امتیازات Mad Max

.:AC MilaN:.

کاربر سایت

Publisher : Warner Bros . Interactive Entertainment

Developer : Avalanche Studios

Release Date : 1 Sep 2015

Platform : PS4 , X1 , PC

Hobby Consolas : 9
ZTGD : 9
Gamer.no : 9
IGN : 8.4
IGN Italia : 8.4
Impulsegamer : 8.4
GamesVillage.it : 8.2
Canadian Online Gamers : 8.1
IGN Spain : 8.1
Worth Playing : 8
Telegraph : 8
XGN : 8
Pure Xbox : 8
Twinfinite : 8
Brash Games : 8
Attack of the Fanboy : 8
Eurogamer Poland : 8
Cheat Code Central : 8
GamesRadar+ : 8
Softpedia : 8
Vandal Online : 8
LaPS4 : 7.8
Game Crate : 7.8
PC Gamer : 7.7
MMORPG.com : 7.6
GameStar : 7.6
4Players.de : 7.6
CGMagazine : 7.5
PSX Extreme : 7.5
Level Up : 7.5
JuexActu : 7.5
GamesBeat : 7.5
Xbox Achievements : 7.5
Atomix : 7.5
3DJuegos : 7.5
Playstation Lifestyle : 7.5
Game Informer : 7.5
God is a Geek : 7.5

GameTrailers : 7.4
Everyeye.it : 7.3
Power Unlimited : 7.3
Post Arcade : 7
Official Xbox magazine UK : 7
Playstation Universe : 7
Game Revolution : 7
PC Invasion : 7
Videogamer : 7
Metro Game Central : 7
Usgamer : 7
Destructoid : 7
Game Rant : 7
Lazygamer : 6.9
Digitally Downloaded : 6
Giant Bomb : 6
Digital Spy : 6
InsideGamer.nl : 6
Level7.nu : 6
Gameplanet : 6
Guardian : 6
GameSpot : 6
Hardcore Gamer : 6

GamingTrend : 5.5
Dealspwn : 5
Polygon : 5

The Jimquisition : 4
We Got This Covered : 4

آخرین ویرایش:
IGN Spain : 81
Meta: 73

من حس می‌کردم که متاش کمه کم ۷۰ , نهایتا ۸۰ بشه;
نمیدونم دوستان چطوری انتظار متای بالای ۸۰ از این بازی داشتند :-/

خیلی از بازیها بودن که از نظر گیمرها نمرشون خیلی بالاتر از نمره سایتها بوده ، سعی میکنم به خودم القا کنم اینم از همون سری بازیهاس 8->
به دوستادارن این بازی هم همین پیشنهاد رو میکنم

بازم ی خودنمایی دیگ از گیم اسپات :|
من ک این گیم توی لیستای گیمایی بود که بدون توجه به متا میگیرمش پس تا گرفتنش لحظه شماری میکنم :d

Cheat Code Central : 8

For me, the monotonous grind is satisfying because each small measure of success reaps a tangible reward in the form of a personal or vehicular upgrade.

Vandal Online : 8

When it comes to gameplay, Mad Max feels pretty average, but when you're playing it's very, very fun. If you like the movies, you'll love driving and fighting around the beautiful landscapes Avalanche has created

Destructoid : 7

I did enjoy my time in the wasteland, even if it doesn't offer up a whole lot that we haven't seen before

آخرین ویرایش:
در همه ی نقد ها این Repetitive Objectives اشاره شده . مثل اینکه بازی بعد یک مدت کسل کننده می شه .
حالا منتظر نقدهای فارسی می مونیم اما بعید بدونم بازی اینقدری خوب باشه که تو این ترافیک آخر سال جلب توجه کنه ... :-?

بازیی که شوتینگ درست حسابیی نداره و کل بیسش رو یـ صحرای برهوت با میحط ها یکسان و مکانیزم های تکراری میچرخه خوب معلومه تکراری میشه ماموریت های تکراری هم که دیگه بماند !
در کل حیف شد میتونست بهتر عمل کنه ...

حرفت که درسته ، چون نشرآوا (آوالانچ:d) این قضیه رو باور نکرده که دیگه بازی های پر زرق و برق نظر همه رو جلب نمی کنه.بازی هاشون همیشه مشکل طراحی گیم پلی دارن ... فکر کنم JC3 هم در آخر با همین مشکلات مورد توجه قرار نگیره.
راستی ، در مورد محیط صحرایی می خواستم بگم که درسته محیط بازی رو اکثرا لخت نشون میده اما بازم به خلاقیت بر می گرده ، مثل بازیِ Rage.;)
طراحی محیط و گیم پلی عالی بود تو اون بازی ...

آخرین ویرایش:
در همه ی نقد ها این Repetitive Objectives اشاره شده . مثل اینکه بازی بعد یک مدت کسل کننده می شه .
حالا منتظر نقدهای فارسی می مونیم اما بعید بدونم بازی اینقدری خوب باشه که تو این ترافیک آخر سال جلب توجه کنه ... :-?
بازیی که شوتینگ درست حسابیی نداره و کل بیسش رو یـ صحرای برهوت با میحط ها یکسان و مکانیزم های تکراری میچرخه خوب معلومه تکراری میشه ماموریت های تکراری هم که دیگه بماند !
در کل حیف شد میتونست بهتر عمل کنه ...
حرفت که درسته ، چون نشرآوا (آوالانچ:d) این قضیه رو باور نکرده که دیگه بازی های پر زرق و برق نظر همه رو جلب نمی کنه.بازی هاشون همیشه مشکل طراحی گیم پلی دارن ... فکر کنم JC3 هم در آخر با همین مشکلات مورد توجه قرار نگیره.
راستی ، در مورد محیط صحرایی می خواستم بگم که درسته محیط بازی رو اکثرا لخت نشون میده اما بازم به خلاقیت بر می گرده ، مثل بازیِ Rage.;)
طراحی محیط و گیم پلی عالی بود تو اون بازی ...
JC3 که اون بحثش جداست :دی JS3 هرچی باشه گیم پلش خیلی بهتر از این میزنه و از نظر محیطی هم که اصلا قابل مقایسه نیستن ! کلا بازی دیوانه وار روی انفجار های مهیب تاکید داره و جوش خیلی فان تره و همون جور هم که گفتم اصلا با هم قابل مقایسه نیستن ....

آخرین ویرایش:
بازم ی خودنمایی دیگ از گیم اسپات :|
من ک این گیم توی لیستای گیمایی بود که بدون توجه به متا میگیرمش پس تا گرفتنش لحظه شماری میکنم :d
این همه سایت دارن می دن 6-7 شما گیر بده به GS... حالا یه کاری کرد به یه بازی داد 8 هر کاری کنه زیر سواله!

با این امتیاز و نظری که GameSpot در مورد بازی داده معلومه که نباید رفت طرفش چون بگیری بازی کنی خیلی سریع مجبور میشه Shift+Delete کنی و فقط حجم اینترنت و وقت حروم کردی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or