امتیازات Heavy Rain

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام.
این بازی هم اولین امتیازش (9/10 ) رو از OPM گرفت.
منتظر بقیه سایت ها و مجلات میمونیم.
Certainly there’s nothing quite like it on PS3, or indeed any other system. Put gaming conventions aside, go in with no expectations other than this is something new and massively good-looking, and you’ll be rewarded with a unique experience that lurches between genius and madness, manages to be genuinely emotional, and that you’ll be bursting to talk about with your friends
Source

آخرین ویرایش:
یکی میشه به شما بگه تاپیک چرا انقدر بی ربط داره جلو میره؟

ActualGamer : 95 / 100

Heavy Rain in my opinion is a game to play quietly, quietly and with no lights, immersion in history will, if we take transport virtually to the game, and when that happens, you will feel that you're a part of the world recreated in Heavy Rain, as a protagonist. El fuerte contenido sentimental del juego hace de Heavy Rain no apto para los/as mas sensibles,es una historia que les hará sufrir,como si de una buen DRAMA cinematográfico se tratara.Porque es lo que parece, una gran producción de Hollywood ,mas que un videojuego. The strong emotional content of the game Heavy Rain does not for the / as more sensitive, is a story that will make you suffer, like a good drama film is tratara.Porque is what it seems, a big Hollywood production, but that a video game.

Total Playstation: 9.0 / 10

Flawed, yes, but far closer to perfection than I ever would have thought given earlier peeks at the game, Heavy Rain is a monumental accomplishment. It takes familiar situations, bits of gameplay and tones, and melds them into something... unique.

من با این حال که 70 درصد فن 360 هستم 40 درصد سونی(110درصد:confused:)
ولی این بازی رو از دست نمیدم...
فقط با اجازه فنهای بازی چند وقت صبر میکنم تا اتش فروشنده های ایرانی بخوابه بعد تهیه می کنم

بابا چقدر دارید در مورد امتیاز بحث میکنید هالا بازی میاد همه چیز معلوم میشه ولی من خودم بی صبرانه منتظرش هستم :((

این همه می گفتند "هوی رین"بازی است که رد خور نداره چرا این امتیاز هایی را گرفت که ببشتر از اینا به نظر حقش بود.مثلا از IGNامتیاز9گرفت که من فکر می کردم بالای 9.5می گیره ولی بازی مثل ماس افکت9.6از IGNمیاد می گیره.جالب نیست! :eek:

تا ببينيم منظور شما از اين پست و جالب بود چی بوده!!!

کلا سایتا یکم چت زدن اینروزا مثل 6.6 دانته از گیم اسقات:biggrin1:

تا ببينيم منظور شما از اين پست و جالب بود چی بوده!!!

کلا سایتا یکم چت زدن اینروزا مثل 6.6 دانته از گیم اسقات:biggrin1:
gs که زیادیم به این دانته حال داد.به نظر من پنجم زیادش بود.
ولی به نظر من امتیازات عالیه و بازی هست که باید تهیه بشه و به شدت منتظر امتیاز gs هستم چون بیشتر سایتهای معتبر امتیاز دادن و هنوز هم معتقدم باید این بازی تجربه بشه تا بشه نظر نهایی داد.

دوستان چه انتظاراتی دارید شما! :دی بازی قبلی دیوید کیج هم از نظر نمره خیلی شاخ نبود، ولی دیدید که چه بازی ای بود و همه چقدر ازش تعریف می کنن. ظاهرا این HR هم یه چیزی تو همون مایه ها هست.
Indigo Prophecy
در ضمن، ظاهرا شما نمره ی Game Revolution رو به Indigo Prophecy ندیدید: 33! :eek:

آخرین ویرایش:
یکی میشه به من بگه چرا تا یه بازی اختصاصی PS3 کم یا زیاد نمره میگیره همه شاکی میشن؟!

نميشه گفت فقط براي ps3 دارا صادقه اما در كل برادران 360 دار واسه بازي 5 تومن پول ميدن برادراي ps3 دار واسش 80 تومن پول ميدن و البته كلي انتظار و بازيايه مالتي پلتفرم مهمه ديگه رو نخريدن و كلي انتظار واسه اون بازي هر ادمي روانش خراب ميشه:biggrin1:

قطعا HR یکی از بزرگترین تفریحات این چند ساله خواهد بود. اما واقعا میتونیم بهش بگیم یکی از بزرگترین بازیهاست؟
ایرادی که اکثر سایت ها به این بازی دارن میگیرن اینه که خیلی نمیشه روی بازی بودنش حساب کرد.توی یه نقد دیگه که من خوندم و به بازی 8 داده بود از این نکته بسیار شکایت کرده بود. تشبیه کرده بود به فیلمی که شما هر چند دقیقه انتخاب میکنید که ادامش چطور بشه. در ضمن گفته بود که توی بازی خیلی آزادی عمل وجود نداره و شما یه سری رفتار خاصی که توی هر منطقه براتون گذاشتن رو میتونید داشته باشید(البته نمیدونم طرف چه انتظاری داشته؟).
یه نکته ای که زیاد تو این مدته پیش اومده(و من هم میخوام این کار رو انجام بدم) مقایسه این بازی با SHENMUE هستش. توی shenmue هم شما با یه داستان بزرگ روبرو هستید و توی هر کدوم از بخش های اصلی یه سری رفتار محدود و دیالوگ هایی دارید که میتونید از بینشون انتخاب کنید. تا اینجا شبیه HR, اما با این تفاوت ها. shenmue یه پایان داشت که با توجه به شرایط اونموقع و استفاده از چندین سی دی خیلی نمیشه اونرو یه ایراد دونست. اما نکته بسیار مثبت shenmue این بود که بین این مراحل شما آزاد بودی که هر جایی که میخوای بری. مثلا جایی از بازی هست که تو باید 1000 دلار پول به دست بیاری که بتونی مسافرتی رو انجام بدی. حالا میخوای برو دور از جون حمالی یا برو قمار کن یا برو مبارزات خیابونی. شاید نبود مواردی از این دست هست که باعث شده سایت ها این ایرادات رو به HR بگیرن.
دو تا نکته هم دارم که بعنوان حسن ختام میگم:
1- HR حتی اگه مثل maddog محدود هم باشه باز هم تجربه فوق العاده ای خواهد بود.
2- تا بازی نکردیم نمیشه نظر درستی در این خصوص داد.

logowhite.png

سایت thesixthaxis به بازی امتیاز 7 از 10 رو داده...
Pros:

• Stunning graphics
  • Some of the best music every committed to Blu-ray
  • A refreshing, brand new experience for PS3 owners
Cons:

• The on-foot controls clash with the otherwise great animation
  • Makes Metal Gear Solid’s cut-scenes look like snippets
  • Probably won’t be what you expected.
این قرمزاش منو کشته!!!!! :laughing:
پیشاپیش جیره خور اعلام شدن این سایت ملعون را نیز تسلیت عرض مینمایم!!

آخرین ویرایش:
logowhite.png

سایت thesixthaxis به بازی امتیاز 7 از 10 رو داده...
Pros:

• Stunning graphics
  • Some of the best music every committed to Blu-ray
  • A refreshing, brand new experience for PS3 owners
Cons:

• The on-foot controls clash with the otherwise great animation
  • Makes Metal Gear Solid’s cut-scenes look like snippets
  • Probably won’t be what you expected.

این قرمزاش منو کشته!!!!! :laughing:

PCN Review: 9 / 10

"Whether it's been for good or bad publicity, Heavy Rain has been featured in the gaming news quite often, so I couldn't wait to get my hands on this unique title and see what it's like for myself.

A fantastic experience and a must-buy title for most gamers, but not completely flawless."

متا از 44 تا نقد 89 هست اوریج

EDGE رو ادم حساب نکردن:biggrin1:از این به بعد هم همین روال ها رو باید پیش بگیرن:cheesygri

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or