امتیازات inFAMOUS 2

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

IGN همین الان اولین نقد I2 رو منتشر کرد.
IGN : 9/10
http://ps3.ign.com/articles/117/1170808p1.html

Nothing exists in Infamous 2 just because, and that’s something developer Sucker Punch should be commended for. When combined with how well-executed just about everything in the game is, the overall package is one of PlayStation 3’s best and a must-play for fans of the first game. Don’t be deceived by niche subject matter like I was when the original Infamous first came out. This is a rock-solid third-person action game with an incredible story, great characters, meaty gameplay and – above all else – a string that effectively ties everything together

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ezio da Firenze
ببین دوستان لذت بردن و لذت نبردن از یه بازی یه مسئله ی کاملا شخصیه
درسته که منتقدین نباید توی امتیاز دادن نظرات شخصی خودشون رو اعمال کنن ولی چه بخواهیم نه نخواهیم منتقد هم یک انسانه.شاید یه منتقد خوشش بیا یکی نیاد.الآن هم منتقد Gamespot به اندازه ی منتقد CVG از بازی لذت نبرده،در ضمن امتیاز دادن یک شاخص کاملا واضح نداره که بگیم این یک این منتقد مسخره نمره داده و اون یکی کاملا درست!
به هر حال امتیازات که خوبه بقیه اش به شما بستگی داره!:)>-

واقعا از گیم اسپات بعید بود :|
من که خیلی بش امید داشتم و گفتم یه 9 - 8.5 میده :|
البته این چیزی از ارزش بازی کم نمیکنه و بازی های انحصاری همیشه جاشون تو قلب ماست :d

واقعا از گیم اسپات بعید بود :|
من که خیلی بش امید داشتم و گفتم یه 9 - 8.5 میده :|
البته این چیزی از ارزش بازی کم نمیکنه و بازی های انحصاری همیشه جاشون تو قلب ماست :d
اتفاقا کاملا مشخص بود کلا گیم اسپات همینطوری هست دیگه
Gamespot دیگه خیلی مسخره امتیاز داد !!!
این گیم اسپات هم بعضی موقع ها دیگه شورش رو در می یاره با این امتیاز دادنش!!
احتمالا بعد از این امتیاز فنهای عزیز از اسمهایی مثل گیم اسکاج یا گیم اسقات به جای واژه ی gamespot استفاده خواهند کرد چون کیفا رو کوک نکرده !

آخرین ویرایش:
والا برخی کاربرای بازیسنتر تا سایت معروف gamespot به بازیشون امتیاز کمی میده اونو با گیم اسقات و گیم اسکلیا گیم اسکاج صدا میزنن مگر اینکه این سایت معروف دنیا کیفشون رو کوک کنه مثل قضیه MGS4 !

حالا مگه اینجا کسی همچین حرفی زد که سریع تحت تاثیر جو قرار میگیری ... ؟

7.5 .. :-o

یعنی از نسخه اول 1.5 امتیاز کمتر

الان جدیدا هر انحصاری سونی به میانگین 8.5 برسه باید بهش جایزه داد

Holy mother of ... ... ... :|یعنی عدم تعادل روحی داره موج میزنه در امتیازات گیم اسپات ! یه یه خزعبلاتی 8.5 و 9 میده که اگه بخوای بازیشون کنی کفّاره باس بده ؛ اون وقت به inFAMOUS 2 ... :-/

تو inFAMOUS 2 رو بازی کردی..؟ شاید گند زدن به بازی..!

آخرین ویرایش:
Holy mother of ... ... ... :|یعنی عدم تعادل روحی داره موج میزنه در امتیازات گیم اسپات ! یه یه خزعبلاتی 8.5 و 9 میده که اگه بخوای بازیشون کنی کفّاره باس بده ؛ اون وقت به inFAMOUS 2 ... :-/
حالا مگه اینجا کسی همچین حرفی زد که سریع تحت تاثیر جو قرار میگیری ... ؟
360 فنهای عزیزی که تا دیروز این حرف رو میزدن از امروز GS محبوب قلبهاشون میشه :)

360 فنهای عزیزی که تا دیروز این حرف رو میزدن از امروز GS محبوب قلبهاشون میشه :)

والا پارسال به فیبل 3 هم داد 7.5 ! الان هم که نگاه میکنم میبینم تو میانگینشون خیلی تفاوتی نیست ( یکی با 50 تا نقد اون یکی با 5 تا !! )

والا پارسال به فیبل 3 هم داد 7.5 ! الان هم که نگاه میکنم میبینم تو میانگینشون خیلی تفاوتی نیست ( یکی با 50 تا نقد اون یکی با 5 تا !! )
الآن اون Fable 3 که فنهای واقعیش اون رو فاجعه میدونن ، من هم چیزی بیش ازین کلمه درش ندیدم ، با inFAMOUS 2 هم ارز هستن ؟=))
===============
دم E3ـست آقا ، سایتا یه امتیاز شکمی و سرسری دارن میدن میره پی کارش . بچسب امتیاز Bazicenter رو که بعد E3 یحتمل میاد و قبله عالم هست .

Gamereactor Sweden 8.0 of 10
==
الآن اون Fable 3 که فنهای واقعیش اون رو فاجعه میدونن ، من هم چیزی بیش ازین کلمه درش ندیدم ، با inFAMOUS 2 هم ارز هستن ؟
فاجعه؟ فقط تو بازیسنتر از این اتفاقات می افته که یه بازی با متوسط 80 میشه فاجعه، یه بازی دیگه با متوسط 82 میشه شاهکار :دی

ممد آبرومونو بردی که :biggrin1: ! به Final Fantasy XIII هم فنهای اصیلش میگن فاجعه در مقایسه با قبلیهاش . (به تنهایی عالیه...)Fable III در مقایسه با I & II ـش یه آشغال به تمام معنا بود . حالا اینکه برای خودش بازی خوبیه یه بحث دیگست ، که اتفاقا بازی به معنای واقعی "عقب موندست" ... بازی رو هم با توجه به بازی های روز میسنجن . موندم ، Gamespot.com چطور F III رو با بازیهای روز سنجیده و 8.5 داده ، FF XIII هم همینطور ، اما inFAMOUS 2 رو ... !
الان بحث تاپیک کلا منحرف میشه، اگه میخوای بحث کنی بیا پروفایل :دی فقط GameSpot به FABLE III امتیاز 7.5 داد، نه 8.5. در ضمن ممکنه inFamous 2 اون شاهکاری که تو فکرش را می کرده نباشه.

آخرین ویرایش:
ممد آبرومونو بردی که :دی ! به Final Fantasy XIII هم فنهای اصیلش میگن فاجعه در مقایسه با قبلیهاش . (به تنهایی عالیه...)Fable III در مقایسه با I & II ـش یه آشغال به تمام معنا بود . حالا اینکه برای خودش بازی خوبیه یه بحث دیگست ، که اتفاقا بازی به معنای واقعی "عقب موندست" ... بازی رو هم با توجه به بازی های روز میسنجن . موندم ، Gamespot.com چطور F III رو با بازیهای روز سنجیده و 7.5 داده ، FF XIII هم 8.5، اما inFAMOUS 2 رو ... !
فقط GameSpot به FABLE III امتیاز 7.5 داد، نه 8.5.
ویرایش شد . آره ، 7.5 داده بود ، من قاطی کردم یه لحظه .

آخرین ویرایش:
7.5 .. :-o

یعنی از نسخه اول 1.5 امتیاز کمتر

الان جدیدا هر انحصاری سونی به میانگین 8.5 برسه باید بهش جایزه داد
دوست عزیز اینقدر از دید فن بویانه به قضیه نگاه نکنید;)

امسال کلا نمره دادن به بازیها سختر از پارسال و سال های قبل شده نمونش crysis2 با میانگین 85 یا la noire 89 که خودم به شخصه فکر میکردم اولی به 89 و دومی به92یا93 برسه

ولی هیچی ازارزششون کم نمیکنه فقط نمره فضایی دادن امسال تکرار نشده همین game spot به lbp2 و kz3 و motor2 به ترتیب 90و85 و85 داده که عالیه با توجه به اینکه این ها نسخه های 2و3 هستن و تنها 1الی 2 دوسال بعد نسخه قبلشون ریلیز شدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or