آیا DIABLO 3 به جبهه PS3 مهاجرت می کند؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
آیا بعد از مهاجرت Witcher 2 به جبهه Xbox360 اینبار نوبت Diablo 3 است تا به جبهه مقابل یعنی PS3 رود؟

diabloIII8.jpg

این موضوع در حالی مطرح می شود که پیشتر Bilzzard اعلام کرده بود هیچ پورتی از این بازی برای کنسول ها منتشر نخواهد شد.

اما چند روز پیش در قسمت استخدام نیروی سایت Bilzzard فرم استخدامی قرار گرفت که به شایعات رفتن Diablo 3 بر روی کنسول PS3 بیش از پیش دامن زد.

در این اعلامیه آمده است:
Bilzzard به دنبال استخدام مهندس ارشد نرم افزار برای پیوستن به تیم ساخت Diablo 3 است.این مقام برای کسیست که به معماری خاص PS3 آشنا باشد ، و بتواند کد ها را درست مانند کد های بازی های انحصاری PS3 بخواند.

مسئولیت ها

• طراحی بازی به گونه ای که بر روی Playstation 3 به نحو احسن کار کند.
  • توانایی شناسایی و حل مشکلات ناشناخته ای که ممکن است پیش آید.
  • توانایی کار با سیستم ها مختلف بازی مانند موتور ، صدا , Tools Pipeline و غیره را داشته باشد .
  • به طراحی بازی بسیار نزدیک باشد (با جو بازی بسیار نزدیک باشه) تا بتواند تجربه ای ناب از بازی برای بازیکنان را به ارمغان آورد.
نیاز مندی ها

• حداقل 5 سال تجربه کد کردن بازی ها را داشته باشد.
  • در انتشار حداقل یک بازی AAA برای PS3 شرکت کرده باشد.
  • با معماری PS3 و ساختار API آن عمیقاً آشنا باشد.
  • توانایی به کار گرفتن حداکثر توانایی CPU Cell کنسول PS3 را داشته باشد.
  • حداقل توانایی رفع مشکلاتی مانند PPC assembly را داشته باشد.
  • توانایی کدینگ وی به گونه ای باشد که هم حافظه را بهینه سازی کند ، و هم عملکرد آن را بهبود بخشد.
  • به زبان C و C++ تسلط داشته باشد.
  • در ریاضیات توانا باشد. (جبر و مثلثات و ... وی عالی باشد.)
  • توانایی کار تیمی داشته باشد.
  • اشتیاق شدیدی به بای های کنسولی داشته باشد.
همچنین

• تحصیلات علوم رایانه ، EE ، ریاضی ، فیزیک یا رشته های وابسته را داشته باشد.
  • با Diablo و سایر بازی های شرکت Bilzzard آشنایی داشته باشد.
  • با زبان Script آشنا باشد.
با توجه به مطالب فوق می توان به طور قطع گفت که بازی Diablo 3 علاوه بر PC برای PS3 نیز منتظر خواهد شد.
البته باید منتظر کنفرانس Blizzcon 2011 ماند.

آخرین ویرایش:
البته چند وقت پیش هم آگهی برای استخدام برنامه نویس با شرایط بالا برای هر دو کنسول رو داشتن ... اگه قراره کنسولی بشه Diablo III ، هیچ کدوم از کنسولها من فک نمیکنم بی نصیب بمونن .

سایت vg247 هم این خبر به نقل از joystiq گزاشته بود و هنوز خبر رسمی از بلیزارد نیومده

Wooooopppsss!!!!
Diablo III روی PS3 !!!!!
خدای رو شکر که بلیزارد از همون اول به PC چسپیده بوده وگرنه الان بچه‌ها میگفتن این هم رفت ... و تا ابد هم روی PC خواهد بود ... شاید پورتی داشته باشه ولی باز هم PC ....

یعنی کسی روی کره زمین پیدا میشه بخواد این بازی رو روی کنسول بازی کنه و روی PC با Mouse&Keyboard بازی نکنه ؟؟؟؟ I donno :d
میگم یه همچین کسی با این مشخصات پیدا میشه ؟؟؟

Wooooopppsss!!!!
Diablo III روی PS3 !!!!!
خدای رو شکر که بلیزارد از همون اول به PC چسپیده بوده وگرنه الان بچه‌ها میگفتن این هم رفت ... و تا ابد هم روی PC خواهد بود ... شاید پورتی داشته باشه ولی باز هم PC ....

یعنی کسی روی کره زمین پیدا میشه بخواد این بازی رو روی کنسول بازی کنه و روی PC با Mouse&Keyboard بازی نکنه ؟؟؟؟ I donno :d
میگم یه همچین کسی با این مشخصات پیدا میشه ؟؟؟
دقیقا منم همینو میخواستم بگم تصور انجام Diablo III اونم با دسته PS3 یا Xbox واقعا خنده داره!
من واقعا متوجه نمیشم چجوری میخوان یه RPG عظیم و ایزومتریک مثل Diablo رو روی کنسول پیاده کنن! البته از بلیزارد همه چیز برمیاد ولی خوشحال میشم مثل دفعات قبلی که بازی هاش رو روی کنسول ها پورت کرد ایندفعه هم سرش به سنگ بخوره!

حالا بازی های چرت بیلیزارد تبدیل به بازی های محبوب میشن و blah blah .

حالا بازی های چرت بیلیزارد تبدیل به بازی های محبوب میشن و blah blah .

دقیقا،الان SC و Diablo که اخ بودن میشن به به.دیابلو که میشه GOTY بعضیا
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب من تقریبا همه شرایطی رو که میخوان دارم.فقط نمیدونم بلیط هواپیما کجا میفروشن که برم پیششون:d

فکر نکنم اصلا برای کنسول ها بیاد ولی اگه بیاد برای هر 2تا میاد نه برای یکی ولی به نظرم این سبک نمیشه با کنسول ها بازی کرد با وجود اینکه خودم دوست دارم روی کنسول ها عرضه بشه(بخاطر ارتقای کامپیوترم که پول ندارم) ولی یکم جالب به نظرم در نمیاد

این ایزومتریک که میگید دقیقا چجوریه ؟ یکی بیاد من رو روشن کنه! شبیه به اینه ؟

این ایزومتریک که میگید دقیقا چجوریه ؟ یکی بیاد من رو روشن کنه! شبیه به اینه ؟

دوربيني كه از زاويه ي بالا كاراكتر رو مد نظر داره و از همون زاويه هميشه اونرو تعقيب ميكنه !!!
فرضا كاراكتر وسط صفحه هست ...
و قدم برميداره
همزمان با حركت كاراكتر دوربين باهاش حركت ميكنه .. به طوري كه هميشه كاراكتر دقيقا در نقطه وسط قرار داره !

Diablo قبلا هم برای کنسول ها منتشر شده بود .

Diablo for PS

که گند خورد بهش :دی البته در مقایسه با نسخه ی PC

پس شبیه این بازی بیده که لینک دادم :d بازی جالبی بود! :d استفاده از قدرت ها و ... هم توش راحت بود! البته من نمیدونم دیابلو چجوریه و چقدر جادو داره و... چون بازی نکردم! ولی اینطور که میگید عظیمه اگر بخواد رو کنسول بیاد فکر کنم با کمبود دکمه مواجهه بشیم :d

پس شبیه این بازی بیده که لینک دادم :d بازی جالبی بود! :d استفاده از قدرت ها و ... هم توش راحت بود! البته من نمیدونم دیابلو چجوریه و چقدر جادو داره و... چون بازی نکردم! ولی اینطور که میگید عظیمه اگر بخواد رو کنسول بیاد فکر کنم با کمبود دکمه مواجهه بشیم :d

The PlayStation version did succeed with flying colors at making the PC version (which required a solid dozen keyboard commands, in addition to a mouse, for control) translate to the Sony controller. The original version was demanding enough with a full keyboard at your disposal. In addition to melee attacks, spells must be selected and cast, and healing and mana potions must be imbibed every few moments during combat. Less immediately critical, but certainly mandatory, are several other screens (character sheet, inventory, automap) that must be called upon all the time. How did they do it with only eight buttons and a D-pad? Combos, of course. The R2 button (by default, which may be altered) calls up the less immediately vital functions when pressed in tandem with the other keys. And if it's all just too demanding for your hell-blasted brain to remember, a combo menu may be enabled that pops up when the R2 is first pressed. The biggest breakthrough is the Quick Health and Quick Mana buttons, which automatically drain one potion with the touch of a single button, an elegant device that's actually an improvement on the original.

میگم یکی که الان وی پیش روشنه یه چک بکنه تو متا کریتیک ببینه چند ساله بازی های بلیزارد میانگینشون بالای 90 هست .. استار کرفت 2 که بالای نوده ... 4 تا WOW ها هم بالای نوده ... یعنی میشه از سال 2004 به اینور ... یه چک بکنین ببینین بازی هایی که قبل از 2004 هم داده همشون بالای 90 هستن یا نه ....:دی فکر نکنم شرکتی باشه که 5-6 تا بازی هاش پشت سر هم همگی بالای 90 باشه میانگین امتازاتشون
Valve هم شاید باشه البته اون کمتر بازی میزنه نسبت به بلیزارد فکر کنم :دی

میگم یکی که الان وی پیش روشنه یه چک بکنه تو متا کریتیک ببینه چند ساله بازی های بلیزارد میانگینشون بالای 90 هست .. استار کرفت 2 که بالای نوده ... 4 تا WOW ها هم بالای نوده ... یعنی میشه از سال 2004 به اینور ... یه چک بکنین ببینین بازی هایی که قبل از 2004 هم داده همشون بالای 90 هستن یا نه ....:دی فکر نکنم شرکتی باشه که 5-6 تا بازی هاش پشت سر هم همگی بالای 90 باشه میانگین امتازاتشون
Valve هم شاید باشه البته اون کمتر بازی میزنه نسبت به بلیزارد فکر کنم :دی

امتیازات بلیزارد ( اگه بازی جا مونده دیگه ببخشید ) :
Metacritic - Gamespot
Diablo : 94 - 9.6
Diablo II : 88 - 8.5
Diablo II LoD : 87 - 8.2

Warcraft : Orcs&Humans : ** - **
Warcraft II : ToD : ** - 9.3
Warcraft II : BDP : ** - 9.2
Warcraft III : Reign of Chaos : 92 - 9.3
Warcraft III : The Frozen Throne : 88 - 9.2

Word of Warcraft : 93 - 9.5
WoW - The Burning Crusade : 91 - 9.2
WoW - Wrath of the Lich King : 91 - 9.0
WoW - Cataclysm : 90 - 8.5

Starcraft : 88 - 9.1
Starcraft - Blood War : ** - 9.1
Starcraft II - Wings of Liberty : 93 - 9.5

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or