امتیازات METAL GEAR SOLID DELTA SNAKE EATER

BLACK-MYTH

کاربر سایت
1755851275756.png

1755851177235.png

نقد IGN :

نکات مثبت ✅

• وفاداری کامل به نسخه اصلی؛ همان داستان، شخصیت‌ها و حال‌وهوای جاسوسی/سیاسی.
  • گرافیک ارتقایافته با Unreal Engine 5؛ محیط‌ها زیبا، طبیعی و جزئیات بالا.
  • مکانیک‌های کلاسیک استتار، گرسنگی و جراحت هنوز سرگرم‌کننده و منحصربه‌فرد.
  • کنترل‌ها تا حد زیادی مدرن‌سازی شده‌اند (الهام‌گرفته از MGS V).
  • گزینه‌های متنوع برای تجربه شخصی (Legacy/New Style، فیلترهای رنگی، UI قدیمی).
  • نوستالژی قوی همراه با روایت سینماتیک و لحظات نمادین (مثل مبارزه با The End یا سکانس نهایی با The Boss).
  • شخصیت‌پردازی قوی؛ روابط Snake با The Boss، Eva و حتی Ocelot.
  • بهترین نسخه برای تجربه‌ی Snake Eater، چه برای تازه‌کارها چه قدیمی‌ها.

نکات منفی ❌

• در مقایسه با استانداردهای امروزی، بازی کوچک‌تر و ساده‌تر به نظر می‌رسه.
  • برخی باس‌فایت‌ها ضعیف و خسته‌کننده باقی موندن (مثل The Pain و The Fear).
  • طراحی مراحل و چیدمان دشمنان تغییر نکرده؛ در نتیجه گاهی یکنواخت یا قدیمی حس می‌شه.
  • برخی حرکات و کنترل‌ها هنوز سخت و خسته‌کننده‌ان (مثل چسبیدن به کاور یا CQC).
  • فوتورئالیسم گرافیکی با فضای اغراق‌آمیز و کمیک بازی همیشه هماهنگ نیست.
  • تغییرات بزرگ و نوآورانه‌ای فراتر از ارتقای بصری ارائه نشده.
  • بعضی لحظات روایت (به‌ویژه برخورد با شخصیت Eva) می‌تونست بهتر بازسازی بشه.

IGN می‌گه: Metal Gear Solid Delta: Snake Eater بیشتر از اینکه یک بازسازی خلاقانه باشه، یک نسخه مدرن‌شده و وفادار از بازی کلاسیکه. گرافیک فوق‌العاده و نوستالژی قوی ارزش تجربه دوباره رو داره، اما کسانی که انتظار نوآوری یا تغییرات اساسی داشتن ممکنه کمی ناامید بشن. با این حال، اگر کسی بخواد Snake Eater رو تجربه کنه، این بهترین نسخه برای توصیه‌ست.

آخرین ویرایش:
بعضیا خود درگیری دارن

از یه طرف میگن "بازی هیچ تغییری نداشته و همون دستپخت کوجیماست"
از طرف دیگه میگن "چرا کوجیما بالا سر بازی نبوده"

چیزی که تو دنیا زیاده استعداده. کوجیما هم یه آدم هست و قطعا استعداد بهتر از کوجیما هم روزی میاد که بتونه این آی پی رو ادامه بده.

بعضیا خود درگیری دارن

از یه طرف میگن "بازی هیچ تغییری نداشته و همون دستپخت کوجیماست"
از طرف دیگه میگن "چرا کوجیما بالا سر بازی نبوده"

چیزی که تو دنیا زیاده استعداده. کوجیما هم یه آدم هست و قطعا استعداد بهتر از کوجیما هم روزی میاد که بتونه این آی پی رو ادامه بده.
البته این هم میشه گفت خود درگیری نیست.این که بازی یک ریمیک ۱ به ۱ با گیم پلی تقریبا بروز شده هست که فکر کنم همه قبول داریم از طرفی اگه کوجیما بالای پروژه بود می تونست هم از نظر گیم پلی بهبود بهتر و بروزتری بده و هم داستان رو کاملتر و اضافات لازم توی اون لحاظ بکنه.البته همین ریمیک بدون تغییر میتونه نکته مثبت باشه چون ممکن بود بدون کوجیما داستان رو خراب بکنند.
این که روزی استعدادی پیدا بشه که ادامه بازی بهتر کوجیما بسازه در صورتی که کونامی مسیر درست بره صد در صد ممکنه ولی آیا اینکه بتونه اون حس و حال متال های کوجیما داشته معلوم نیست و احتمالا همیشه با ساخته های کوجیما مقایسه میشه

البته این هم میشه گفت خود درگیری نیست.این که بازی یک ریمیک ۱ به ۱ با گیم پلی تقریبا بروز شده هست که فکر کنم همه قبول داریم از طرفی اگه کوجیما بالای پروژه بود می تونست هم از نظر گیم پلی بهبود بهتر و بروزتری بده و هم داستان رو کاملتر و اضافات لازم توی اون لحاظ بکنه.البته همین ریمیک بدون تغییر میتونه نکته مثبت باشه چون ممکن بود بدون کوجیما داستان رو خراب بکنند.
این که روزی استعدادی پیدا بشه که ادامه بازی بهتر کوجیما بسازه در صورتی که کونامی مسیر درست بره صد در صد ممکنه ولی آیا اینکه بتونه اون حس و حال متال های کوجیما داشته معلوم نیست و احتمالا همیشه با ساخته های کوجیما مقایسه میشه
اصلا بحث فکر کنم بیفایده س من متوجه شدم اصلا این دوستان نمیدونن چی به چیه...
بخوایم بحث کنیم باید طومار بنویسیم چون خلاصه تایم لاین سری یا وضع کونامیم دستشون نیست.

برای اولین بار رفته بودم ویکیپدیا در مورد کرکتر بیگ باس یک چیزایی یادم بیاد.
فهمیدم اوضاع خیلی خرابه:
Screenshot_20250903-133833_Chrome.jpg
Screenshot_20250903-133838_Chrome.jpg Screenshot_20250903-133744_Chrome.jpg
دیدم نه تنها بیگ باس رو دوگانه سوز اعلام کرده، اسلات و کاز بدبخت شدن کراش بیگ باس...تیتر ویکی رو دیدم منطقی شد.
نمیدونستم هر خری دلش میخواد میتونه ویکی بزنه. جالبه هر کرکتری هم که خواستن به جمع خودشون اضافه میکنند. خسته نباشن:دی

پ.ن: اون صحنه کاز توی PW مسخره بازی بود.

• Like
Reactions: Thundersky

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or