امتیازات inFAMOUS 2

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

IGN همین الان اولین نقد I2 رو منتشر کرد.
IGN : 9/10
http://ps3.ign.com/articles/117/1170808p1.html

Nothing exists in Infamous 2 just because, and that’s something developer Sucker Punch should be commended for. When combined with how well-executed just about everything in the game is, the overall package is one of PlayStation 3’s best and a must-play for fans of the first game. Don’t be deceived by niche subject matter like I was when the original Infamous first came out. This is a rock-solid third-person action game with an incredible story, great characters, meaty gameplay and – above all else – a string that effectively ties everything together

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ezio da Firenze
در مورد سایت ها و نمراتشون به نظر من اگر از شیوع من استفاده کنید خیلی بهتره
من 6 تا سایت یا مجله معتبر رو انتخاب کردم مثل IGN و GS و EDGE و... که میانگین امتیازهای این ها رو در نظر میگیرم و ارزش بازی برام مشخص میشه..
ببخشید قصد درگیری یا شروع کردن بحثی رو ندارم ولی واقعا متاسفم که بچه ها میزارن ارزش یه چیزی رو 4 تا منتقد خنگ و درب و داغون انتخاب کنن ... اگه بدونین منتقد ها چه ادم های بدبختی هستن ... 99% لوزر مادر زاد هستن که هیچ کس حتی اطرافیان و دوستانشون هم دوست ندارن باهاشون وقت بگزرونن . حالا هر منتقدی میخواد باشه فیلم . بازی و ....
2 تا اصل رو رعایت کنین تو زندگیتون خیلی اعصابتون راحت میشه
1-Ignore Politics
Ignore Critics-2
یه بار ... فقط یه بار یه بازی که خیلی منتظرش هستی رو بدون اینکه نمراتش رو بدونی و نظرات بقیرو که بازی کردن رو بخونی بازی کن اونوقت میبینی چقدر لذت بخشه و دقیقا همونطوری بوده که میخواستی ... بعدش وقتی بیای نمرات رو نگاه کنی از تعجب شاخ در میاری از بس 6-7 گرفته :d
کلا خواستم دوستانه بگم هم به شما هم به بقیه اون زمانی رو که اینترنت نبود و گیم اسقات و بقیه نبودن رو یادشون بیاد چطوری بازی میکردن و لذت میبردن ... الان هم دیر نشده
بازی رو واسه دل خودت انجام بده و نزار نظرات دیگران رو لذت تو از بازی تاثیر بزاره.
موفق باشید

• Like
Reactions: Augustus and shefer
هایپ کردن چه ربطی به امتیاز داره آخه؟ :دی مگه Alan Wake و FABLE III را مایکروسافت منتشر نکرد؟ مگه Conviction انحصاری واسه 360 نیومد (خودم میدونم همزمان واسه PC عرضه شد :دی) چرا متاش 86 شد؟ :دی بعضی وقت ها یه چیزایی را به هم ربط میدی که آدم حیرت زده میشه :دی
گیری دادی تو به افسانه 3 ؟:| این بازی اُورریت شده :دی خلاص ...
محمد منو گرفتی یا خودتو زدی به اون راه ؟:دی بنظرت واقعا این که ناشر برای بازیش تبلیغ کنه ، تاثیر در نمرات بازی نداره ؟:|ازون حرفا نزن تورو خدا :| حتما میخوای بگی تو فروش هم تاثیر نداره ؟ حتما اینی هم که روز E3 میخواد منتشر کنه بازی رو ، تو فروش و امتیازاتش تاثیر نداره ؟ نه دیگه :دی خجالت نکش :دی

ببخشید قصد درگیری یا شروع کردن بحثی رو ندارم ولی واقعا متاسفم که بچه ها میزارن ارزش یه چیزی رو 4 تا منتقد خنگ و درب و داغون انتخاب کنن ... اگه بدونین منتقد ها چه ادم های بدبختی هستن ... 99% لوزر مادر زاد هستن که هیچ کس حتی اطرافیان و دوستانشون هم دوست ندارن باهاشون وقت بگزرونن . حالا هر منتقدی میخواد باشه فیلم . بازی و ....
1-Ignore Politics
Ignore Critics-2
یه بار ... فقط یه بار یه بازی که خیلی منتظرش هستی رو بدون اینکه نمراتش رو بدونی و نظرات بقیرو که بازی کردن رو بخونی بازی کن اونوقت میبینی چقدر لذت بخشه و دقیقا همونطوری بوده که میخواستی ... بعدش وقتی بیای نمرات رو نگاه کنی از تعجب شاخ در میاری از بس 6-7 گرفته :d
کلا خواستم دوستانه بگم هم به شما هم به بقیه اون زمانی رو که اینترنت نبود و گیم اسقات و بقیه نبودن رو یادشون بیاد چطوری بازی میکردن و لذت میبردن ... الان هم دیر نشده
بازی رو واسه دل خودت انجام بده و نزار نظرات دیگران رو لذت تو از بازی تاثیر بزاره.
موفق باشید
معذرت میخوام عزیز. با وجود اینکه میشناسیم و همو اینا... ولی حرفت یه چرنده محضه.
شما دو نفر دیدی که خواستن با ادا و مسخره بازی نشون بدن که مثلا ذات هنری دارن یا یه چیز سادش اینه که به هر چیزی ایراد بگیرن ولی اصلا اینطور نیست. وگرنه منم باید الان اینطوری باشم. بچه های تحریریه اینجا هم باید اینطوری باشن. کلهم مجله های دنیا منتقداشون باید اینطوری باشن. خوبه که آدم یه حرفه درستی میخواد بزنه، یه حرفی که هم یه جور توهین حساب میشه و هم دوزار منطق توش نداره برای اثباتش نگه.

آخرین ویرایش:
گیری دادی تو به افسانه 3 ؟:| این بازی اُورریت شده :دی خلاص ...
محمد منو گرفتی یا خودتو زدی به اون راه ؟:دی بنظرت واقعا این که ناشر برای بازیش تبلیغ کنه ، تاثیر در نمرات بازی نداره ؟:|ازون حرفا نزن تورو خدا :| حتما میخوای بگی تو فروش هم تاثیر نداره ؟ حتما اینی هم که روز E3 میخواد منتشر کنه بازی رو ، تو فروش و امتیازاتش تاثیر نداره ؟ نه دیگه :دی خجالت نکش :دی
تبلیغات تو فروش تاثیر زیادی داره ولی به نظر من تو امتیازات تاثیر نداره. کلی بازی بودن که تبلیغات زیادی داشتن ولی امتیازاتشون خوب نبوده مثل Medal of Honor. یه سری بازی هم بودن که تبلیغات چندانی نداشتن ولی امتیازات فوق العاده ای گرفتن مثل Amensia یا حتی Bayonetta. اینکه سونی اومده روز شروع E3 بازیش را منتشر کرده مسلما تو فروشش تاثیر منفی میزاره ولی ربطی به امتیازاتش نداره.

محمد جان منظور کیوان این بود که اگه یه ذره سونی برای بازیش تبلیغات میکرد مطمئنا امتیاز بهتری میگرفت.همون طور که ماکرو برای بازی های انحاصاریش تبلیغات میکنه.از پوستر رو دیوارا گرفته تا انداختن عکس کارکترای بازی روی قوطی نوشابه!!:d:d
خب منم Alan Wake را مثال زدم با FABLE III و Conviction که تمام حرفهای کیوان را نقض میکنه :دی مایکروسافت فقط واسه Halo خوب تبلیغ میکنه که خب مسلما ارزشش را هم داره وگرنه 2 سال پیش اومد و Forza 3 را تو بدترین موقع ممکن عرضه کرد که کلی رو فروشش تاثیر منفی گذاشت.

آخرین ویرایش:
هایپ کردن چه ربطی به امتیاز داره آخه؟ :دی مگه Alan Wake و FABLE III را مایکروسافت منتشر نکرد؟ مگه Conviction انحصاری واسه 360 نیومد (خودم میدونم همزمان واسه PC عرضه شد :دی) چرا متاش 86 شد؟ :دی بعضی وقت ها یه چیزایی را به هم ربط میدی که آدم حیرت زده میشه :دی
محمد جان منظور کیوان این بود که اگه یه ذره سونی برای بازیش تبلیغات میکرد مطمئنا امتیاز بهتری میگرفت.همون طور که ماکرو برای بازی های انحاصاریش تبلیغات میکنه.از پوستر رو دیوارا گرفته تا انداختن عکس کارکترای بازی روی قوطی نوشابه!!:d:d

1-Ignore Politics
Ignore Critics-2
موفق باشید
شما همونی نیستی که دیروز تو این تاپیک میگفتی بازیهای بلیزارد همه بالای 90 هستن و هیچ شرکتی اینجوری نیست و اینا؟:دی چی شد یه دفعه امتیاز بی اهمیت شد؟:-/

تبلیغات تو فروش تاثیر زیادی داره ولی به نظر من تو امتیازات تاثیر نداره. کلی بازی بودن که تبلیغات زیادی داشتن ولی امتیازاتشون خوب نبوده مثل Medal of Honor. یه سری بازی هم بودن که تبلیغات چندانی نداشتن ولی امتیازات فوق العاده ای گرفتن مثل Amensia یا حتی Bayonetta. اینکه سونی اومده روز شروع E3 بازیش را منتشر کرده مسلما تو فروشش تاثیر منفی میزاره ولی ربطی به امتیازاتش نداره.
تو بررسی موردی شاید حرف تو دُرُس باشه ، اما در مجموع من اصلا تو کتم نمیره تبلیغ ، نمیتونه تو نمرات تاثیر بذاره ... اگه گیرز 1 رو جوانه پویا منتشر میکرد میانگینش اون میشد ؟ دِ نَ دِ ...

@ Trunk این حرفی که من زدم بهش اعتقاد دارم ...فقط هم من نیستم که میگم منتقد جماعت رو اگه Ignore کنی راحت تر زندگی میکنی و اعصاب راحت تری داری. همه بحث منم سر اینه که شما اگه قراره از چیزی لذت ببری ... ببر نزار منتقد و نمره و این چرندیات ذهنت رو پر کنه .
ربطی هم به این بازی نداره ... بخدا من نه شماره یکش رو بازی کردم نه خوشم میاد ... کلی گفتم که واسه خودتون زندگی کنین و از زندگی لذت ببرین :d
@ Dreadlord گفتم که من اینجا پستم رو در حمایت این بازی ندادم پس لازم نیست جبه بگیری چون خوشت نمیاد از سونی و ... مهم بودن امتیازات این طوری که دوستمون گفتن ارزش بازی رو فلان سایت ها واسشون مشخص میکنه با اون بحثی که من داشتم تو تاپیک بلیزارد فرق داره ... قضیه همینه که اگه بلیزارد بازی بسازه امتیازش مثلا بشه 10 من بازم بازی میکنم و شما هم اگه بانجی بازی بسازه بازم بازی میکنی .

تو بررسی موردی شاید حرف تو دُرُس باشه ، اما در مجموع من اصلا تو کتم نمیره تبلیغ ، نمیتونه تو نمرات تاثیر بذاره ... اگه گیرز 1 رو جوانه پویا منتشر میکرد میانگینش اون میشد ؟ دِ نَ دِ ...
عجب حرفایی میزنی کیوان رسما آدم شاخ درمیاره:d
گیرز اگه موفق بود چون خود بازی خوش ساخت بود ربطی نداره که جوانه پویا منتشرش کرده باشه یا مایکروسافت!

@ Trunk این حرفی که من زدم بهش اعتقاد دارم ...فقط هم من نیستم که میگم منتقد جماعت رو اگه Ignore کنی راحت تر زندگی میکنی و اعصاب راحت تری داری. همه بحث منم سر اینه که شما اگه قراره از چیزی لذت ببری ... ببر نزار منتقد و نمره و این چرندیات ذهنت رو پر کنه .
ربطی هم به این بازی نداره ... بخدا من نه شماره یکش رو بازی کردم نه خوشم میاد ... کلی گفتم که واسه خودتون زندگی کنین و از زندگی لذت ببرین :d
@ Dreadlord گفتم که من اینجا پستم رو در حمایت این بازی ندادم پس لازم نیست جبه بگیری چون خوشت نمیاد از سونی و ... مهم بودن امتیازات این طوری که دوستمون گفتن ارزش بازی رو فلان سایت ها واسشون مشخص میکنه با اون بحثی که من داشتم تو تاپیک بلیزارد فرق داره ... قضیه همینه که اگه بلیزارد بازی بسازه امتیازش مثلا بشه 10 من بازم بازی میکنم و شما هم اگه بانجی بازی بسازه بازم بازی میکنی .
برادر... شما وقتی میگی منتقد ها مادرزاد لوزر و فلان و این حرفا، یعنی من و کلا خیلی ها هستیم. منم شاید اعتقاد داشته باشم بی سی پر شده از احمق. بیام جار بزنم بگم؟ این حرفتم هیچ ربطی به صحبت من نداشت.
یه حرف چرند و بی پایه زدی... دنبال بهونه برای اثباتش نباش که نه من منظورم فلان بود و نه یعنی اون منتقد و اینا.

Nevermore: لول

آخرین ویرایش:
عزیزم گفتم من تنها کسی نیستم که حرف منو میزنه ... فکر کنم سر اون قسمت لوزر بودن ناراحتی ... من والا بلاه . ابولفرضی منظورم منتقد های بالا رتبه بازی سنتر نبود :d دنبال چیزی هم نیستم خواستم به راه راست هدایت کنم یه عده رو که ظاهرا نمیشه :d
گفتم هم که حوصله بحث ندارم خواهشا پست من رو کسی نقل قول نکنه چون شاید عضویت بنده در کلاب Halo haters و اواتارم تو قضاوتشون تاثیر بزاره :d
لپ کلام این بود که بخاطر نمراتی که منتقد ها میدن نظر خودتون رو دربارش عوض نکنید . علف به دهن بزی باید شیرین بیاد ...

مایکروسافت فقط واسه Halo خوب تبلیغ میکنه
در کل بخواییم حساب کنیم ماکرو برای بازی های انحصاریش خوب پول خرج میکنه و به بهترین نحو ممکن تبلیغات میکنه.و نتیجش رو هم میبینه!!;)

ولی یک چیزی که این وسط میمونه انحصاری های سونی هست که تو این چند وقته درسته تعدادشون زیاد بود ولی با توجه به نمراتی که گرفتن میشه اینو فهمید که کیفتشون پایین تر اومده فروش پایینی هم داشتن

این بلا سر U3 نیاد شانس اورده
اتفاقاً مسئله ای که هست اینه که کیفیت همون کیفیته و توی بعضی ها بهتر هم شده ولی توی امسال این سیستم نمره دهیه که عجیب غریب شده و چون توی امسال هنوز خبری از کله گنده های ماکرو نشده شما فک کردی کیفیت بازیای سونی اومده پایین در صورتی که انواع و اقسام بازیای مولتی یا انحصاری pc بودن که اگه سالهای پیش میومدن شاید تا میانگین 92 یا 93 یا بیشتر هم میرفتن ولی الان میبینیم که به 90 هم نرسیدن ! کلاً امسال بد سالیه از نظر امتیازات !!!

اتفاقاً مسئله ای که هست اینه که کیفیت همون کیفیته و توی بعضی ها بهتر هم شده ولی توی امسال این سیستم نمره دهیه که عجیب غریب شده و چون توی امسال هنوز خبری از کله گنده های ماکرو نشده شما فک کردی کیفیت بازیای سونی اومده پایین در صورتی که انواع و اقسام بازیای مولتی یا انحصاری pc بودن که اگه سالهای پیش میومدن شاید تا میانگین 92 یا 93 یا بیشتر هم میرفتن ولی الان میبینیم که به 90 هم نرسیدن ! کلاً امسال بد سالیه از نظر امتیازات !!!

از سال پیش ( میلادی ) این نوع امتیاز دادن ها شروع شد ( بخصوص اواخرش ) ! همون Portal 2 , ME2 (PS3) , LBP2 , DS2 , Reach و یسری بازیه دیگه تونستن 90 به بالا بیارن ! کلاً سال پیش هم همچین راحت نبود ! فقط بازیهای شاخ و نو خوب امتیاز گرفتن ! امسال هم به همون ترتیبی دارن امتیاز میدن که پارسال میدادن !

http://www.gamerankings.com/browse.html?site=&cat=0&year=2010&numrev=0&sort=0&letter=&search=

http://www.gamerankings.com/browse.html?site=&cat=0&year=2011&numrev=0&sort=0&letter=&search=

Fable III که بابا دیگه اگر هایپ نمیشد 6 هم به زور میگرفت واقعا به جز وویس اکتینگ عالیش هیچی نداره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or