امتیازات Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations

Mehrdad

کاربر سایت
درود به تمام بازیسنتری ها ...

این بازی اولین امتیازشو از طرف مجله معروف ژاپنی Famitsu دریافت کرد :
امتیازات سری های قبل از طرف فامیتسو:
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 (PS3/360) – 10/9/10/10 (39/40)
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations (PS3/360) – 9/9/9/9 (36/40)
  • Naruto: Ultimate Ninja Storm (PS3) – 9/9/9/8 (35/40)
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Impact (PSP) – 9/8/9/9 (35/40)
  • Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja 5 (PS2) – 9/9/8/8 (34/40)
  • Naruto Shippuden: Gekito Ninja Taisen! Special (Wii) – 7/6/6/8 (27/40)
  • Naruto Shippuden: Dragon Blade Chronicles (Wii) – 7/6/5/5 (23/40)

IGN --- 8.5 :دی
di-FHFO.jpg

آخرین ویرایش:
من کاری به سایر منتقدین ندارم فعلا ... اما اون چیزی که حائز اهمیت هست اینه که IGN به شماره‌ی قبلیش 8 داده بود. این یعنی بازی پیشرفت خوبی داشته که تونسته 0.5 نمره به خودش اضافه کنه.

من اصلا به امتیاز بازی ها هیچوقت کار نداشتم همیشه یه ویدئو از گیم پلی بازی دانلود میکنم حال کردم باهاش میگیرم نکردم هم که هیچی

این بازی هم که بحثش جدا کلا 0 هم بگیره (که عمرا :d) من میگیرم بازیو

نمره 8.5 از IGN خیلی مهمه. بازی ای مثل Army Of Two the 40 Days هم اون موقع که اومد همین نمره رو از IGN گرفت.

البته دور از انتظار من نبود!:d

امتیاز IGN فوق العادست.الان درست متوجه نشدم این شماره مثل قبلی کمپین نداره؟
GS هم یه 7.5 کنار گزاشته.
نه مگه میشه نداشته باشه؟! اصلش به کمپینشه! تغییرات دادن مثلا هرکی یه استوری داره انیمه جدید رو نشون میده 65 دقیقه
اطلاعاتم کامل نیست باید ببینیم چجوریه
70 کارکتر قابل بازی هم داره که خیلی باحاله:دی

امتیاز خوبی گرفته :d
من که صبر میکنم اول انیمه رو ببینم بعد بخرمش :d
نامردا جلوتر از انیمه میسازن بازی رو تا فروش بره بالا:|
ژاپنیا چطوری راضی میشن:d
اینا با انیمه نمیرن جلو. اینا با مانگا میرن. بشین مانگاهاشو بخون که انیمه به فنا رفته :دی کم مونده کل ناروتو تموم شه اما فکر کنم تو انیمه هنوز جنگ شروع نشده نه؟

اینا با انیمه نمیرن جلو. اینا با مانگا میرن. بشین مانگاهاشو بخون که انیمه به فنا رفته :دی کم مونده کل ناروتو تموم شه اما فکر کنم تو انیمه هنوز جنگ شروع نشده نه؟

نه هنوز شروع نشده:d
آخه من با انیمش بیشتر حال میکنم تا مانگا :dخیلی باحال تر
دیدن بهتر از فکر کردن در موردشه :d(البته بستگی به پیاده کردنشون داره)

نه مگه میشه نداشته باشه؟! اصلش به کمپینشه! تغییرات دادن مثلا هرکی یه استوری داره انیمه جدید رو نشون میده 65 دقیقه
اطلاعاتم کامل نیست باید ببینیم چجوریه
70 کارکتر قابل بازی هم داره که خیلی باحاله:biggrin1:
ادونچر قسمت قبل خیلی جذاب بود.الان سوال منم همینه .امیدوارم این شماره هم مثل قبلی باشه.:d

ورود به حیطه استاد ؟:biggrin1:لول ...
مرسی ... :biggrin1:
استاد چند پیش بینی میکنند؟:-/:d

چی چی کم مونده ناروتو تموم شه. من که مانگا نمیبینم ولی تا اونجایی که من خبر دارم حالا حالا ها تموم بشو نیست. با اعصابم بازی نکن:d

نه هنوز شروع نشده:d
آخه من با انیمش بیشتر حال میکنم تا مانگا :dخیلی باحال تر
دیدن بهتر از فکر کردن در موردشه :d(البته بستگی به پیاده کردنشون داره)

انیمه همیشه بیشتر از مانگا حال میده. مخصوصا مبارزات تو انیمه قشنگ تر از کار در میاد!:d
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
از این امتیاز مسخره ها کسی نداده بهش بخندیم؟:d

چی چی کم مونده ناروتو تموم شه. من که مانگا نمیبینم ولی تا اونجایی که من خبر دارم حالا حالا ها تموم بشو نیست. با اعصابم بازی نکن:d

انیمه همیشه بیشتر از مانگا حال میده. مخصوصا مبارزات تو انیمه قشنگ تر از کار در میاد!:d

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
از این امتیاز مسخره ها کسی نداده بهش بخندیم؟:d

همين ديگه چون انيمه مي بيني فكر ميكني تموم بشو نيست.توصيه ميكنم مانگا بخون چون انيمه با اين فيلرهاش تا دوسال هم به اونجا نميرسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or