امتیازات Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

MGSV یا همون Phantom Pain همین بازی هست که تو تاژیک امتیازاتش بسر میبرید و قراره بزودی منتشر بشه. (البته تو بازار هست الان) منتها برای این بازی یه مقدمه منتشر شد به اسم Ground Zeroes که مدت ها قبل منتشر شد و همینی هست که شما میگی تک تک مراحلش منتشر شده.

ممنونم. الان بازی فقط برای X360 و PS3 و pC عرضه شده؟ یا روی کنسول های نسل جدید هم اومده؟! X360 و واسه فروش گذاشتم!! :| به نظرت ارزش داره برم موقتا کنسول و بگیرم تا این بازی و تموم کنم و بعدش دوباره بذارم واسه فروش!؟:| تا حالا اصلا سری متال گیر و بازی نکردم! :|

ممنونم. الان بازی فقط برای X360 و PS3 و pC عرضه شده؟ یا روی کنسول های نسل جدید هم اومده؟! X360 و واسه فروش گذاشتم!! :| به نظرت ارزش داره برم موقتا کنسول و بگیرم تا این بازی و تموم کنم و بعدش دوباره بذارم واسه فروش!؟:| تا حالا اصلا سری متال گیر و بازی نکردم! :|
حداقل کالکشن متال گیر که رو X360 اومده رو تموم کن بعد برو سر این. نسخه 2 رو ولش کن نسخه 3 و Peace Walker رو بازی کن، اکثر داستان دستت میاد.

ویرایش: غلط املایی تصحیح شد، یه دستی هم به سر و روش کشیدم :دی

اینم آخرین آرتی که من طراحی می کنم تا قبل از انتشار رسمی، این پستر رو از " جدایی نادر از سیمین " الهام گرفتم. :دی

کیفیت اصلی:

یه حس غریبی بهم میگه که فیلم The Prestige کریستوف رو 6-7 بار دیدی :D

دور از شوخی عین این فیلم های هالیوودی طراحی کردی... دمت گرم

سلام
بازی الان آپدیتی براش اومده یا نه؟
حدود 600 میگ البته برای xb one

- - -ویرایش - - -

من نسخه xbox one گرفتم ولی موقع بالا اومدن به سرور اصلی بازی ( فکر کنم کونامی باشه ) وصل نمیشه ... دوستان کسی این مشکلو داره ؟ احیانا راه حلی ؟

Eurogamer - Essential
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain is not just a high watermark for the series. It is the greatest ever stealth game by a distance, a true masterclass from a designer and team who bow out at the very peak of their creative powers. This is one of the greatest blockbusters our medium has ever had as well as the perfect ending to one of gamings' great series - and the end of one incredible, extended journey from Hideo Kojima. For decades to come, players will see the legacy of Metal Gear Solid, and have no choice but to salute.

Gamesradar - 5/5

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or