0 چه 10 ، بازی کردن این و مخصوصاً OP از واجباتـه در کل ...

فقط این که این قضیه مد داستانی ـش چجوریاس ؟ چون 2 ـش که تا جنگ با پین اومد و تموم شد ، از اونجا هم خیلی نرفتیم جلو تو انیمه ! قاطی با مانگا نباشه یه وقت دودمانمون بر باد بره ؟! لول

خیلی جلوتر از اوناس. حداقل تا جایی هستش که ناروتو قدرت کیوبی رو در اختیار گرفته ولی به هیچ وجه اسپویل داستانی نداره قطعا.

48227061408411817355.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or