امتیازات Mad Max

.:AC MilaN:.

کاربر سایت

Publisher : Warner Bros . Interactive Entertainment

Developer : Avalanche Studios

Release Date : 1 Sep 2015

Platform : PS4 , X1 , PC

Hobby Consolas : 9
ZTGD : 9
Gamer.no : 9
IGN : 8.4
IGN Italia : 8.4
Impulsegamer : 8.4
GamesVillage.it : 8.2
Canadian Online Gamers : 8.1
IGN Spain : 8.1
Worth Playing : 8
Telegraph : 8
XGN : 8
Pure Xbox : 8
Twinfinite : 8
Brash Games : 8
Attack of the Fanboy : 8
Eurogamer Poland : 8
Cheat Code Central : 8
GamesRadar+ : 8
Softpedia : 8
Vandal Online : 8
LaPS4 : 7.8
Game Crate : 7.8
PC Gamer : 7.7
MMORPG.com : 7.6
GameStar : 7.6
4Players.de : 7.6
CGMagazine : 7.5
PSX Extreme : 7.5
Level Up : 7.5
JuexActu : 7.5
GamesBeat : 7.5
Xbox Achievements : 7.5
Atomix : 7.5
3DJuegos : 7.5
Playstation Lifestyle : 7.5
Game Informer : 7.5
God is a Geek : 7.5

GameTrailers : 7.4
Everyeye.it : 7.3
Power Unlimited : 7.3
Post Arcade : 7
Official Xbox magazine UK : 7
Playstation Universe : 7
Game Revolution : 7
PC Invasion : 7
Videogamer : 7
Metro Game Central : 7
Usgamer : 7
Destructoid : 7
Game Rant : 7
Lazygamer : 6.9
Digitally Downloaded : 6
Giant Bomb : 6
Digital Spy : 6
InsideGamer.nl : 6
Level7.nu : 6
Gameplanet : 6
Guardian : 6
GameSpot : 6
Hardcore Gamer : 6

GamingTrend : 5.5
Dealspwn : 5
Polygon : 5

The Jimquisition : 4
We Got This Covered : 4

آخرین ویرایش:

Impulsegamer : 8.4
Canadian Online Gamers : 8.1
Telegraph : 8
XGN : 8
Pure Xbox : 8
Game Crate : 7.8
PC Gamer : 7.7
Level Up : 7.5
JuexActu : 7.5
GamesBeat : 7.5
Official Xbox magazine UK : 7
Playstation Universe : 7
Game Revolution : 7
PC Invasion : 7
Digital Spy : 6
InsideGamer.nl : 6
GamingTrend : 5.5

giantbomb : 6

Mad Max Review - Giant Bomb

2ceq_capture.png

MMORPG.com : 7.6

If you’re a fan of games like Shadow of Mordor and Assassin’s Creed, you’re going to find a lot to like here but I doubt the game will invoke the same sort of adoration as those two titles. Mad Max is a serviceable and enjoyable beginning to what I hope will become a series of games set in this world. Every legend needs to start somewhere, and the basics of greatness are here. Max and his Magnum Opus just need a bit more tuning and the helping hand of a good Blackfinger to get into true fighting shape

PSX Extreme : 7.5

So yeah, it can feel repetitive and a little mind-numbing at times but it might be the perfect stress-reliever. I say give it a shot

Post Arcade : 7

Mad Max, despite his propensity for violence and vengeance, represents a flicker of hope that humanity’s best will always work to endure and survive its worst. And that, I think I finally understand, is what has kept me returning the Avalanche’s wasteland night after night

Worth Playing : 8

Mad Max will probably not be for everyone, especially for those who are pining to find some kind of innovative leap forward for the open-world genre

CGMagazine : 7.5

Avalanche Studios have managed to create a game that is true to its inspiration, while offering all the hallmarks of a AAA game

بازی تاپیک مخصوصه خودشو داره ایا؟

از فروم های خارجی خوندم که بازی در مرحله wastland دچار باگ هستش و نمیزاره خط داستانی رو ادامه بدیم

پچ براش اومده کسی منبعی داره؟؟؟

بدترین استودیویی که من دیدم همینان هیچ خلاقیتی و نبوغی ندارن
فکر کردن یک محیط بزرگ ددست کنن با چتربازی و بپر بپر میشه بازی..

از فروم های خارجی خوندم که بازی در مرحله wastland دچار باگ هستش و نمیزاره خط داستانی رو ادامه بدیم

هیچ راه حلی ب جز شروع بازی از اول فعلا نیست
من خودم این مشکلو داشتم با ی ذره ور رفتن تونستم باگ رو رد کنم.

- - -ویرایش - - -

بوی کسایی میاد که به فرنچایز BioShock میگن اکشن بزن در رو :|

Just Cause حسابش از این بازی جداست بعدم به همون اندازه ای که باید خلاقیت داشته باشه خلاقیت داره ....

آخرین ویرایش:
اگر قرار بر خلاقیت و نبوغ باشه باید فاتحه خیلی از استدیوها رو خوند چون الان اگر به خیلی از بازی های موفق یه نگاه بندازی میبینی از خیلی جهات چیزی که اسمش خلاقیت باشه تو خودشون ندارند اما از ایده هایی که قبلا پیاده سازی شده به بهترین شکل استفاده کردن....
در مورد اولانچ، اتفاقا این استدیو خیلی هم کارش درسته، MM خیلی فاصله داره با سری JC، کلا به نظر من ساخت یه بازی مثل MM از هر استدیویی ساخته نیست اما اولانچ با ساخت JC نشون داده که خیلی خوب میتونه مخاطب رو سرگرم کنه، من به شخصه لذت بخش ترین جهان آزادی که بازی کردم JC2 بوده، نظرها متفاوت هست ولی تو این بازی خیلی کارها می تونی انجام بدی و لذت ببری....

اگر قرار بر خلاقیت و نبوغ باشه باید فاتحه خیلی از استدیوها رو خوند چون الان اگر به خیلی از بازی های موفق یه نگاه بندازی میبینی از خیلی جهات چیزی که اسمش خلاقیت باشه تو خودشون ندارند اما از ایده هایی که قبلا پیاده سازی شده به بهترین شکل استفاده کردن....
در مورد اولانچ، اتفاقا این استدیو خیلی هم کارش درسته، MM خیلی فاصله داره با سری JC، کلا به نظر من ساخت یه بازی مثل MM از هر استدیویی ساخته نیست اما اولانچ با ساخت JC نشون داده که خیلی خوب میتونه مخاطب رو سرگرم کنه، من به شخصه لذت بخش ترین جهان آزادی که بازی کردم JC2 بوده، نظرها متفاوت هست ولی تو این بازی خیلی کارها می تونی انجام بدی و لذت ببری....
دقیقا JC2 یکی از سرگرم کننده ترین بازی های زندگیم هست.اون تنوع محیط و گرافیک چشم انداز بازی که ادم رو محو میکرد،من لذت میبردم برم به بلندترین مکان اون نزدیکی و فقط بشینم و از منظره جلوم لذت ببرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or