امتیازات Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations

Mehrdad

کاربر سایت
درود به تمام بازیسنتری ها ...

این بازی اولین امتیازشو از طرف مجله معروف ژاپنی Famitsu دریافت کرد :
امتیازات سری های قبل از طرف فامیتسو:
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 (PS3/360) – 10/9/10/10 (39/40)
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations (PS3/360) – 9/9/9/9 (36/40)
  • Naruto: Ultimate Ninja Storm (PS3) – 9/9/9/8 (35/40)
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Impact (PSP) – 9/8/9/9 (35/40)
  • Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja 5 (PS2) – 9/9/8/8 (34/40)
  • Naruto Shippuden: Gekito Ninja Taisen! Special (Wii) – 7/6/6/8 (27/40)
  • Naruto Shippuden: Dragon Blade Chronicles (Wii) – 7/6/5/5 (23/40)

همين ديگه چون انيمه مي بيني فكر ميكني تموم بشو نيست.توصيه ميكنم مانگا بخون چون انيمه با اين فيلرهاش تا دوسال هم به اونجا نميرسه.

همین خوبه. فیلر بدن در حد بلیچ ولی تمومش نکنن:d کیشیموتو باید یه آرک دیگه راه بندازه وگرنه ......
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------\
Official Xbox Magazine : 6.5
cheatcc: 3.9 of 5

Attachments

• dddd.jpg
    dddd.jpg
    90.3 KB · مشاهده: 185
آخرین ویرایش:
نه هنوز شروع نشده:d
آخه من با انیمش بیشتر حال میکنم تا مانگا :dخیلی باحال تر
دیدن بهتر از فکر کردن در موردشه :d(البته بستگی به پیاده کردنشون داره)

چی چی کم مونده ناروتو تموم شه. من که مانگا نمیبینم ولی تا اونجایی که من خبر دارم حالا حالا ها تموم بشو نیست. با اعصابم بازی نکن:d

انیمه همیشه بیشتر از مانگا حال میده. مخصوصا مبارزات تو انیمه قشنگ تر از کار در میاد!:d
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
هر چند آف تاپیکه و جاش اینجا نیست اما ...

منم دقیقا مثل شما بودم تا قسمت 220 ناروتو شیپوردن اصلا مانگا نمیخوندم چون اعتقاد نداشتم بهش و به هیچ وجه دوست نداشتم برم سمتش. بعد از این فیلر های مسخره، به زور خودمو راضی کردم که یه چند قسمتی رو بخونم. همون چند قسمت رو خوندن همانا و تا آخرش رفتن همان :دی اینطوری شد که دیگه اصلا انیمه رو ندیدم :دی کلا این رسم مسخره رو بشکنید و بشینید بخونید و از تخیل خودتون استفاده کنید. اوموقع میبینید که مانگا خیلی بیشتر از انیمه حال میده. ;)

منم دقیقا مثل شما بودم تا قسمت 220 ناروتو شیپوردن اصلا مانگا نمیخوندم چون اعتقاد نداشتم بهش و به هیچ وجه دوست نداشتم برم سمتش. بعد از این فیلر های مسخره، به زور خودمو راضی کردم
و البته به همراه فشارهای مضاعف از طرف من:|:دی

من فعلا منتظر Gamespot هستم. به شماره ی قبلیش 7 داده. اگه یه چیزی مثل 7 یا بیشتر بده یعنی بازی خوب شده. هر چند که IGN تو گام اول مهر تایید رو زده. اما اخیرا دیدیم که در یک سری از بازی‌ها، نمرات IGN و Gamespot با هم تفات های زیادی داشتن.

این شماره فقط مبارزه‌ی هست یا ادونچر ام داره؟

بخش ادونچر داره. به همراه قسمت هایی از سری قبلی. مثل داستان داستان هاکو و زابوزا :دی
خودشم بازی 65 دقیقه انیمه‌ی اختصاصی داره که گویا اون صحنه‌هایی رو که خیلی‌ها دوست داشتن قرار توی بازی نشون بده. مثلا مبارزه‌ی کیسامه و ایتاچی :دی

و البته به همراه فشارهای مضاعف از طرف من:|:دی

من فعلا منتظر Gamespot هستم. به شماره ی قبلیش 7 داده. اگه یه چیزی مثل 7 یا بیشتر بده یعنی بازی خوب شده. هر چند که IGN تو گام اول مهر تایید رو زده. اما اخیرا دیدیم که در یک سری از بازی‌ها، نمرات IGN و Gamespot با هم تفات های زیادی داشتن.

الان مثلا 6 بده شما بازی نمی کنی ؟:d

یه چیزایی هستن که 0 هم بگیرن بازی میکنم :دی این از اون دسته بازی‌هاست :دی
منظورم نظر دادن در مورد کیفیت بازی بود :دی

خودت که بهتر در جریانی آمریکایی ها کلا ژاپنی پسند نیستن و نمراتی که میدن اهمیتی نداره. نقد مهمه. نقد OXM رو میخوندی فقط یه ایراد گرفته بود، اونم این بود که "بازی خیلی آسون هستش.":| یعنی به خاطر این یه مورد 2.5 نمره کمتر میدن. مسخره تر از اون هم این بود که کلا یه پاراگراف در موردش نقد نوشته بودن!:d

وقتی IGN 8.5 میده و تو ریز نمراتش هم انصافا تعادل رو رعایت کرده یعنی با بازی خوبی سر کار داریم. نمره 36 فامیتسو هم فراموش نشه:d

EGM 7.5
  • THE GOOD: Combat that feels like an anime come to life, fantastic character animation, a huge roster of character choices.
  • THE BAD: A gameplay engine that—while fun—does feel a bit too shallow at times.
  • THE UGLY: Having to unlock 90% (or so) of the character roster—curse you unlocks!

Gaming Age: B

I definitely feel like Generations is worth checking out, not only for the hardcore Naruto fans but for fighting game fans in general. It’s a really beautiful looking game, with a fun but easy to understand fighting system, and offers up a lot of variety with its roster. It’s surely not the deepest fighting system out there, and certainly isn’t the most balanced, but I’m having a lot of fun with the game regardless. If you’re on the fence then at least give it a rental, but I have no problem suggesting you buy the game, as I definitely think it’s worth the asking price.

آخرین ویرایش:
Gamespot ---7

The Good

• Fluid animation supports vibrant art style
  • Solid online with spectator/replay support
  • Flashy and accessible combat system.

The Bad

• Streamlined story mode
  • Lacks dedicated tutorial
  • Younger characters feel redundant to older counterpart

The Good

good_multiplayer_s.gif