دوست عزیز. چون یه سایتی یا یه مجله ای به فلان بازی یا بازی فلان کنسولی نمره ی خاصی میده باید از اعتبار ساقط بشه یا کادرشو تیر بارون کنن؟Gamekult
7/10
عیوب:
به معنای واقعی حالم از هرچی منتقد مونث هست به هم میخوره. این نقدو ترنسلیت کنین و بخونین میخواید بالا بیارید قشنگ
- A more guided adventure
- Arenas, everywhere, all the time
- An uncompromising difficulty, often unfairly
- More frustrating than pleasant
- Balancing and rhythm errors
دیگه شل کنید دوستان. برید برا همون ۹۰ نهایت.
جای مناسبی رو برای باز کردن عقده ی قدیمی باز نکردی دوست عزیزدوست عزیز. چون یه سایتی یا یه مجله ای به فلان بازی یا بازی فلان کنسولی نمره ی خاصی میده باید از اعتبار ساقط بشه یا کادرشو تیر بارون کنن؟
معیار و ملاک اعتبار مجله بر اساس نمره ایه که به این بازی یا فلان سازنده داده؟
همین مجله به 9 red dead redemption داده.
gamekult سایت قدیمی و سخت گیریه. بالای ۹ تا حالا به بازیی نداده و ۹ هم به شاهکار واقعی میده مثل clair obscure.
طبق گفته ی شما, متا بیاد بگه که چون منتقد مونث هستی پس ما ضریبتو کم میکنیم تا از این به بعد بالای ۸ بدی؟
اگه از بازی خوشتون میاد, لذتشو ببرید. دیگه این بازی در مقایسه با baldur's gate 3 , عددی به حساب نمیاد کهسر بالدورز هم چند سایت با سابقه مثل یوروگیمرز اومدن امتیاز پرت دادن و متا رو کشیدن پایین. کلا طرز دید متفاوت توی تحلیل بازیا, یه چیز خیلی عادیه
![]()
من لست نتونستم دوباره از اول بازی کنم ولی این سوسک بدترکیب رو تا حالا 4 بار دوباره بازی کردم و همین الان هم دارم بازی میکنمدلیل این همه علاقه به این بازی رو درک نمی کنم
چیه بازی با یه سوسک بدترکیب![]()
وضع نقد و کیفیت اونها خیلی خرابه.دیگه بدتر
اینطوری رسما بخشی از محتوای بازی که چه بسا ممکنه محتوای فاخری هم باشه رو از دست می دن و نمره شون رو فاقد ارزش می کنه.
این سایت GameKult دیوانه هست و بار اول دومش نیست.سایت قدیمی و سخت گیریه. بالای ۹ تا حالا به بازیی نداده و ۹ هم به شاهکار واقعی میده مثل clair obscure.

نه خدایی من هم سولزهای سه بعدی رو بازی کردم هم هالونایت و میتونم بگم هم پلتفورمینگ هم باسها تو هالونایت سخت ترین چیزیه که تابحال دیدم.... خیلی سرعتی تر و مهارت-محورتره... و آپگریدها فقط تا یه حدی کار رو راحت میکنه.بنظرم دیگه ملت سر سختی بازی زیادی دارن ادا اطفار در میارندرسته بازی نسبت به شماره قبلی سختتر شده ولی این همه سال انواع و اقسام سولزبورن ها رو بازی کردیم که سختی اونا هم در همین حده... تازه الان منتقدا دردشون گرفته؟
====
عجب تنوع کامبتی داره بازی در قیاس با شماره قبلی![]()
اگر سایتی نمرهی پایین چه از روی منطق چه نه بده. طرفداراش ناراحت میشن و با دفاع های منطقی و غیرمنطقی مثل “منتقد زن” سعی میکنن بپوشونن مشکلات رو. حالا اینجا مشکل نیست، مشکل اون جاست که یکی مثل خودت که اینجوری بی منطقه میره تو تاپیک های امتیازات بقیه بازیها اینجوری نقش دانای کل رو میگیره و حرف میزنه که رو مخ همست در واقع.جای مناسبی رو برای باز کردن عقده ی قدیمی باز نکردی دوست عزیزچون پستم کاملا روشنه و حتی یه کلمه در مورد این سایت و اعتبارش حرفی نزدم
نظرم در مورد منتقد مونث شخصیه که به شما ربطی نداره
نظرم در مورد نقدشون هم شخصیه و ربطی به اعتبارشون ندارهجایی هم نگفتم نقدشون چون بد هست, پس بی اعتبار هستن
داری اشتباه میزنی عزیز
جوابی بهت نمیدم دیگه چون حیف این تاپیکه که با این اراجیف بخواد به حاشیه بره![]()
کاملا به جاستسومی هم میگه باسا سختن, وقتی بمیری باید راه زیادی تا باس طی کنی و چون زیاد میمیریم, شرم آوره![]()