امتیازات Hogwarts Legacy

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• مجموع رای دهنده‌ها
    171
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال

Hogwarts Legacy

1655591183_What-makes-each-Hogwarts-house-stand-out-and-whos-in_copy_480x252.jpg

Initial release date: February 10, 2023
Platforms: PS 4/5 ,XBOX Series/One ,PC ,NS
Genres: OW ,Entertainment ,Narrative, Action RPG, Adventure game, Fighting game
Developer: Avalanche Software
Nominations: The Game Award for Most Anticipated Game
Mode: Single-player video game
Publisher: Warner Bros. Interactive Entertainment

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

META
85 <- PS5
90 <- XBOX X
84 <- PC

Screenshot_20230210-220857_Samsung Internet_copy_1000x330.jpg
Screenshot_20230210-220823_Samsung Internet_copy_1000x330.jpg
Screenshot_20230210-220759_Samsung Internet_copy_1000x330.jpg

Screenshot_20230210-221000_Samsung Internet_copy_1000x500.jpg
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

آخرین ویرایش:
جدیدا هر چی بازی میاد پرفورمنس روی PC داغونه چرا؟ همین هاگوارتز، دد اسپیس، کالیستو! اصلا علاقه ای به بهینه سازی نداره سازنده موقع لانچ
هاگوارتز لگسی داغون نیست و به جز افت فریم ناگهانی که خیلی هم کم اتفاق میافته و چیزی نیست که اسمش رو داغون بزارم. من با 3080 روی 1440p بدون DLSS فریم حدود 80 میگیرم و روی 4K بدون DLSS حدود 40.
دد اسپیس کی گفته داغونه؟ من نه باگ دیدم نه افت فریم دیدم با DLSS فریم مطلقا زیر 100 ندیدم بیاد به جز مقدمه اول بازی که میاد روی 90.

جریان هیت پشت این بازی چیه؟

پ.ن: کلا با هری پاتر بیگانه م فیلماشو فقط جسته گسیخته دیدم. برام سواله جریان هیتش چیه این.

اگر دوست داری طرف شر باشی و پیروز باشی، Tyrannyرو بازی کن.:D سبکش جوری نیست که هر کسی بتونه باهاش ارتباط بگیره، ولی دقیقا بازی پاسخ با همین خواست هست که چرا آدم بد پیروز نمیشه؟ خیلی به تاپیک ربطی نداشت ولی چون بحثش شد گفتم بگم اینم هست.:D
--------------------------
چون توی واقعیت همیشه ادم بدا پیروزن توی بازی و فیلم خوب ها همیشه پیروزن
البته اموزه های دینی بی منطق باعث شده منطق انسان به ته چاه بره
جایی که بی دلیل باید یکسری چیزهای اثبات نشده رو بپذیرید دلیلشم اینکه چون من می گم راسته :D

هاگوارتز لگسی داغون نیست و به جز افت فریم ناگهانی که خیلی هم کم اتفاق میافته و چیزی نیست که اسمش رو داغون بزارم. من با 3080 روی 1440p بدون DLSS فریم حدود 80 میگیرم و روی 4K بدون DLSS حدود 40.
دد اسپیس کی گفته داغونه؟ من نه باگ دیدم نه افت فریم دیدم با DLSS فریم مطلقا زیر 100 ندیدم بیاد به جز مقدمه اول بازی که میاد روی 90.
اگه فریم دهی بازی اینکه باید بازی رو انداخت توی دریا با اون گرافیک نسل قبلیش:D
1675961895224.png

پ.خ: اخ جون 4090 خریدم همه ی بازی رو 4k بالای 100 فریم بزنم به بدن
پ.خ 1: هنوز یک ماه نگذشته 30 فریم شد:D
پ.خ 11: 2080 با 3070 فقط 10 فریم می ده تا 7 هم سقوط می کنه:D

جریان هیت پشت این بازی چیه؟

پ.ن: کلا با هری پاتر بیگانه م فیلماشو فقط جسته گسیخته دیدم. برام سواله جریان هیتش چیه این.
رفیق به خاطر صحبت های رولینگ در مورد اقلیت های جنسی،یک سری این بازی رو تحریم کردن که بنده متوجه نشدم واقعا ربط صحبت های رولینگ به این بازی چی هست و چرا باید بهش هیت داشت و تحریمش کرد.البته در مورد این بازی تحریم ها واقعا بی اثر بوده و علاوه بر امتیازات خوبی که گرفته فروش بالایی هم خواهد داشت.

رفیق به خاطر صحبت های رولینگ در مورد اقلیت های جنسی،یک سری این بازی رو تحریم کردن که بنده متوجه نشدم واقعا ربط صحبت های رولینگ به این بازی چی هست و چرا باید بهش هیت داشت و تحریمش کرد.البته در مورد این بازی تحریم ها واقعا بی اثر بوده و علاوه بر امتیازات خوبی که گرفته فروش بالایی هم خواهد داشت.
مسخره س. من فکر میکردم خود بازیش یه چیزایی دراینمورد داره
الان سرچ کردم چیز خاصیم نگفته :|
چرا نمیخوان قبول کنن یه عده از این چیزا متنفرن خب...!

View attachment 284011

بهینه سازی بازی های pc. و سیستم مورد نیازشون واقعا مسخرست مشخصه میخوان واسه خرید سری های جدید کارت مجاب کنن
مگر نه این گرافیکی که بازی ها دارن ۱۰۸۰ ti هم میتونه رو 4k ultra فریم ۶۰ رو بده البته بدونه rt

• Like
Reactions: SiminSecret
View attachment 284011

اقا اشتباه نمیکنین راجب اطلاعات این پست؟
زده rec.gpu : 1080ti
خب منی که کارتم 2060 سوپره.مطمینا باید بتونم رو تنظیمات high به راحتی 30-50 فریم بگیرم که.
همه بازیای مشابه رو همینقد دارم میگیرم.
بازم من اکانتم 24 بهمن تحویل میشه و تست میکنم و دقیقترشو بهتون میگم.
فککنم اینا هدفدار باشه(سایتی که این اطلاعاتو گذاشته)

بهینه سازی بازی های pc. و سیستم مورد نیازشون واقعا مسخرست مشخصه میخوان واسه خرید سری های جدید کارت مجاب کنن
مگر نه این گرافیکی که بازی ها دارن ۱۰۸۰ ti هم میتونه رو 4k ultra فریم ۶۰ رو بده البته بدونه rt
نه انصافا 4k خیلی سنگینه حتی ps5 هم 4k 60 بدون ری خیلی از بازی ها رو نمی تونه بده اما خوب این تعطیله دیگه
الان 2070 سوپر که معادل 1080 تی ای هست بدون ری هم تا 17 میاد پایین
البته اینم بگم بازی های جدید همشون تقریبا 10 تا 12 گیگ وی رم دیگه پر می کنن 4k حتی چنتا بازی برام تا 14 اینا هم می ره برای همین 8 گیگی ها 4k یا حتی 2k هم اوت می شن
اختلاف پردازنده ها هم زیاد شده متاسفانه دیگه اینا تکنیک کثیف فروشه با این حال برای 60 فریم همچنان 10100 هم جواب می ده اگه دنبال تجربه ی کنسولی به دلیل پایرت پی سی باشه باشید با همون هزینه ی ps5 می شه یک سیستم معادلش یا حتی بهترشم بست
1675981652244.png

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: milad.ps4
اقا اشتباه نمیکنین راجب اطلاعات این پست؟
زده rec.gpu : 1080ti
خب منی که کارتم 2060 سوپره.مطمینا باید بتونم رو تنظیمات high به راحتی 30-50 فریم بگیرم که.
همه بازیای مشابه رو همینقد دارم میگیرم.
بازم من اکانتم 24 بهمن تحویل میشه و تست میکنم و دقیقترشو بهتون میگم.
فککنم اینا هدفدار باشه(سایتی که این اطلاعاتو گذاشته)
نه من رزولوشن 4k گذاشتم dlss هم نداره
نه اتفاقا این سایت روسی هست هیچ کس بهش پول نمی ده که جهت داشته باشه منم هر وقت باسیستم خودم تست کردم درست بوده
اینم تنظیمات مکس هست با ری تریسینگ الترا قطعا کمش کنید نتیجه با 1080 قابل بازیه
این برای کارت های قدیمی هست 1080
1675981448326.png

اینم بررسی techpowerup هست که چندان فرقی نداره باهاش بازی حتی توی 1080 هم با ارتی 14 گیگ وی رم می خواد
https://www.techpowerup.com/review/hogwarts-legacy-benchmark-test-performance-analysis/6.html

آخرین ویرایش:
مشکل همون RT ـشه بدون اون اوکیه پرفورمنسش.
با ری تریسینگ رو 900p حدود 13.5 گیگ وی رم میخوره :| کارتای سری 3000 (غیر 3090) که میرن تو دیوار سر وی رم پایین، کارتای AMD ـم که وی رم بالایی دارن باز تو RT زاییدن میمونه 4080 و 4090 فقط.
موندم چرا اصلا RT دادن براش وقتی رسما دوتا کارت قدرت اجرا کردنشو دارن اونم بزور :))

رو کنسولم Ray-Tracing Mode رسما میشاشه تو Draw Distance تا بتونه پرفورمنس قابل تحمل بگیره:
1676006639699.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or