امتیازات Hollow Knight: Silksong

پیشبینی نمره متای بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    62
  • نظرسنجی بسته شده است .
Gamekult
7/10
:دی
عیوب: :دی
به معنای واقعی حالم از هرچی منتقد مونث هست به هم میخوره. این نقدو ترنسلیت کنین و‌ بخونین میخواید بالا بیارید قشنگ :دی
دیگه شل کنید دوستان. برید برا همون ۹۰ نهایت.
دوست عزیز. چون یه سایتی یا یه مجله ای به فلان بازی یا بازی فلان کنسولی نمره ی خاصی میده باید از اعتبار ساقط بشه یا کادرشو تیر بارون کنن؟
معیار و ملاک اعتبار مجله بر اساس نمره ایه که به این بازی یا فلان سازنده داده؟
همین مجله به 9 red dead redemption داده.
gamekult سایت قدیمی و سخت گیریه. بالای ۹ تا حالا به بازیی نداده و ۹ هم به شاهکار واقعی میده مثل clair obscure.
طبق گفته ی شما, متا بیاد بگه که چون منتقد مونث هستی پس ما ضریبتو کم میکنیم تا از این به بعد بالای ۸ بدی؟ :دی
اگه از بازی خوشتون میاد, لذتشو ببرید. دیگه این بازی در مقایسه با baldur's gate 3 , عددی به حساب نمیاد که :دی سر بالدورز هم چند سایت با سابقه مثل یوروگیمرز اومدن امتیاز پرت دادن و متا رو کشیدن پایین. کلا طرز دید متفاوت توی تحلیل بازیا, یه چیز خیلی عادیه :دی

دوست عزیز. چون یه سایتی یا یه مجله ای به فلان بازی یا بازی فلان کنسولی نمره ی خاصی میده باید از اعتبار ساقط بشه یا کادرشو تیر بارون کنن؟
معیار و ملاک اعتبار مجله بر اساس نمره ایه که به این بازی یا فلان سازنده داده؟
همین مجله به 9 red dead redemption داده.
gamekult سایت قدیمی و سخت گیریه. بالای ۹ تا حالا به بازیی نداده و ۹ هم به شاهکار واقعی میده مثل clair obscure.
طبق گفته ی شما, متا بیاد بگه که چون منتقد مونث هستی پس ما ضریبتو کم میکنیم تا از این به بعد بالای ۸ بدی؟ :دی
اگه از بازی خوشتون میاد, لذتشو ببرید. دیگه این بازی در مقایسه با baldur's gate 3 , عددی به حساب نمیاد که :دی سر بالدورز هم چند سایت با سابقه مثل یوروگیمرز اومدن امتیاز پرت دادن و متا رو کشیدن پایین. کلا طرز دید متفاوت توی تحلیل بازیا, یه چیز خیلی عادیه :دی
جای مناسبی رو برای باز کردن عقده ی قدیمی باز نکردی دوست عزیز :D چون پستم کاملا روشنه و حتی یه کلمه در مورد این سایت و اعتبارش حرفی نزدم :دی
نظرم در مورد منتقد مونث شخصیه که به شما ربطی نداره :دی
نظرم در‌ مورد نقدشون هم شخصیه و ربطی به اعتبارشون نداره :دی جایی هم نگفتم نقدشون چون بد هست, پس بی اعتبار هستن :دی
داری اشتباه میزنی عزیز :دی
جوابی بهت نمیدم دیگه چون حیف این تاپیکه که با این اراجیف بخواد به حاشیه بره :دی

دلیل این همه علاقه به این بازی رو درک نمی کنم:-??
چیه بازی با یه سوسک بدترکیب :|
من لست نتونستم دوباره از اول بازی کنم ولی این سوسک بدترکیب رو تا حالا 4 بار دوباره بازی کردم و همین الان هم دارم بازی میکنم

بعضی بازی ها فقط باید بیان اصلا متا و اینا رو ول کنید این هم از همون بازی هاست

آخرین ویرایش:
دیگه بدتر :D
اینطوری رسما بخشی از محتوای بازی که چه بسا ممکنه محتوای فاخری هم باشه رو از دست می دن و نمره شون رو فاقد ارزش می کنه.
وضع نقد و کیفیت اونها خیلی خرابه.
آدم کاردرست که تصمیمش رو قبل از شروع بازی در مورد بازی نگرفته باشه روز به روز داره تعدادشون کمتر میشه یا کمتر بهشون نقد سپرده میشه.
تعداد بازیها هم رفته بالا و خب رسانه ها مجبورا نقدها رو طوری بین منتقدهاشون پخش کنن که بتونن همه بازیها رو پوشش بدن.
این میشه که هرسری تو یکی از این رسانه ها نقد میفته زیر دست اونی که نباید.

آره بابا ، نقدها رو که بخونی کاملا میشه دید که طرف بعضا 10 درصد بازی رو هم تجربه نکرده و نمره بالا داده یا برعکس سر فلان بازی رو بریده.
حالا این وسط یک لول از رسانه های معتبر بیایم پایینتر که اوضاع افتضاحه ، از روی دست هم و از روی ویدئو/استریم و کپی نظرات دیگران تو دیسکورد/ردیت/کامنت یوتوب :D بازی رو نقد کردن الان خیلی رایجه.

نکته بامزه و پارادوکس‌طور اینجاست که طرف بعد از ۳،۴ روز تونسته بازی رو تموم کنه و در عین حال کلی هم به سخت بودنش اعتراض کرده! :دی
کسی که بتونه با این سرعت بازی رو تموم کنه و نقدش رو بنویسه و مسئول مربوطه هم نقد رو چک کنه و بره برای انتشار، احتمالاً یه گیمر سوپرهاردکور باشه و بعیده در حدی سختی کشیده باشه که ۶۰ بار به این قضیه اشاره کنه. مگر اینکه مثلاً بعد از رسیدن به باس پنجم، به این نتیجه رسیده باشه که دیگه لزومی به ادامه بازی نیست و تا آخر همین شکلی خواهد بود و بریم یه نقدی بنویسیم و خلاص! :دی
در کل شاید بازی درجه سختی غیرمنطقی و طراحی اشتباهی در بعضی زمینه‌ها داشته باشه (هرچند توی ۱۰ ساعت اولی که رفتم، به هیچ وجه همچین چیزی رو حس نکردم و کیفیتش از هر نظر فوق‌العاده هست و درجه سختی هم منطقیه)، ولی ترجیح می‌دم این قضیه رو از زبون افرادی بشنوم که بیشتر وقت صرفش کردن. اصل لذت همچین بازی‌هایی به اینه که کل محیط‌ها رو بگردی و کارهای جانبی رو انجام بدی و به تدریج قابلیت‌های بیشتر و میزان سلامتی/قدرت بالاتری به دست بیاری و کم‌کم بری جلو. ولی انگار بعضی از منتقدها هول کردن و ترسیدن که عقب بیفتن و وضعیت رو با یه جور مسابقه اشتباه گرفتن که باید هرچه زودتر نقدشون رو منتشر کنن تا از هیاهوی این روزها دور نمونن. :دی

سایت قدیمی و سخت گیریه. بالای ۹ تا حالا به بازیی نداده و ۹ هم به شاهکار واقعی میده مثل clair obscure.
این سایت GameKult دیوانه هست و بار اول دومش نیست.
به قدیمی بودن باشه مثلا مجله PC Gamer (که البته کارش اسکی رفتن رو مخ ملت نیست مثل این) به همین بازی اکسپدیشن که گفتی ۷ داده:دی پس بیایم استنباط کنیم شاهکار واقعی نیست؟ دلیل نمیشه که.
اج قدیمیه، گیم کالت قدیمیه خب باشن آفتابه مسیم قدیمیه:دی اصل عملکرد ایناست که در یک کلام سوهان روحن ۹۰ درصد مواقع.
متا رو باز میکنی بازیهای درست حسابیو چک کنی اون پایین مایینا حتما با نام این سایت آشنایید یه نمره پرتی داده.

بنظرم دیگه ملت سر سختی بازی زیادی دارن ادا اطفار در میارن:دی درسته بازی نسبت به شماره قبلی سختتر شده ولی این همه سال انواع و اقسام سولزبورن ها رو بازی کردیم که سختی اونا هم در همین حده... تازه الان منتقدا دردشون گرفته؟:دی
====
عجب تنوع کامبتی داره بازی در قیاس با شماره قبلی:o

بنظرم دیگه ملت سر سختی بازی زیادی دارن ادا اطفار در میارن:دی درسته بازی نسبت به شماره قبلی سختتر شده ولی این همه سال انواع و اقسام سولزبورن ها رو بازی کردیم که سختی اونا هم در همین حده... تازه الان منتقدا دردشون گرفته؟:دی
====
عجب تنوع کامبتی داره بازی در قیاس با شماره قبلی:o
نه خدایی من هم سولزهای سه بعدی رو بازی کردم هم هالونایت و میتونم بگم هم پلتفورمینگ هم باسها تو هالونایت سخت ترین چیزیه که تابحال دیدم.... خیلی سرعتی تر و مهارت-محورتره... و آپگریدها فقط تا یه حدی کار رو راحت میکنه.:D

• Like
Reactions: Nameless King
اینکه متا پلتفرم های مختلف رو جدا میکنه مسخره نیست؟؟!
هالونایت که بازی سبکیه رو همه پلتفرمها دقیقا یکسانه

ولی حتی بازیهای AAA که رو چندتا پلتفرم میان خب حقشونه اگه بهینه سازی خوب نباشه متای کلی شون بیاد پایین
_____

راجع به سختی که میگن من هنوز تموم نکردم نظر نمیدم. ولی تو همون سه چار ساعت اولش فقط یجا خیلی مردم
اونم چون قابلیت Dash-Sprint رو هنوز نگرفته بودم میخواسم بدون اون یه باسو بزنم. موفق هم شدم ولی 30+ دفعه اتمپت!! بعد رفتم تو استریم Maximillian dood که کلا سولز لایکش خوبه دیدم دفعه پنجم همون باس رو زد بدون دش
اون شغلش بازی کردنه و پیشکسوت فایتینگ گیمه (که بنظرم خیلی تو مهارت سولز لایک تاثیر داره اینکه کسی فایتینگ باز هم باشه) طبیعتا منی که هر دو ماهی یه بازی تموم میکنم و گیمر نیمه کژوال حساب میشم قراره دهنم سرویس شه تو این بازی.

• Like
Reactions: The Third Legion
جای مناسبی رو برای باز کردن عقده ی قدیمی باز نکردی دوست عزیز :D چون پستم کاملا روشنه و حتی یه کلمه در مورد این سایت و اعتبارش حرفی نزدم :دی
نظرم در مورد منتقد مونث شخصیه که به شما ربطی نداره :دی
نظرم در‌ مورد نقدشون هم شخصیه و ربطی به اعتبارشون نداره :دی جایی هم نگفتم نقدشون چون بد هست, پس بی اعتبار هستن :دی
داری اشتباه میزنی عزیز :دی
جوابی بهت نمیدم دیگه چون حیف این تاپیکه که با این اراجیف بخواد به حاشیه بره :دی
اگر سایتی نمره‌ی پایین چه از روی منطق چه نه بده. طرفداراش ناراحت میشن و با دفاع های منطقی و غیرمنطقی مثل‌ “منتقد زن” سعی میکنن بپوشونن مشکلات رو. حالا اینجا مشکل نیست، مشکل اون جاست که یکی مثل خودت که اینجوری بی منطقه میره تو تاپیک های امتیازات بقیه بازی‌ها اینجوری نقش دانای کل رو میگیره و حرف میزنه که رو مخ همست در واقع.

تا الان که به جز یکی دوتا سایت که خواستن فقط دیده بشن امتیازهای فوق العاده ای گرفته👏

اگر بخوام کامنتی از نسخه قبلی بگم
بعد از 200 ساعت بازی کردن و جوییدن نسخه اول بنظرم اون سال منتقدین می‌تونستن امتیاز بیشتری بدن با کمی جسارت بیشتر متا 95 برازنده نسخه اول بود

سومی هم میگه باسا سختن, وقتی بمیری باید راه زیادی تا باس طی کنی و چون زیاد میمیریم, شرم آوره:دی
کاملا به جاست:-"
برای باس زنبوره تو شماره یک باید نیم ساعت کلی دشمن رو میزدی تا به باس میرسیدی! اونم باس دو فازه! اونقدر کلافه شدم که اون باس رو اسکیپ کردم و بعد تموم کردن بخش داستانی رفتم زدمش ;))

1757497398941.png

نمرات بازی در یک کلام فوق العاده اند

داریم در مورد بازی ایندی ای صحبت می کنیم که هفت ساله ملت منتظرشن
به ندرت میشه گفت بازی ایندی ای هست که این حجم هایپ و انتظار داشته باشه و بتونه بهشون تا این حد جواب بده

سخت بودن هم واقعا من نمی فهمم
مثل اینه که یکی بگه چرا مثل Kirby یا Animal Crossing چالش ندارن :دی
تو ذات بازیه سختی اش. رسما امضای بازیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or