امتیازات inFAMOUS 2

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

IGN همین الان اولین نقد I2 رو منتشر کرد.
IGN : 9/10
http://ps3.ign.com/articles/117/1170808p1.html

Nothing exists in Infamous 2 just because, and that’s something developer Sucker Punch should be commended for. When combined with how well-executed just about everything in the game is, the overall package is one of PlayStation 3’s best and a must-play for fans of the first game. Don’t be deceived by niche subject matter like I was when the original Infamous first came out. This is a rock-solid third-person action game with an incredible story, great characters, meaty gameplay and – above all else – a string that effectively ties everything together

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ezio da Firenze
لیست کلی امتیازات : (تا الآن)

GamingOgre - 9.5/10
Damonx - 9.5/10
Plasma Station - 9.5/10
Spong - 9.4/10
Cheat Code Central : 9.2
Digital Chumps 9.2/10
ZTGD - 9.2/10
Vandal Online - 9.2/10
GameTrailers : 9.2/10
Game Revolution : 9.1/10
Eurogamer.pt - 9/10
IGN : 9/10
Official Playstation Magazine UK 9/10
GamerZona - 9/10
Meristation - 9/10
JVN - 9/10
GameSpy - 9/10
Joystiq : 9/10
AusGamers : 9/10
VGW - 9/10
CVG - 9/10
Techland Time : 8.9/10
Multiplayer.it - 8.8/10
3DJuegos : 8.8/10
3DJuegos - 8.8/10
Gameinformer - 8.75/10
PSX Extreme : 8.6/10
NZGamer : 8.5/10
GAMING truth : 8.5/10
Gamereactor UK : 8/10
G4TV - 8/10
GamerFuzion 8/10
TheSixthAxis : 8/10
Eurogamer : 8/10
Everyeye.it : 8/10
Gameblog.fr 8/10
Gamereactor Sweden 8/10
gamespot : 7.5/10
Nowgamer 7.3/10
GamePro - 7/10
لبه : 6/10

=================

میانگین : 8.620731707

• Like
Reactions: Kainé
خداییش من نمیدونم هی میگن خیلی معتبره خیلی فلانه ، آخه از کجا ؟! این چه طرز امتیاز دادنه ؟!
Crackdown 2 رو 8 داده ؟!!!! Witcher رو 6 ؟!! inFamous 2 هم 6 ؟!!
یعنی چی ؟
اولا این مجله معتبره، اعتبارش رو هم از روی نمره دادن هاش بدست نیاورده چون توی نقدهاش به اندازه ای که به بازی نمره داده به نکات منفی و مثبت اشاره داشته، باورتون نمیشه؟! میتونید برید بخونید و بعد بازی کنید و اگر دیدید گیر الکی داده اونوقت بیاید اینجوری ازش انتقاد کنید!
دوما منتقدهای بازی هایی که شما فرمودید با هم فرق دارن و طبیعتا نظراتشون درباره بازی ها متفاوته، درکل منتقدان EDGE طرز فکر خاص خودشون رو دارن و مثلا با توجه به اینکه فلان بازی انحصاری هست یا مثلا چند کیلو هایپ داشته بهش نمره نمیدن! Witcher 2 یکی از بهترین بازی های امسال و جزو بازی های مورد علاقم هست اما اینکه این مجله که خیلی هم قبولش دارم بهش نمره 6 رو داده دلیل نمیشه که بطور کلی اونو زیر سوال ببرم.

من نسخه دوم بازی را اصلا تجربه نکردم.
اما درباره نسخه اول بازی یه نکته ای میخوام بگم:
اگه میخواستم از دید یک منتقد به بازی نگاه کنم ایراد های زیادی میشد ازش گرفت از گرافیک و صداگذاری و باگ های زیاد و مبارزات و ... که نمره بازی را خیلی پایین می آورد. اما دقیقا نمدانم چرا از انجام این بازی خیلی خیلی لذت بردم و در بدترین شرایط به بازی نمره 85 را میدهم.
گاهی نمیشه از ظاهر روی یک بازی قضاوت کرد و بعضی اوقات چیزی در یک بازی رایانه وجود دارد که متوجه آن نیستیم اما روح خاصی به بازی میدهد.گاهی سازندگان به نکات خاص روانی و ظاهری توجه میکنند که بدون اینکه بفهمیم باعث میشه از بازی لذت ببریم.
امیدوارم این روح در نسخه دوم بازی هم باشد.
مثلا اگر قرار باشد من به بازی fable 3 بنا بر ظاهر و فنی نمره بدهم بهترین حالت 6 است! چون سراسر ایراد و اشکال است. اما بعضی از انجام این بازی خیلی لذت میبرند.
برای همین است که گاهی اوقات شاهد نمرات ضد و نقیض پیرامون یک بازی بزرگ همچون این بازی و GT5 هستیم.

• Like
Reactions: Kavigne
به نظر من شماره 2 این بازی نسبت به شماره 1پیشرفت قابل قبولی داشته و کلا" بازی خوش ساختی هست . من این بازی رو خیلی دوست دارم چون یه بازی با سبک خاصیه. خداییش گرافیکش با اینکه یه بازی open world هست خیلی خوبه و الکتریسیته بودن کول و استفاده از اون هم خیلی جالبه.

• Like
Reactions: Kainé
در مورد این بازی فقط اینو میشه گفت که تنها دلیلی که نمیتونیم به infamous 2 لقب بهترین بازی در سبک یه اکشن سوپر هیرو محور بدیم، وجود Batman Arkham City ـه .

اولا این مجله معتبره، اعتبارش رو هم از روی نمره دادن هاش بدست نیاورده چون توی نقدهاش به اندازه ای که به بازی نمره داده به نکات منفی و مثبت اشاره داشته، باورتون نمیشه؟! میتونید برید بخونید و بعد بازی کنید و اگر دیدید گیر الکی داده اونوقت بیاید اینجوری ازش انتقاد کنید!
دوما منتقدهای بازی هایی که شما فرمودید با هم فرق دارن و طبیعتا نظراتشون درباره بازی ها متفاوته، درکل منتقدان EDGE طرز فکر خاص خودشون رو دارن و مثلا با توجه به اینکه فلان بازی انحصاری هست یا مثلا چند کیلو هایپ داشته بهش نمره نمیدن! Witcher 2 یکی از بهترین بازی های امسال و جزو بازی های مورد علاقم هست اما اینکه این مجله که خیلی هم قبولش دارم بهش نمره 6 رو داده دلیل نمیشه که بطور کلی اونو زیر سوال ببرم.
لازم به ذکر هست که این مجله ای که اینقدر سنگشو به سینه می زنید . به mgs 4 که از 3 سایت معتبر ign ، gamespot و 1up امتیاز 10 گرفت . خیلی راحت 8 داد ! به کیلزون 2 هم امتیاز 7 رو داد . و اگر این مجله سخت گیر هست . پس به کدوم علت منطقی بازی مثل بایونتا رو بدون ایراد می دونه و بهش امتیاز کامل یعنی 10 می ده؟؟ :))

p.s : هر روز خوشحال تر از دیروز !

پس به کدوم علت منطقی بازی مثل بایونتا رو بدون ایراد می دونه و بهش امتیاز کامل یعنی 10 می ده؟؟ :))
شما هم شلوغش نکن دیگه:| ! یدونه نمره منصفانه داده باشه همین 10 به بیونتاست :|:دی !

من نسخه دوم بازی را اصلا تجربه نکردم.
اما درباره نسخه اول بازی یه نکته ای میخوام بگم:
اگه میخواستم از دید یک منتقد به بازی نگاه کنم ایراد های زیادی میشد ازش گرفت از گرافیک و صداگذاری و باگ های زیاد و مبارزات و ... که نمره بازی را خیلی پایین می آورد. اما دقیقا نمدانم چرا از انجام این بازی خیلی خیلی لذت بردم و در بدترین شرایط به بازی نمره 85 را میدهم.
گاهی نمیشه از ظاهر روی یک بازی قضاوت کرد و بعضی اوقات چیزی در یک بازی رایانه وجود دارد که متوجه آن نیستیم اما روح خاصی به بازی میدهد.گاهی سازندگان به نکات خاص روانی و ظاهری توجه میکنند که بدون اینکه بفهمیم باعث میشه از بازی لذت ببریم.
امیدوارم این روح در نسخه دوم بازی هم باشد.
مثلا اگر قرار باشد من به بازی fable 3 بنا بر ظاهر و فنی نمره بدهم بهترین حالت 6 است! چون سراسر ایراد و اشکال است. اما بعضی از انجام این بازی خیلی لذت میبرند.
برای همین است که گاهی اوقات شاهد نمرات ضد و نقیض پیرامون یک بازی بزرگ همچون این بازی و GT5 هستیم.

کاملا درسته، منتقد گیم اسپات هم مثل شما کلیت و روح نسخه یک رو خیلی دوست داشته اما اون پتانسیل و محتوی رو در نسخه دوم ندیده و با بوجود اینکه Infamous 2 بزرگتر و بهتر شده امتیاز کمتری رو بهش داده...
اما دوست عزیز بازی مثل GT5 که دیگه ظاهر و باطن نداره! همش یک چیز مطرح هست و اونم مسائل فنی.

لازم به ذکر هست که این مجله ای که اینقدر سنگشو به سینه می زنید . به mgs 4 که از 3 سایت معتبر ign ، gamespot و 1up امتیاز 10 گرفت . خیلی راحت 8 داد ! به کیلزون 2 هم امتیاز 7 رو داد . و اگر این مجله سخت گیر هست . پس به کدوم علت منطقی بازی مثل بایونتا رو بدون ایراد می دونه و بهش امتیاز کامل یعنی 10 می ده؟؟ :))

دوست عزیز هیچ میدونستین که نمره ای که به بازی اهدا میشه ربط زیادی به مشکلات و نواقص بازی نداره؟!(البته در اکثر موارد) مثلا شما برید نقدهای IGN رو بخونید و درپایان نمراتی که به بخش های مختلف بازی داده رو جمع و بر تعداد تقسیم کنید، میبینید با نمره ی نهایی که سایت به اون بازی داده تفاوت داره دلیلش هم اینه که اون نمره پایانی رو بر اساس ارزش بازی از نظر منتقد اهدا میکنن! MGS 4 هم شاید بازی کم نقصی باشه اما شاید اینکه یه مقدار از اصالت سری های قبلیش دور شده و اکشن تر شده دلیلی بر اون نمره 8 باشه! اون نمره 10 Bayonetta هم بر اساس ارزش بازی بهش داده شده، وگرنه همه میدونیم که بازی خالی از اشکال نیست برخی از مجله ها و سایت ها نمره دادنشون این شکلیه من فکر میکردم این قضیه رو بدونید!

آخرین ویرایش:

من کاری به این بازی ندارم ولی نمراتی که گفتید تقریبا حقشون بوده.به طور مثال کیلزون 7هم زیادش بوده و یا mgs4حداکثر میتونست 8.5 بگیره.هرچند که با بایونتا حال نکردم.

من کاری به این بازی ندارم ولی نمراتی که گفتید تقریبا حقشون بوده.به طور مثال کیلزون 7هم زیادش بوده و یا mgs4حداکثر میتونست 8.5 بگیره.هرچند که با بایونتا حال نکردم.
به GeOW هم داده 6 پس با این اوصاف 4 یا 5 واسش مناسب بوده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or