امتیازات Hollow Knight: Silksong

پیشبینی نمره متای بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    62
  • نظرسنجی بسته شده است .
من:دی
چون مثل خودم فن یوفی چان بودی😂😅

پ.ن: کلی تو ریبرث ازش اسکرین شات گرفتم😆 شیفته اخلاق ورزشی این دخترم🥹

جووووون بابا...
یوفی عشق منه...
فقط کیفیت ریمیک...
میزاری روی Quality و میری روی فوتو مود وقتی لباسی هست که پشتش معلومه...

کرک و موهای ریز روی کمرش... 8->
هعییییییییی....
برم ریپلی کنم...

بفرست برام پی وی اسکرین هارو...
کیفیت حفظ شود لطفا...

از بحث خارج شدیم...
حالا نمیدونم چقدر هنوز سخت گیری اینجا هست...
2 سالی نبودم زیاد...

آف تاپیک نشه...

متا بالای 96عه...
تامام...

شماره یک باید گوتی سال میشد. لعنتی هنوز بازی میکنم لذت میبرم. خدا کنه این یکی به حقش برسه.
نسخه یک معروفیتش خیلی شباهت به دیمن سولز داره... در لحظه انتشار کیفیت مشخص نبود، و محبوبیت اصلا اوایل به این اندازه نبود، بیشتر گیمر ها، مخصوصا کسایی که تولید محتوا می کنند، ارزش واقعی بازی رو جهانی نشون دادن

Gaming Bolt 10/10
نمی‌توانم بگویم که آیا این بازی در سال‌های آینده الهام‌بخش عناوین دیگر خواهد شد یا صرفاً به یک خاطره شیرین و حسرت‌بار تبدیل می‌شود.

اما در حال حاضر، Silksong درست مانند نسخه قبلی خود، تمام اجزای استادانه ساخته شده‌اش را به زیبایی در هم می‌تند تا یک تجربه بی‌نظیر و فوق‌العاده خلق کند.

• Like
Reactions: dark souls
خودم متاسفانه نسخه اولشو بازی نکردم فقط اوایلش رو رفتم. امیدوارم وقت شه اینو برم.

من دو دفعه بازی رو نصب کردم تو مقاطع مختلف زمانی و نیم ساعت بازی کردم و بالافاصله بعد از نیم ساعت پاک کردم چون زمان مناسبی شروع نکرده بودم و اون گنگی اول بازی و بدون مپ بودن اوایلش خیلی رو مخم بود.
برای بار سوم چند روز پیش امتحان کردم و عاشقش شدم :دی
حتما امتحان کن نسخه اول رو.

اپن کریتیک ۵ تا نقد ثبت شده ۴ تا ۱۰۰ و یکی ۹۸ :دی
من تا ۶ روز دیگه نمیتونم این عظمت رو‌ تجربه کنم :دی هرچند یوزر اسکور همینطور داره توی متا پایین میاد از یه عده که بازی براشون بیش از حد سخته :دی
ولی‌ فعلا کل اکسپلورم پر شده از اهنگ Sherma :دی
مغزم هم همینطور :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or