امتیازات inFAMOUS 2

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

IGN همین الان اولین نقد I2 رو منتشر کرد.
IGN : 9/10
http://ps3.ign.com/articles/117/1170808p1.html

Nothing exists in Infamous 2 just because, and that’s something developer Sucker Punch should be commended for. When combined with how well-executed just about everything in the game is, the overall package is one of PlayStation 3’s best and a must-play for fans of the first game. Don’t be deceived by niche subject matter like I was when the original Infamous first came out. This is a rock-solid third-person action game with an incredible story, great characters, meaty gameplay and – above all else – a string that effectively ties everything together

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ezio da Firenze
به GeOW هم داده 6 پس با این اوصاف 4 یا 5 واسش مناسب بوده !
رضا جان به geow 1 نمره 8 داده و به 2 هم 9.قبلا هم بهت گفته بودم که کاملا باهاش موافقم و geow هم حقش در همین حد هست.

بگو جان من ؟! تو رو خدا ؟!
نیما جان چی باعث شده اینجوری متعجب بشی؟مگه من گفتم بازی بدی هست؟؟!!تقصیر من نیست که تو این سایت این جو راه افتاده که بازی ایی خوب هست که فقط 10 بگیره.و اگر مثلا یه بازی 9 یا 8 بگیره میشه چرت!!!mgs 4 عالی هست و یکی از 5 بازی برتر این نسل هست.

اما هنوز دلیل تعجب شما رو متوجه نشدم.چون که همین mgs4:
3 تا نمره 8.5 داره و 14 تا زیر 8.5.پس نظری که من دادم اصلا هم عجیب و غریب نبوده.

خب من بازی را دیروز تموم کردم اول باید بگم که وقتی امتیاز های بازی را دیدم شوکه شدم و انتظار امتیاز های به مراتب بالاتری را داشتم .قبل از این که بازی ریلیز بشه با تریلرهایی که از بازی دیدم انتظار goty از بازی داشتم اما حالا که بازی را تموم کردم کاملا با نقدهای بازی موافقم .به نظر من تنها پیشرفت بازی نسبت به نسخه قبل گرافیک بازی هستش که خب اونم طبیعیه اما همین گرافیک بالای یه بازی 2011 در مقابل uncharted 2 که 2009 اومده حرفی برای گفتن نداره .اما بدترین قسمت بازی گیم پلی اونه که واقعا هیچ رشد و پیشرفتی نسبت به قسمت قبل نکرده و تمام ماموریت ها وحتی ماموریت های جانبی هم تکراریه .اگه بگم ماموریت های شماره اول متنوع تر بود پر بیراه نگفتم نمیدونم ساکر پانچ تو این 2 سال چیکار کرده حتی من توجه کردم یکسری چیزا نسبت به نسخه اول کمتر شده مثل stunt که برداشته شده .داستان بازی اصلا جذاب نیست و از همون اول هم میشه روند داستان را پیش بینی کرد .به طور کلی من با شماره یکش خیلی بیشتر حال کردم به نظر من این بازی همون لیاقت امتیازی در حد 8 یا 8.5 با ارفاق داره . در ضمن بازی باگ های فراوانی هم داره مثلا بعضی جاها کول گیر میکنه و حرکت نمیکنه یا بعضی دشمن ها رو هوا معلق میمونند که برای یه بازی انحصاری ps3 جالب به نظر نمیرسه

از لحاظ امتیاز انحصاریهای ps3 تو چندوقته اخیر یه عقب گرد حسابی نسبت به شماره گذشتشون کردن. پیشرفت فوق العاده uncharted 2 نسبت به شماره 1 ش کجا infamous 2 و killzone 3 کجا. اینجوری پیش بره امتیازات عنوان r3 هم باعث میشه یه عده gamespot و edge مورد لطف خودشون قرار بدن .;)

رضا جان به geow 1 نمره 8 داده و به 2 هم 9.قبلا هم بهت گفته بودم که کاملا باهاش موافقم و geow هم حقش در همین حد هست.

نیما جان چی باعث شده اینجوری متعجب بشی؟مگه من گفتم بازی بدی هست؟؟!!تقصیر من نیست که تو این سایت این جو راه افتاده که بازی ایی خوب هست که فقط 10 بگیره.و اگر مثلا یه بازی 9 یا 8 بگیره میشه چرت!!!mgs 4 عالی هست و یکی از 5 بازی برتر این نسل هست.

اما هنوز دلیل تعجب شما رو متوجه نشدم.چون که همین mgs4:
3 تا نمره 8.5 داره و 14 تا زیر 8.5.پس نظری که من دادم اصلا هم عجیب و غریب نبوده.
من نميدونم جديدا كوبيدن بازياي بزرگ مد شده يا چي خب 3 تا سايت هم به بازيه مورد علاقتون 8 داده خوبه منم بيام بگم در همون حده؟ چطور نمرات كامل MGS4 رو كسي نميبينه چسبيدين به 8 تا؟ جزو 5 تا نيست بهترينه اين نسله و خواهد بود
و اما در مورد اين بازي بنظرم edge كاملا حق رو ناحق كرد هيچ عقل سالمي قبول نميكنه كه اين 6 بگيره و زباله اي مثله crackdown 2 هشت بگيره يا The Witcher 2 هم اندازه DA II نمره بگيره البته قابله دركه كه چرا بعضيا سنگشو به سينه ميزنن

• Like
Reactions: 浪人
GamingOgre 9.5/10
Damonx 9.5/10
Plasma Station 9.5/10
Spong 9.4/10
Cheat Code Central 9.2
Digital Chumps 9.2/10
ZTGD 9.2/10
Vandal Online 9.2/10
GameTrailers 9.2/10
Game Revolution 9.1/10
HonestGamers - 9/10
PlayStation LifeStyle - 9/10
Eurogamer.pt 9/10
IGN 9/10
Official Playstation Magazine UK 9/10
GamerZona 9/10
Meristation 9/10
JVN 9/10
GameSpy 9/10
Joystiq 9/10
AusGamers 9/10
VGW 9/10
CVG 9/10
Techland Time 8.9/10
Multiplayer.it 8.8/10
3DJuegos 8.8/10
Gameinformer 8.75/10
PSX Extreme 8.6/10
NZGamer 8.5/10
GAMIN Gtruth 8.5/10
GamingBolt 8.5/10
TitanReviews 8.5/10
Gamereactor UK 8/10
G4TV 8/10
GamerFuzion 8/10
TheSixthAxis 8/10
Eurogamer 8/10
Everyeye.it 8/10
Gameblog.fr 8/10
Gamereactor Sweden 8/10
Pocket-Lint 8/10
Thesixthaxis 8/10
BeefJack 7.8/10
gamespot 7.5/10
Nowgamer 7.3/10
GamePro 7/10
EDGE 6/10
gameplaytoday 6/10

میانگین 8.5

آخرین ویرایش:
خوشکل پسر این 3 تا 9 اخری که بازی گرفته رو نذاشتی:)
ضمنا اینا میانگینش از 8.6 بالاتره...الآن خسته ام حسش نیست میانگین بگیرم:biggrin1: !

راست میگی نگذاشتم ولی میانگین رو با اونها حساب کردم فکر کنم شد 410 از 48 نقد..

من نميدونم جديدا كوبيدن بازياي بزرگ مد شده يا چي خب 3 تا سايت هم به بازيه مورد علاقتون 8 داده خوبه منم بيام بگم در همون حده؟ چطور نمرات كامل MGS4 رو كسي نميبينه چسبيدين به 8 تا؟ جزو 5 تا نيست بهترينه اين نسله و خواهد بود
و اما در مورد اين بازي بنظرم edge كاملا حق رو ناحق كرد هيچ عقل سالمي قبول نميكنه كه اين 6 بگيره و زباله اي مثله crackdown 2 هشت بگيره يا The Witcher 2 هم اندازه DA II نمره بگيره البته قابله دركه كه چرا بعضيا سنگشو به سينه ميزنن
مشکل اینجاست که فکر کردید بنده هم مثل 4 تا بچه فن هستم.گور بابای GEOW.قطعا geow 1 از لحاظ ارزشی خیلی خیلی پائینتر از mgs هست و قطعا هم نمره 8 براش کافی بود.مشکل شماها هستید که فکر کردید همه مثل خودتون هستن.من mgs 4 رو بیشتر از 10 بار تموم کردم.
اکر هم میگم از نظر من 8.5 براش کافی بود دلایل خودم رو دارم که 17 سایت دیگه هم داشتن.البته قبلا گفتم که جدیدا نمره 8.5 شده داغون.
زمانی که IGI 1 اومد که شاهکار بود از همین گیم اسپات 7 گرفت.یا شاهکار تکرار نشدنی ایی مثل odium نمره 6 گرفت.اما تو این نسل به بازیهای آشغال و بی ارزش نمرات 9 و 10 میدن.اگر قرار بود که IGI تو این نسل میومد میانگینش حتما 94 به بالا میشد.

در ضمن بنده کاری ندارم که به بایونتا و crack down چند داده.edge هم معصوم نیست و اشتباه میکنه در ثانی هر منتقدی سلیقه خاص خودش رو داره و نگاه خاص خودش رو.اگر قرار بود همه مثل هم نمره بدن که مثلا mgs.u2.geow همشون باید میانگین 100 میگرفتن!!!!سلیقه ها متفاوت هست و به نظر من سخت گیری edge واقعا درست بوده.اینها نظرات بنده هست و مثل همون سایتها که نمره دادن بنده هم حق دارم نمره مد نظرم رو به بازی ایی که انجامش دادم بدم.یکم احترام به سلیقه دیگران رو یاد بگیرید. دست از بچه بازی هم بردارید.

• Like
Reactions: Kasra-M
آصلا من نمیفهمم این بازی که میانگینش 8.5 هست دیگه بهتر از این.
نکنه میخواین یک چیزی در حد MGS یا RDR در بیاد؟
باید این بازی رو با رقیبش بتمن مقایسه کرد نه عناوین دیگه که اصلا هم سبک این بازی نیستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or