امتیازات METAL GEAR SOLID DELTA SNAKE EATER

BLACK-MYTH

کاربر سایت
1755851275756.png

1755851177235.png

نقد IGN :

نکات مثبت ✅

• وفاداری کامل به نسخه اصلی؛ همان داستان، شخصیت‌ها و حال‌وهوای جاسوسی/سیاسی.
  • گرافیک ارتقایافته با Unreal Engine 5؛ محیط‌ها زیبا، طبیعی و جزئیات بالا.
  • مکانیک‌های کلاسیک استتار، گرسنگی و جراحت هنوز سرگرم‌کننده و منحصربه‌فرد.
  • کنترل‌ها تا حد زیادی مدرن‌سازی شده‌اند (الهام‌گرفته از MGS V).
  • گزینه‌های متنوع برای تجربه شخصی (Legacy/New Style، فیلترهای رنگی، UI قدیمی).
  • نوستالژی قوی همراه با روایت سینماتیک و لحظات نمادین (مثل مبارزه با The End یا سکانس نهایی با The Boss).
  • شخصیت‌پردازی قوی؛ روابط Snake با The Boss، Eva و حتی Ocelot.
  • بهترین نسخه برای تجربه‌ی Snake Eater، چه برای تازه‌کارها چه قدیمی‌ها.

نکات منفی ❌

• در مقایسه با استانداردهای امروزی، بازی کوچک‌تر و ساده‌تر به نظر می‌رسه.
  • برخی باس‌فایت‌ها ضعیف و خسته‌کننده باقی موندن (مثل The Pain و The Fear).
  • طراحی مراحل و چیدمان دشمنان تغییر نکرده؛ در نتیجه گاهی یکنواخت یا قدیمی حس می‌شه.
  • برخی حرکات و کنترل‌ها هنوز سخت و خسته‌کننده‌ان (مثل چسبیدن به کاور یا CQC).
  • فوتورئالیسم گرافیکی با فضای اغراق‌آمیز و کمیک بازی همیشه هماهنگ نیست.
  • تغییرات بزرگ و نوآورانه‌ای فراتر از ارتقای بصری ارائه نشده.
  • بعضی لحظات روایت (به‌ویژه برخورد با شخصیت Eva) می‌تونست بهتر بازسازی بشه.

IGN می‌گه: Metal Gear Solid Delta: Snake Eater بیشتر از اینکه یک بازسازی خلاقانه باشه، یک نسخه مدرن‌شده و وفادار از بازی کلاسیکه. گرافیک فوق‌العاده و نوستالژی قوی ارزش تجربه دوباره رو داره، اما کسانی که انتظار نوآوری یا تغییرات اساسی داشتن ممکنه کمی ناامید بشن. با این حال، اگر کسی بخواد Snake Eater رو تجربه کنه، این بهترین نسخه برای توصیه‌ست.

آخرین ویرایش:
کونامی عملا فعلا اکثر عناوینشو داره می ده شرکای تردپارتیش بسازن...( تا زمانی که بازسازی تیم های داخلیش انجام بشه...)

برای دنباله MGS کافیه دو سه تا ژاپنی کار درست، هد پروژه باشن و بدن دست ioi به بهترین شکل کارو در میاره:دی

واقعیت اینه مخاطب نسل جدید، خیلی بعیده MGS با اون مکانیک های کلاسیک رو طلب کنه!(بماند خیلی از مخاطب های قدیمی خواهان همون مسیر کلاسیک سری هستند!)... باید به سمت همون مدرن شدن و آزادی عمل فراوان مثل فنتوم پین برن... بهتر از ioi تو این مورد فعلا نداریم...

ضمنا، ioi خوب بلده دلقک بازی های کرینجی(نظر شخصی:دی) کوجیما رو هم رعایت کنه، چی از این بهتر؟:دی

• Like
Reactions: Thundersky
کونامی عملا فعلا اکثر عناوینشو داره می ده شرکای تردپارتیش بسازن...( تا زمانی که بازسازی تیم های داخلیش انجام بشه...)

برای دنباله MGS کافیه دو سه تا ژاپنی کار درست، هد پروژه باشن و بدن دست ioi به بهترین شکل کارو در میاره:دی

واقعیت اینه مخاطب نسل جدید، خیلی بعیده MGS با اون مکانیک های کلاسیک رو طلب کنه!(بماند خیلی از مخاطب های قدیمی خواهان همون مسیر کلاسیک سری هستند!)... باید به سمت همون مدرن شدن و آزادی عمل فراوان مثل فنتوم پین برن... بهتر از ioi تو این مورد فعلا نداریم...

ضمنا، ioi خوب بلده دلقک بازی های کرینجی(نظر شخصی:دی) کوجیما رو هم رعایت کنه، چی از این بهتر؟:دی
این حرف رو اصلا قبول ندارم!
اینکه بازی زیادی با این نوع مکانیک ها نبوده، اصلا به این معنی نیست نسل جدید با گیمپلی MGS حال نمیکنه. اتفاقا MGS ها لذت بخش ترین گیمپلی لوپ ها هم دارند.

اگر اونموقع جواب دادن صد در صد الان هم جواب میدن.

دیگه گیمپلی ما شخمی تر از Death Stranding که هزاران برابر حوصله سر تر از خود MGS ها هست. وقتی اون مخاطب های خودش رو جذب میکنه، دیگه صد در صد MGS مشکلی از این بابت نداره.

درباره اینکه بعضی ها میگن کوجیما نویسنده یا فیلمساز خوبیه
یبار ینفر نویسندگی کوجیما رو با رمانای پوچ گرا کامو و کافکا و... مقایسه میکرد که واقعا اون پست محیرالعقول ترین (بخوانید گوز-شقیقه ترین) چیزی بود که تو تاریخ بازیسنتر دیدم.

نکته مطلب اینکه بعضی فن بوی ها یه میل عجیبی دارن راجع به اثر محبوبشون دروغ ببافن در حالی که اون اثر همینجوریش خوبه و نیازی به توهم زدن راجع بهش نیست. مثلا mgs واقعا گیمپلی خوبی داره و یه ژانر بوجود اورده. ولی نویسندگی کوجیما فیلم هندی طنزه و در بهترین حالت فقط پلات خوبی داره نه شخصیت پردازی و دیالوگ های باورپذیر.
من هیچ مشکلی با این سبک نویسندگی و کاتسین های عجیب و خنده دار تو گیم ندارم. ولی با فن بویی که توهم میزنه و علکی سازنده محبوبش رو تو دپارتمانی که نیازی نیست بالا میبره مشکل دارم.

• Like
Reactions: Thundersky
درباره اینکه بعضی ها میگن کوجیما نویسنده یا فیلمساز خوبیه
یبار ینفر نویسندگی کوجیما رو با رمانای پوچ گرا کامو و کافکا و... مقایسه میکرد که واقعا اون پست محیرالعقول ترین (بخوانید گوز-شقیقه ترین) چیزی بود که تو تاریخ بازیسنتر دیدم.

نکته مطلب اینکه بعضی فن بوی ها یه میل عجیبی دارن راجع به اثر محبوبشون دروغ ببافن در حالی که اون اثر همینجوریش خوبه و نیازی به توهم زدن راجع بهش نیست. مثلا mgs واقعا گیمپلی خوبی داره و یه ژانر بوجود اورده. ولی نویسندگی کوجیما فیلم هندی طنزه و در بهترین حالت فقط پلات خوبی داره نه شخصیت پردازی و دیالوگ های باورپذیر.
من هیچ مشکلی با این سبک نویسندگی و کاتسین های عجیب و خنده دار تو گیم ندارم. ولی با فن بویی که توهم میزنه و علکی سازنده محبوبش رو تو دپارتمانی که نیازی نیست بالا میبره مشکل دارم.

حالا من با توهم یه عده کاری ندارم

ولی فکر نکنم کسی "نویسندگی" کوجیما رو عموما بخواد بالا بیاره و به خاطر اون بپرستت اش
چیزی که ملت بابتش کوجیما رو میپرستن سبک کارگردانی شه. و این هم فقط به کارگردانی کات سین هاش ختم نمیشه. کارگردانی کل المان های بازی هاش چیز عجیب و خاصیه.
به غیر از اون مهارت مدیریت تیمی اش واقعا افسانه ایه.
حتی بازی ای مثل MGS V که مشخصا از نظر دپارتمان نویسندگی رو هواست هم هنوز توسط خیلی ها به عنوان یه شاهکار شناخته میشه که باز برمیگرده به نحوه کارگردانی اش

ایراد گرفتن از احوال آدم های بزرگ کار خیلی سختی نیست. هر شخصی اثرگذار تو این صنعت کلی ضعف هم داره
ولی باید برگردید ببینید چرا این آدم ها اصلا پرستش میشن که بعد به نقطه ای میرسن که در موردشون اغراق میشه. در مورد کوجیما این همیشه به نحوه کارگردانیش برمیگرده
بماند که نویسندگی این بشر هم واقعا خوبه و حالا شاید در سطح فاکینگ شاخص ترین رمان نویس های عصر معاصر نباشه، ولی پیش زمینه اش تو خلق رمان های کوتاه و نویسندگی بازی های ویژوال ناول کامل جایگاهش رو به عنوان یه نویسنده درجه یک تو صنعت ویدیو گیم ثابت می کنه.

حالا من با توهم یه عده کاری ندارم

ولی فکر نکنم کسی "نویسندگی" کوجیما رو عموما بخواد بالا بیاره و به خاطر اون بپرستت اش
چیزی که ملت بابتش کوجیما رو میپرستن سبک کارگردانی شه. و این هم فقط به کارگردانی کات سین هاش ختم نمیشه. کارگردانی کل المان های بازی هاش چیز عجیب و خاصیه.
به غیر از اون مهارت مدیریت تیمی اش واقعا افسانه ایه.
حتی بازی ای مثل MGS V که مشخصا از نظر دپارتمان نویسندگی رو هواست هم هنوز توسط خیلی ها به عنوان یه شاهکار شناخته میشه که باز برمیگرده به نحوه کارگردانی اش

ایراد گرفتن از احوال آدم های بزرگ کار خیلی سختی نیست. هر شخصی اثرگذار تو این صنعت کلی ضعف هم داره
ولی باید برگردید ببینید چرا این آدم ها اصلا پرستش میشن که بعد به نقطه ای میرسن که در موردشون اغراق میشه. در مورد کوجیما این همیشه به نحوه کارگردانیش برمیگرده
بماند که نویسندگی این بشر هم واقعا خوبه و حالا شاید در سطح فاکینگ شاخص ترین رمان نویس های عصر معاصر نباشه، ولی پیش زمینه اش تو خلق رمان های کوتاه و نویسندگی بازی های ویژوال ناول کامل جایگاهش رو به عنوان یه نویسنده درجه یک تو صنعت ویدیو گیم ثابت می کنه.
کارگردانیو که کامل قبول دارم عالیه ولی نویسندگی واقعا من تو mgs و death stranding چیز خاصی حس نکردم ینی تیپیکال ویدیو گیمیه.

قابل مقایسه نیس با گیم هایی که واقعا نویسندگی خوب دارن مث کارای راکستار یا لست آف آس یا بازیهای تل تیل و...

بستگی به این داره به چی بگیم نویسندگی خوب. اگه صرفا «جالب بودن» نویسندگی خوبه آره کوجیما نویسنده خوبیه. ولی اگه شخصیت پردازی و انسجام و باورپذیری ملاکه اصلا!

• Like
Reactions: FERYGAMER
کوجیما در خلق جهان و اتمسفر عالیه و در نحوه روایت و دیالوگ نویسی افتضاح! جدا تو این بخش واقعا نیاز داره کار رو به یکی دیگ بسپاره.

آخرین ویرایش:
  • Poker Face
Reactions: Zack.Fair
ژاپنیا کلا از لحاظ زبانی، ژنتیکی، الکن هستن، فشاری که موقع ادای واژه ها بهشون میاد اینو نشون میده
برا همین بصورت تکاملی با فرمهای دیگه ای از ارتباط و روایت، وفق پیدا کردن
مثل اثار کوجی که بیانی، پوچ ولی تصویری، غنیه

• Smile
Reactions: Zack.Fair
ژاپنیا کلا از لحاظ زبانی، ژنتیکی، الکن هستن، فشاری که موقع ادای واژه ها بهشون میاد اینو نشون میده
IMG_20250827_131438_733.jpg
ویرایش:
Screenshot_20250827-132516_Grok.jpg

آخرین ویرایش:
خودت هم خوب طنز مینویسی حالا شاید بعضیا متوجه نشن عمدا ترول میکنی ولی واقعا خلاقانه است پستات. فقط کاش یه جای جالب تری استفاده میکردی جا بازیسنتر. البته همینم خوبه

• Like
Reactions: SNIPER II
من فن کوجیما نیستم ولی این که انقدر راحت می گید بدون کوجیما یه MGS شاهکار می شه ساخت اصلا موافق نیستم. قطعا بدون کوجیما هم می شه MGS خوب ساخت ولی به احتمال زیاد اون MGS اصلا نمی تونه حس حال MGS های کوجیما رو منتقل کنه کلا کوجیما جزوی از اون بازی ساز هایی هست که خط امضا خودش داره چطوری توصیفش کنم مثلا وقتی اون بازی شروع می کنی پیش می ری همه چی داد می زنه که ساخته کوجیماس یه حس خاص که نمی شه خوب با کلمات بیان کردشون و فقط شامل کوجیما نمی شه کار های سم لیک و میکامی هم همینطوری هستن یعنی حتی اگه سازنده بازی نشناسی هم می گی اینکار چقدر حس بازی های فلانی میده. برای همینکه من با این ریمیک های خیلی نزدیک بیشتر موافقم و البته اصلا هم با طولانی ادامه دار شدن سری بازی هایی که داستان هاشون تموم شده حال نمی کنم و بیشتر دوست دارم ای پی جدید ببینم.

بازیهای کوجیما اول انیمه هستن و بعد بازی.
این چیزیه که تو صنعت و مخصوصا بین AAAها نداریم یا نهایتا خیلی انگشت شمار باشن که زبان مشابه یا حتی نزدیکی به انیمه داشته باشن (این رو با احتیاط نوشتم چون خودم الان مورد مشابهی به ذهنم نمیرسه)

برای همین کوجیما خودشه و بخش زیادی از پلیرها به همین دلیل جذب بازیهاش میشن.

وگرنه همونطور که دوستان گفتن نه داستانهاش و نه شخصیت پردازیهاش اونچنان منحصر به فرد و خاص هستن و نه خود گیم پلی و...
شیوه پرداخت داستان ، دنیای بازی ، شخصیتها و روایتشونه که خیلی جذابه ، حالا چه تو گیم پلی و چه در کاتسینها...
گیم پلی هم در خدمت این مورده و تو اولویت اصلی نیست.

نه اینکه گیم پلی مهم نباشه ولی به هیچ وجه هم سطح داستان و شیوه روایتی که در این بازیها پیاده میشه نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or