من اتفاقا شدیدا مخالفم و معتقدم بازیش بالای ۸۶ حقش نبودتا الان که به جز یکی دوتا سایت که خواستن فقط دیده بشن امتیازهای فوق العاده ای گرفته
اگر بخوام کامنتی از نسخه قبلی بگم
بعد از 200 ساعت بازی کردن و جوییدن نسخه اول بنظرم اون سال منتقدین میتونستن امتیاز بیشتری بدن با کمی جسارت بیشتر متا 95 برازنده نسخه اول بود
سلیقه ست قابل احترامهمن اتفاقا شدیدا مخالفم و معتقدم بازیش بالای ۸۶ حقش نبود
من فقط تایم خیلی بهتری با دد سلز و دثز دور داشتمسلیقه ست قابل احترامه
برای من نسخه قبل یکی از بهترین تجربه های گیمم بود
از داستان و شخصیت ها بگیر تا کامبت و موسیقی در کل برای من 10/10 بود
............................
Hollow knight silksong (PC)
دوازده نقد 91
متاسفانه سازنده های کم هوش این بازی نمیدونن سخت بودن یا نبودن اجباری یه بازی هیچ تاثیری تو ایمپرشنی که ایجاد میکنه نداره
لطفا اونایی که زمان انتشار LOP Overture مشکلی با اضافه شدن درجه سختی نداشتن برن برای سازنده ها شفاف سازی کنن چون باس دوم بازی همین الان برای بار سی و ششم منو کشت در صورتی که من دوس داشتم اکشن باتن رو اسپم کنم و بار اول بکشمش و بازیو رو تا آخر همینطوری راش بدم بره پی کارش ولی متاسفانه نمیذاره آخه این چه وضعشه؟
این دوتا هم سبک با HK نیستن.من فقط تایم خیلی بهتری با دد سلز و دثز دور داشتم
البته حرف دوستان طرفدارش هم قابل احترامه.
این دوتا هم سبک با HK نیستن.
بعدم مقایسه ی death's door با HK مثل مقایسه ی ماشین ایرانی با بنز و BMW اس.
اتفاقا خیلی سلیقه ها قابل احترام نیستسلیقه ست قابل احترامه
منم مثل شما این سبک مورد علاقمه و تا یه حدی با نظرت موافقم اما فقط در خصوص نسخه اول. Silksong واقعا نزدیک به پرفکت و برازنده این هایپ هست.من که اکثر مترییدوینیا ها رو تموم کردم و همه سولز ها و ... 100درصد کردم، نظریه نامحبوب بدم که با اور ریتدترین بازی تاریخ طرفیم
دارک سولز پشت در ریسپانت میکرد؟!۲- گشتن توی مپ های بازی برای دفعه اول فانه ولی دفعه دهم نه. وقتی توی بازی به باس میبازی جای اینکه بیاد پشت در باس ریسپانت کنه (مثل دارک سولز) میاد n کیلومتر اونورتر ریسپانت میکنه و آدم مجبوره ۱۰بار یه مسیر تکراری، دشمنای تکراری و… رو تحمل کنه تا تازه به باس تکراری برسه

فکر کنم منظورش شورتکات و اسانسور هایی هست که بعضی جاها تو سولز ها نزدیک باس وجود داره و کمی مسیر از نزدیک ترین لامپ بونفایر یا چکپوینت به باس رو کوتاه میکنه، حالا من هنوز بازی نکردم نمیدونم سیلک سانگ هم این مکانیزم رو داره یا نه...دارک سولز پشت در ریسپانت میکرد؟!
نسخه جدید دارک سولز دادن و من ازش خبر نداشتم؟![]()