GamesMaster امتیاز 85% رو داد
تو قسمتی از متن هم اشاره کرده که بازی به مراتب از COD واقع گرایانه تر هست (به نقل از CVG)
تو قسمتی از متن هم اشاره کرده که بازی به مراتب از COD واقع گرایانه تر هست (به نقل از CVG)
نه ! :-o 4 از 10 ؟؟!! نه ديگه تا اين حد سينگلش آشغال نيست ! 7 رو ميارزه بابا تير اندازيش هيجان داره .
(( تا اين حد سينگلش آشغال نيست )) یعنی single player اشغاله نه زیاد درسته ؟!!اگه تقلید بد باشه چرا اَکتی در ساخت COD 1,2,3 و WOW و حتی Brothers in Arm از سریه مدال تقلید کردند؟؟؟البته به نظر من EA حقش بود تا ديگه تقليد نكنه
کلا من کشته مرده نمره دهی شما هستمعزیز از روی هوا حرف نزن ! البته نظر همه محترمه ولی چند تا دلیل برای من بیار که چرا از این بازی طرفداری می کنی ؟این بازی بخش سینگلش حداکثر نمره ی 4 از 10 رو میتونه بگیره و یک افتضاح به تمام معنا هست.
حتمآ شما چیز خاصی دیدین که از بازی طرفداری می کنین. پس برای ما بازش کنین تا بدونیم این چه چیزیه که شما رو جذب بازی میکنه. البته الان باز میای میگی: 1. اسمش MOH هست ! 2. به 100 تا COD می ارزه !

اگر برا مولتيش ميخواين آره ميارزه ولي سينگل نه :dعزیزان بازی می ارزه واسه PS3 گرفت یا نه؟
من مگه الان به نظر ایشون بی احترامی کردم؟ ایشون هر جا میرسه همین جمله ی مشمئز کننده رو به کار میبره. توی تاپیک بازی، توی همین تاپیک هم چند بار این جمله رو به کار برده.هركي نظري داره
البته به نظر من EA حقش بود تا ديگه تقليد نكنه
ولي من از اين بازي بدم نيومد با اين كه به پا cod نميرسه و برنده cop هستش
اوه اوه یعنی در این حد سینگلش ...؟اگر برا مولتيش ميخواين آره ميارزه ولي سينگل نه :d
5 ساعت؟!چرا اینقدر کوتاه بود همش 5 ساعت؟ این همه انتظار
آره از bc 2 پايين تره خيلي زور بزنه شايد برسه بش ، اگه به خاطر سينگلش ميخواي اصلا نگير البته نه اين كه آشغال باشه برا اين كه 60 تومن نميارزه ( اما هك شدش ميارزه !!:d )اوه اوه یعنی در این حد سینگلش ...؟
از BAD COMPANY 2 سینگلش بهتره یا بدتره؟
چون من با سینگله بد کمپانی 2 اصلا حال نکردم
بازی های اول شخص بهترین تو داستان و گرافیک هم باشن,دیگه تو این نسل نمی شه بیشتر از 5 6 ساعت بازی کرد.تکراری می شه بیش از حد.5 ساعت؟!
انگار این کوتاه بودن کمپین بازیهای fps داره اپیدمی میشه.
کلا تو این نسل کمپین داره کمرنگ میشه و 60-70 درصد تمرکز سازنده روی مولتی پلیر ـه و این همش تغصییر MW1 ـه5 ساعت؟!
انگار این کوتاه بودن کمپین بازیهای fps داره اپیدمی میشه.
همین نظریه همه چیزو خراب کردـهبازی های اول شخص بهترین تو داستان و گرافیک هم باشن,دیگه تو این نسل نمی شه بیشتر از 5 6 ساعت بازی کرد.تکراری می شه بیش از حد.
اره موافقم انگار مد شده که کمپینها کوتاه باشه و بیشتر تمرکز رو مولتی.کلا تو این نسل کمپین داره کمرنگ میشه و 60-70 درصد تمرکز سازنده روی مولتی پلیر ـه و این همش تغصییر MW1 ـه
دقیقا از اون موقع به بعد خیلی از کمپین ها کوتاه شدن
گفتیم دو گروه مختلف میان رو دو بخش بازی کار میکنن عالی میشه هر دو سمت افتضاح شد
والا من از مولتی پلیر خسته شدم همشون تغریبا یه چیزن با یکم تغییر والا نسل قبل معرکه بود
همین نظریه همه چیزو خراب کردـه
چطور نسل قبل این خبرا نبود