آخرین ویرایش:
در مورد طراحی مراحل و ارتباط اونها با هم این قطعا بهتری سولزلایکیه که استودیویی غیر از FS ساخته.Lies of P حقیقتا سورپرایز بود، با اینکه تفاوتش با سولزبورن های اوریجینال مشخصه، اما در مجموع سطح کیفی خیلی خوبی داره، تنها نکته اش که به شخصه کمی ناامیدم کرد طراحی مراحل بود، بازی تا حد زیادی همون طراحی مراحل دالان دالان و تو در تو و پازل مانند دارک سولز 1 و بلادبورن رو پیش گرفته، که به خودی خود مشکلی نداره عالی هم هست، مسئله فقط این هست که به وضوح در این زمینه جلو اونا کم میاره و شایدم انتظار ما به دلیل سولزبورن ها بالاست و کمی باید متعادل به این کلون ها نگاه کنیم... مثلا هرچقدر که مراحل سولز 1 و بلادبورن به صورت ماهرانه ای به هم پیوند میخورند و اون حالت پازل و طبقه طبقه مانند بی نظیر رو پدید میارند، Lies of P در این مورد تا حد زیادی معمولی ظاهر میشه و فقط یه جورایی انگار قراره کارت رو راه بندازه، نه اینکه یک طراحی بی نظیر و ابرخفن تحویل بده...
منظورت lies of p عه؟در مورد طراحی مراحل و ارتباط اونها با هم این قطعا بهتری سولزلایکیه که استودیویی غیر از FS ساخته.
نه همین LOTF رو میگم.منظورت lies of p عه؟
اوکی.نه همین LOTF رو میگم.
من هنوز P رو بازی نکردم.
از روز معرفی داریم هایپش میکنیمLotf رو هم نگه دار ۲ ماه دیگه هایپ کن که هم مشکلاتش برطرف شه هم سرمون خلوت شه.
بازی انصافا هم خوبه.
چه ایرادای مسخره ای گرفته
این هم شانس این بازی بوده که افتاده دست این منتقد.
نمره کم داده قطعا اما من چند ساعت استریم دیدم ازش انصافا تمام نکات منفیش درسته مثلا تعداد دشمنا خیلی زیادهاین هم شانس این بازی بوده که افتاده دست این منتقد.
اگه دست اونی که Lies of P رو نقد میکرد میافتاد حتما نمره بهتری میگرفت ، چون اهل دله و سولز پلیره.
به دلیل این نزدیکی انتشار دو بازی دادنش به ایشون که اصلا پرته یارو.
یه سری مورد هایی که باید تو بازی soulslike باشه رو بجاش نقطه منفی در نظر گرفته.این هم شانس این بازی بوده که افتاده دست این منتقد.
اگه دست اونی که Lies of P رو نقد میکرد میافتاد حتما نمره بهتری میگرفت ، چون اهل دله و سولز پلیره.
به دلیل این نزدیکی انتشار دو بازی دادنش به ایشون که اصلا پرته یارو.
اتفاقاً من این تعداد دشمن های زیاد رو نکته مثبت میدونمنمره کم داده قطعا اما من چند ساعت استریم دیدم ازش انصافا تمام نکات منفیش درسته مثلا تعداد دشمنا خیلی زیاده