امتیازات Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations

Mehrdad

کاربر سایت
درود به تمام بازیسنتری ها ...

این بازی اولین امتیازشو از طرف مجله معروف ژاپنی Famitsu دریافت کرد :
امتیازات سری های قبل از طرف فامیتسو:
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 (PS3/360) – 10/9/10/10 (39/40)
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations (PS3/360) – 9/9/9/9 (36/40)
  • Naruto: Ultimate Ninja Storm (PS3) – 9/9/9/8 (35/40)
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Impact (PSP) – 9/8/9/9 (35/40)
  • Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja 5 (PS2) – 9/9/8/8 (34/40)
  • Naruto Shippuden: Gekito Ninja Taisen! Special (Wii) – 7/6/6/8 (27/40)
  • Naruto Shippuden: Dragon Blade Chronicles (Wii) – 7/6/5/5 (23/40)

به قسمت قبلی 10 داده؟
بنظرم نمراتش که عالیه.
هسته اصلی گیم پلی تغییری نکرده پس نمیشه مثل شماره قبلی انتظار چیز جدیدی داشت.ولی بازم با این حال اونقدر خوب و عالی حتما بوده که تونسته این نمره جالب رو از فامیتسو بگیره.:d
البته تنها چیزی که برای من در مورد این بازی ارزش نداره نمراتش هست.یکی از بهترین بازی های نسل واسه من بود.حسابی تونست جای خالی کاپیتان سوباسا رو پر کنه:d

2 داستانش فوق العاده بود کامل همه چی رو توضیح داد من اصلا ناروتو نگاه نمیکردم به اون صورت! اما همین بازی کافی بود تا کامل بفهمم چی به چیه که الانم شدم فن این بازی:دی
متاش کمتر میشه نسبت به 2 ولی به نظرم داستان ایناش چون جدیده باید جالب باشه

دوستان از بخش داستانی انتظار زیاد نداشته باشید با تحلیل منو و آقا امیر بخش داستانی بازی روایت تصویره یعنی چندتا تصویر(عکس) و دیالوگ بخش می کنه بعد مبارزه شروع می شه ...:( که فقط باب دله جاپونی هاست .

البته چیزهای جدید زیاد داره ...

فقط کاری میکردن جون کمتر کم بشه بهتر بود تو قبلی تا میومدی تکنیک بزنی طرف میمرد اینجوری مبارزات هم طولانیتر میشد و حالش بیشتر.

همش تصویر؟!
پس 60 دقیقه انیمه چیه؟
قسمت داستانی بازی روایت داستان چند شخصیت هست(جدا جدا) که فک کنم این انیمیه هارو بصورت Unlockable بذارن که وقتی هر tale شخصیتی رو تموم کنی قابله نمایش باشه یا ما بین داستان تیکه تیکه نشون بدن.
فقط کاری میکردن جون کمتر کم بشه بهتر بود تو قبلی تا میومدی تکنیک بزنی طرف میمرد اینجوری مبارزات هم طولانیتر میشد و حالش بیشتر.

تکنیک جابه جایی تقویت شده تو بازی خیلی مبارزات رو طولانی می کنه دیگه مثل قبل لازم نیست برای جاخالی دادن پدر R2 یا RT در بیاریم فقط بازدن L2 یا LT در هر شرایطی (وارد شدن ضربه) سریع جا خالی می ده .

امتیاز خوبی گرفته :d
من که صبر میکنم اول انیمه رو ببینم بعد بخرمش :d
نامردا جلوتر از انیمه میسازن بازی رو تا فروش بره بالا:|
ژاپنیا چطوری راضی میشن:d

این امتیاز ها همش به خاطر پیش نمایش داووده:d
یعنی کل اون 4 نفر بهش 9 دادن؟:-/چه تفاهمی بین منتقد ها وجود داشته:d
نه بازی تو تمام قسمت های داستان، گرافیک و گیمپلی و .... امتیاز 9 گرفته امتیازات فامیتسو از 40 حساب می شه که ناروتو 40 / 36 گرفته .

فامیتسو فکر کنم زیرمجموعه ی گرافیکی و اینا نداره! 4 نفر اومدن در کل بهش 9 دادن :d دوستمون هم همین منظورش بود :d ( حرف شما ایهام داشت! هم میتونه معنی اینی که من گفتم رو بده، هم معنی برعکسش رو :d )

فامیتسو فکر کنم زیرمجموعه ی گرافیکی و اینا نداره! 4 نفر اومدن در کل بهش 9 دادن :d دوستمون هم همین منظورش بود :d ( حرف شما ایهام داشت! هم میتونه معنی اینی که من گفتم رو بده، هم معنی برعکسش رو :d )

آره امیر همینطوریه که تو میگی.

4 نفر هر طور که دوست دارن میان نمره میدن و جمع اونا رو حساب می کنن! ژاپنی ان دیگه. کاراشون با کل دنیا فرق می کنه!
انتظار همینطوری داره میره بالا.
راستی کالکتوری، لیمیتدی نداره؟
Sound Track اش خیلی باحالن!
---------------------------------------------------------------------------------------
اون یه نمره ای که ندادن به خاطر اینه!
As a new Ultimate Ninja Storm game, it's kind of a low score. But for a lazy update of the previous game with no story mode, it's quite good!

نه بازی تو تمام قسمت های داستان، گرافیک و گیمپلی و .... امتیاز 9 گرفته امتیازات فامیتسو از 40 حساب می شه که ناروتو 40 / 36 گرفته .
فامیتسو تو اونجایی که من میدونم 4 نفر بازی رو نقد می کنن بعد هم نمره هاشون رو جداگانه میزارن تو سایت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or