امتیازات inFAMOUS 2

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

IGN همین الان اولین نقد I2 رو منتشر کرد.
IGN : 9/10
http://ps3.ign.com/articles/117/1170808p1.html

Nothing exists in Infamous 2 just because, and that’s something developer Sucker Punch should be commended for. When combined with how well-executed just about everything in the game is, the overall package is one of PlayStation 3’s best and a must-play for fans of the first game. Don’t be deceived by niche subject matter like I was when the original Infamous first came out. This is a rock-solid third-person action game with an incredible story, great characters, meaty gameplay and – above all else – a string that effectively ties everything together

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ezio da Firenze
خدا لعنت کنه این گیم اسپات را که قبلش نمیاد یه نظرسنجی راجع به امتیاز هر بازی تو بازیسنتر بزاره بعد بزاره توسایت خودش.
بنده خدا اگه میدونست چند نفر اینجوری به جون هم میوفتن به خاطر هیچی، به بازی 10 میداد.

9 گرفته شماره اولش :( از گيم اسپات
راستي چقد متخصص داشتيم و نمي دونستيم ;;)

بابا حالا بیخیال یه نیم نمره اشتباه گفتم همه ریختید سر ادم نرفتم ببینم ذهنی گفتم که اشتباه کردم ولی تو اصل مطلب فرقی نمیکنه دیگه بدتر اختلاف بیشتر هم شد

خدا لعنت کنه این گیم اسپات را که قبلش نمیاد یه نظرسنجی راجع به امتیاز هر بازی تو بازیسنتر بزاره بعد بزاره توسایت خودش.
خدایی از این حرفت نمی تونم جلوی خنده خودمو بگیرم.:d:))
اقا برو بازیو بخر حالشو ببر ......اون نظر اون منتقد بدبخت هستش دیگه........همه ی منتقدای گیم اسپات نمیتونن جوری امتیاز بدن که همه حال کنن که......

از سال پیش ( میلادی ) این نوع امتیاز دادن ها شروع شد ( بخصوص اواخرش ) ! همون Portal 2 , ME2 (PS3) , LBP2 , DS2 , Reach و یسری بازیه دیگه تونستن 90 به بالا بیارن ! کلاً سال پیش هم همچین راحت نبود ! فقط بازیهای شاخ و نو خوب امتیاز گرفتن ! امسال هم به همون ترتیبی دارن امتیاز میدن که پارسال میدادن !

http://www.gamerankings.com/browse.html?site=&cat=0&year=2010&numrev=0&sort=0&letter=&search=

http://www.gamerankings.com/browse.html?site=&cat=0&year=2011&numrev=0&sort=0&letter=&search=
البته امسال خیلی بدتر هم شده ! ولی زمان reach یا gow اونقدرها هم بد نبود ! کلاً از اوایل 2011 اینجور داغون امتیاز دادن و گرنه قبل از اون توی سال 2010 امتیاز دادن ها به حق بود ! البته به جز یه بنده خدایی که بدجوری حقشو خوردن !
هاهاها! جالبه! باید بهت یادآوری کنم افرادی مثل من هم هستند که فکر می کنند امتیازها خیلی بهتر و به حق تر شده.
خب این نظر شماست اونم نظر من ! من که تحمیل نکردم فقط نظرم رو گفتم برای شما هم امیدوارم همینطور باشه ! من که قرار نیست برای حرف منتقد بازی کنم ! همون سال هایی هم که اکثر نمرات 9 بود من خودم چند تا از بازیها رو خیلی بهشون علاقه داشتم که حدود 7.5 یا 7 گرفتن ! بخوای هم اسم میبرم ! شاید یکی خوشش نیومده باشه ! شاید من با وجود تمام ایرادات بازی از یه بخشش خوشم بیاد و فقط به خاطر همونش بازی کنم ! با این حال که حرف منتقد هم غلط نیست اون بازی رو در قیاس با یه بازی همه چیز کامل مقایسه می کنه ولی من بسته به علایق خودم , فکر هم نمی کنم مشکلی باشه !
در ضمن چیزی که گفتی bookmark for future

آخرین ویرایش:
Our video reviews are complementary to their text counterparts. You can find a more detailed analysis in my written review, including my take on the story. I do agree that story is important in games, which is another reason why I feel that Infamous 2 is inferior to the original.

کامنت Mc Shea در جواب یکی از کاربران! داره میگه یکی از دلایلی که باعث این امتیاز شده داستان ضعیف تر inFAMOUS 2 نسبت به نسخه 1 هست...
بازم میگیم
Mc Shea بازی رو تموم کرده و این امتیاز رو داده و اینجا بدون اینکه دستشون به کاور بازی خورده باشه بر ضد منتقد شورش می کنند!!!

البته امسال خیلی بدتر هم شده ! ولی زمان reach یا gow اونقدرها هم بد نبود ! کلاً از اوایل 2011 اینجور داغون امتیاز دادن و گرنه قبل از اون توی سال 2010 امتیاز دادن ها به حق بود ! البته به جز یه بنده خدایی که بدجوری حقشو خوردن !

هاهاها! جالبه! باید بهت یادآوری کنم افرادی مثل من هم هستند که فکر می کنند امتیازها خیلی بهتر و به حق تر شده.

عزیز جان ، سونی اندکی هایپ برای این بازیش میکرد و دوزار هم سیاست داشت که تو این شیر تو شیری دم E3 این بازی رو منتشر نمیکرد ، الآن وَضِ نمرات این بازی خیلی بهتر ازینی بود که الآن هست . الآن دارم فک میکنم کاش این بازی برای مایکروسافت و 360 بود ! الله وکیلی چنان عکسشو رو پشت قوطی پپسی و (...) میزد تا بالای 5 میلیون فروش ، و متای 92 به بالا رو شاخش بود . سونی ، یاد بیگی ...
هایپ کردن ربطی به امتیاز نداره مثلا GT5 یا K3 کم هایپ شدن..؟
یا Portal 2 چون هایپش زیاد بود امتیازهاش رفت بالا..؟

خدا کنه این بلا سر عناوین انحصاری ایکس باکس نیاد.مخصا Geow 3.:|:|
یک دفعه دیدی اومد و من خود سوزی کردم..
1041.gif

اتفاقاً مسئله ای که هست اینه که کیفیت همون کیفیته و توی بعضی ها بهتر هم شده ولی توی امسال این سیستم نمره دهیه که عجیب غریب شده و چون توی امسال هنوز خبری از کله گنده های ماکرو نشده شما فک کردی کیفیت بازیای سونی اومده پایین در صورتی که انواع و اقسام بازیای مولتی یا انحصاری pc بودن که اگه سالهای پیش میومدن شاید تا میانگین 92 یا 93 یا بیشتر هم میرفتن ولی الان میبینیم که به 90 هم نرسیدن ! کلاً امسال بد سالیه از نظر امتیازات !!!
باید این رو قبول کنی که بعضی بازی ها اون انتظاری که ازشون داشتیم رو بر آورده نکردن مثلا Gears of War2 با وجود اینکه تو تمام زمینه ها نسبت به Geow1 پیشرفت داشت ولی امتیاز هاش هیچ تغییر خاصی نکرد و علت اصلی این هم انتظار بالاتر منتقد ها از بازی بود ولی U2 پیشرفتش بالاتر از حد انتظار بود و امتیاز خوبی هم گرفت..
مطمئن باش اگر U3 نتونه اون پیشرفت لازم رو نسبت به نسخه 2 از خودش نشون بده اون هم به سرنوشت بازیهای مثل K3 یا F3 و... دچار میشه و امتیازهاش افت میکنه..

بیبن دوست عزیز الان شما چرا اینقدر به kz3 گیر می دی؟؟
الان می خوای پست های دوستان رو در مورد crysis 2 برات بیارم که چقدر از بازی تعریف کردندو گقتند عالی و ....
اون هم میانگینش برابر با میانگین kz3 یعنی 84 شد!!
بعد چیه اون بازی باید بازی عالی باشه و kz3 یه بازی...

• Like
Reactions: x to the z
بیبن دوست عزیز الان شما چرا اینقدر به kz3 گیر می دی؟؟
الان می خوای پست های دوستان رو در مورد crysis 2 برات بیارم که چقدر از بازی تعریف کردندو گقتند عالی و ....
اون هم میانگینش برابر با میانگین kz3 یعنی 84 شد!!
بعد چیه اون بازی باید بازی عالی باشه و kz3 یه بازی...

منظورم انحصاری های سونی بود Crysis که مولتی هست..! البته فرق نمیکنه مثال هم خیلی زیاد هست AW ، MOH و...

خدایی اگه بخواییم مقایسه کنیم هر دوی این بازی به اندازه هیلو ریچ هایپ نشدن.:d:d
کالا اصلا قضیه هایپ شدن بازی های انحصاری ماکرو با سونی زمین تا زیز زمین فرق داره.;);)
منظورم انحصاری های سونی بود Crysis که مولتی هست
اگه کرایسیس که عنوان انحصاری ماکرو بود که دیگه هیچی!!با تبلیغاتی که ماکرو برای این بازی راه مینداخت فکر کنم 10 از گیم اسقات میگرفت!!:d:d

بله که پورتال هایپ داره . من اصلا منکر ارزشهای این ابر بازی نمیشم ، اما شک نکن بازی ای همچین سناریویی برای اومدنش رو PS3 درست شد ، خودش هایپ بزرگی بود براش . اصلا هایپ رو چی تعریف میکنی شما ؟ من یه سوال میکنم ؟ قبلا هم پرسیدم محمد جواب نداد (کم آورد:دی!)همین پورتال 2 رو اگه یه شرکت در پیت (ونه والو که کیفیت محصولاتش زبان زد خاص و عامه) میساخت و منتشر میکرد ، الآن همچین امتیازاتی رو میدیدم ؟:| عمرنات پرمنگنات :|

بله که پورتال هایپ داره . من اصلا منکر ارزشهای این ابر بازی نمیشم ، اما شک نکن بازی ای همچین سناریویی برای اومدنش رو PS3 درست شد ، خودش هایپ بزرگی بود براش . اصلا هایپ رو چی تعریف میکنی شما ؟ من یه سوال میکنم ؟ قبلا هم پرسیدم محمد جواب نداد (کم آورد:دی!)همین پورتال 2 رو اگه یه شرکت در پیت (ونه والو که کیفیت محصولاتش زبان زد خاص و عامه) میساخت و منتشر میکرد ، الآن همچین امتیازاتی رو میدیدم ؟:| عمرنات پرمنگنات :|

حالا فرض کن PORTAL 2 Valve این کیفیت را نداشت ، پر از مشکل وباگ .... بود بازم فکر میکنی بهش این امتیازها را میدادن؟
توفکر میکنی اگه Portal 2 انحصاری PC میومد این امتیازها را نمیگرفت !!!
الان The witcher که امتیازهای به این خوبی گرفته را یه شرکت خیلی بزرگ میسازه؟ فکر کنم این دومین بازیشونه
اصلا این استدلالی که آوردی واسه Valve رو قبول ندارم
اتفاقا گاهی هایپ کردن زیاد خیلی هم جواب نمیده توقع همه را بالا میبره وهمه دنبال کوچکترین مشکلی توبازی میگردن تا ریپورت کنن

خدایی اگه بخواییم مقایسه کنیم هر دوی این بازی به اندازه هیلو ریچ هایپ نشدن.:d:d
کالا اصلا قضیه هایپ شدن بازی های انحصاری ماکرو با سونی زمین تا زیز زمین فرق داره.;);)

قضیه هیلو به کل فرق میکنه هیلو هایپ خدایی داره (یعنی از طرف خدا هایپ میشه:d)

بعد مگه هیلو خوب امتیاز گرفت..؟ من همون اول تاپیک امتیازهای هیلو وقتی گفتم میانگینش 92 بیشتر نمیشه همه بهم دشنام دادن..
AW هم مگه نبود که با تبلیغاتی که داشت امتیازهاش اصلا خوب نشد یک بازی دیگه هم بود که اسمش رو یادم رفته اون هم با وجود اینکه MS کلی روش هزینه کرد ولی اصلا موفق نبود..

بله که پورتال هایپ داره . من اصلا منکر ارزشهای این ابر بازی نمیشم ، اما شک نکن بازی ای همچین سناریویی برای اومدنش رو PS3 درست شد ، خودش هایپ بزرگی بود براش . اصلا هایپ رو چی تعریف میکنی شما ؟ من یه سوال میکنم ؟ قبلا هم پرسیدم محمد جواب نداد (کم آورد:biggrin1:!)همین پورتال 2 رو اگه یه شرکت در پیت (ونه والو که کیفیت محصولاتش زبان زد خاص و عامه) میساخت و منتشر میکرد ، الآن همچین امتیازاتی رو میدیدم ؟:| عمرنات پرمنگنات :|

بابا پرتال بیچاره کجا هایپ داشت اون قضیه کنفرانس سونی هم که بیشتر ضد هایپ بود..
یکی از علت های موفقیت پرتال استثنائی بودن اون بود که بین این همه بازی تکراری یک سبک بخصوصی رو به نمایش گذاشت که قطعا ذهن همه منتقد ها به خودش جلب میکنه..

GameSpy - 9/10

Infamous 2 embodies significant growth in Cole's superhero journey. The first title established him and set our expectations for Sucker Punch's universe, but the sequel expands it into a highly entertaining, thrilling, and responsive action game bursting with stout combat. It's not always even -- the combat camera is still off-kilter, and the Manichean morality system feels a little long in the tooth (but then, arguably, it does across several genres) -- yet the numerous improvements define it as one of the most entertaining titles you'll play in 2011.
اول نقد هم گفته :
As sequels fare, Infamous 2 marks a maturation from "good game" to "genre standout."

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or