من
چون مثل خودم فن یوفی چان بودی
پ.ن: کلی تو ریبرث ازش اسکرین شات گرفتمشیفته اخلاق ورزشی این دخترم
![]()

Hollow Knight: Silksong takes the masterclass design of its predecessor and elevates it to set a new gold standard in Metroid-like design.
I can't say if it will influence other titles for years to come or prompt wistful remembrance. in this moment, just like its predecessor, Silkong weaves its many excellently crafted parts together into a fantastic experience.
نسخه یک معروفیتش خیلی شباهت به دیمن سولز داره... در لحظه انتشار کیفیت مشخص نبود، و محبوبیت اصلا اوایل به این اندازه نبود، بیشتر گیمر ها، مخصوصا کسایی که تولید محتوا می کنند، ارزش واقعی بازی رو جهانی نشون دادنشماره یک باید گوتی سال میشد. لعنتی هنوز بازی میکنم لذت میبرم. خدا کنه این یکی به حقش برسه.
نمیتوانم بگویم که آیا این بازی در سالهای آینده الهامبخش عناوین دیگر خواهد شد یا صرفاً به یک خاطره شیرین و حسرتبار تبدیل میشود.Gaming Bolt 10/10
رندوم دوود بازیسنتر: نه ببین علت این اسنقبال بخاطر اینه که بازیش با ۲ گیگ رم اجرا میشهGamereactor: 10/10

همیشه گفتم بازم میگم کاربر های قدیمی وجودشون مثل جواهر میمونه تو این فرومسلام...
من برگشتم بعد از مدت طولانی...
حالا کی براش اهمیت داره ؟
خخخ...
همیشه گفتم بازم میگم کاربر های قدیمی وجودشون مثل جواهر میمونه تو این فروم

خودم متاسفانه نسخه اولشو بازی نکردم فقط اوایلش رو رفتم. امیدوارم وقت شه اینو برم.