نه بابا؟
ترو خدا جوونای ما رو ببین به جای اینکه برن دو تا کتاب حسابی مثل فاوست و گیل گمش و کمدی الهی و هملت و... یا حتی کتابای صادق هدایت و جمال زاده و بزرگ علوی و ... رو بخونن میشینن یه مشت داستان چرت و پرت میخونن سرش ـَم دو صفحه دعوا میکنن.
بعد میگن چرا جهان سومیم
آره
ترو خدا جوونای ما رو ببین به جای اینکه برن دو تا کتاب حسابی مثل فاوست و گیل گمش و کمدی الهی و هملت و... یا حتی کتابای صادق هدایت و جمال زاده و بزرگ علوی و ... رو بخونن میشینن یه مشت داستان چرت و پرت میخونن سرش ـَم دو صفحه دعوا میکنن.
بعد میگن چرا جهان سومیم
هری پاتر اصلا بازی ــی نبوده که ارزش داشته باشه (البته من برای فن های بازی احترام قائل هستم، از دید فنی گفتم). چون یه فیلم/بازی بر اساس همون قانون همیشگی خوب از آب در نمیاد.بازیاش از شماره 5 به بعد کلا خراب شد...
فکر می کنم از اونجایی که بامطالعه هستید اینقدر بفهمید که آدم نمیاد تو همچین تاپیکی که در مورد یه داستانیه که این همه طرفدار داره اینجوری حرف بزنه...ترو خدا جوونای ما رو ببین به جای اینکه برن دو تا کتاب حسابی مثل فاوست و گیل گمش و کمدی الهی و هملت و... یا حتی کتابای صادق هدایت و جمال زاده و بزرگ علوی و ... رو بخونن میشینن یه مشت داستان چرت و پرت میخونن سرش ـَم دو صفحه دعوا میکنن.
بعد میگن چرا جهان سومیم
آره
هری پاتر اصلا بازی ــی نبوده که ارزش داشته باشه (البته من برای فن های بازی احترام قائل هستم، از دید فنی گفتم). چون یه فیلم/بازی بر اساس همون قانون همیشگی خوب از آب در نمیاد.
شما الان بیا یه خط کمدی الهی رو واسه من توضیح بدهترو خدا جوونای ما رو ببین به جای اینکه برن دو تا کتاب حسابی مثل فاوست و گیل گمش و کمدی الهی و هملت و... یا حتی کتابای صادق هدایت و جمال زاده و بزرگ علوی و ... رو بخونن میشینن یه مشت داستان چرت و پرت میخونن سرش ـَم دو صفحه دعوا میکنن.
بعد میگن چرا جهان سومیم
آره