امتیازات Medal of Honor

نه ! :-o 4 از 10 ؟؟!! نه ديگه تا اين حد سينگلش آشغال نيست ! 7 رو ميارزه بابا تير اندازيش هيجان داره .

:(( (( تا اين حد سينگلش آشغال نيست )) یعنی single player اشغاله نه زیاد درسته ؟!!
single player میتونست جالبتر باشه اگه هوش مصنوعیه دشمنها اینقد افتضاح نبود !

البته به نظر من EA حقش بود تا ديگه تقليد نكنه
اگه تقلید بد باشه چرا اَکتی در ساخت COD 1,2,3 و WOW و حتی Brothers in Arm از سریه مدال تقلید کردند؟؟؟
COD هم بنیان گذار جنگ مدرن FPS حساب نمیشه که EA بخواد ازش تقلید کنه , زمانی که کمپانیه Critreion که الان زیر مجموعه EA هست بازیه Black را روی PS2 ساخته بود COD:MW کجا بود؟

عزیز از روی هوا حرف نزن ! البته نظر همه محترمه ولی چند تا دلیل برای من بیار که چرا از این بازی طرفداری می کنی ؟ :) این بازی بخش سینگلش حداکثر نمره ی 4 از 10 رو میتونه بگیره و یک افتضاح به تمام معنا هست.

حتمآ شما چیز خاصی دیدین که از بازی طرفداری می کنین. پس برای ما بازش کنین تا بدونیم این چه چیزیه که شما رو جذب بازی میکنه. البته الان باز میای میگی: 1. اسمش MOH هست ! 2. به 100 تا COD می ارزه !
کلا من کشته مرده نمره دهی شما هستم:دی
برادر من یکم منتطقی باش اون سایت گندش نمره له بازی 6 داد شما 4 میدی!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
شما هم اینقدر یه طرفه قضاوت نکن ;)

Destructoid: 6.5/10

هركي نظري داره
البته به نظر من EA حقش بود تا ديگه تقليد نكنه
ولي من از اين بازي بدم نيومد با اين كه به پا cod نميرسه و برنده cop هستش
من مگه الان به نظر ایشون بی احترامی کردم؟ ایشون هر جا میرسه همین جمله ی مشمئز کننده رو به کار میبره. توی تاپیک بازی، توی همین تاپیک هم چند بار این جمله رو به کار برده.
دیگه واقعا شورش رو درآورده، من نمیدونم دلیل فعالیت چنین شخصی توی فروم چیه واقعا!

اوه اوه یعنی در این حد سینگلش ...؟
از BAD COMPANY 2 سینگلش بهتره یا بدتره؟
چون من با سینگله بد کمپانی 2 اصلا حال نکردم
آره از bc 2 پايين تره خيلي زور بزنه شايد برسه بش ، اگه به خاطر سينگلش ميخواي اصلا نگير البته نه اين كه آشغال باشه برا اين كه 60 تومن نميارزه ( اما هك شدش ميارزه !!:d )

5 ساعت؟!
انگار این کوتاه بودن کمپین بازیهای fps داره اپیدمی میشه.
بازی های اول شخص بهترین تو داستان و گرافیک هم باشن,دیگه تو این نسل نمی شه بیشتر از 5 6 ساعت بازی کرد.تکراری می شه بیش از حد.
ولی در کل هر چی جلوتر می رم تو moh به نظرم خیلی بازیه شایه!واقعا در حقش جفا شده...

5 ساعت؟!
انگار این کوتاه بودن کمپین بازیهای fps داره اپیدمی میشه.
کلا تو این نسل کمپین داره کمرنگ میشه و 60-70 درصد تمرکز سازنده روی مولتی پلیر ـه و این همش تغصییر MW1 ـه
دقیقا از اون موقع به بعد خیلی از کمپین ها کوتاه شدن
گفتیم دو گروه مختلف میان رو دو بخش بازی کار میکنن عالی میشه هر دو سمت افتضاح شد
والا من از مولتی پلیر خسته شدم همشون تغریبا یه چیزن با یکم تغییر والا نسل قبل معرکه بود
بازی های اول شخص بهترین تو داستان و گرافیک هم باشن,دیگه تو این نسل نمی شه بیشتر از 5 6 ساعت بازی کرد.تکراری می شه بیش از حد.
همین نظریه همه چیزو خراب کردـه
چطور نسل قبل این خبرا نبود

• Like
Reactions: ArianUndead
کلا تو این نسل کمپین داره کمرنگ میشه و 60-70 درصد تمرکز سازنده روی مولتی پلیر ـه و این همش تغصییر MW1 ـه
دقیقا از اون موقع به بعد خیلی از کمپین ها کوتاه شدن
گفتیم دو گروه مختلف میان رو دو بخش بازی کار میکنن عالی میشه هر دو سمت افتضاح شد
والا من از مولتی پلیر خسته شدم همشون تغریبا یه چیزن با یکم تغییر والا نسل قبل معرکه بود

همین نظریه همه چیزو خراب کردـه
چطور نسل قبل این خبرا نبود
اره موافقم انگار مد شده که کمپینها کوتاه باشه و بیشتر تمرکز رو مولتی.
به قوله شما مولتی ها هم همشون یک چیزن.

• Like
Reactions: MehradCreed

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or