جای دیگه این نظر رو نده اینم پاکش کنی قابل فراموش شدنه.....
کتاب هفتمو اصلا خوندی خدایی؟کتاب هفتمش افتضاح بود. دیگه از فیلمو بازیش چه توقعی میشه داشت.هری پاتر 4 تا کتاب اولش فوق العاده بود. ولی از 5 بعد نزولش شروع شد تا به افتضاح اخری رسید.گیماش هم همین وضعیتو داشتن. شماره های اولش عالی بودن و اتمسفر هاگوارتزو به خوبی به ادم منتقل میکردن ولی این اخری ها....
درست صحبت کن عزیز.شما 13 سالگی شروع کردی,مخت سوت می کشه بگم من از 10 سالگی شروع کردم,هر کتاب رو میانگین سه دفعه خوندم.هری پاتر یکی از پایان های زیبا رو داشت.من نمی فهمم,چه انتظاری از پایانش داشتید؟مرگ هری؟این خیلی مسخره هست و فقط تو بازی ها تا حالا جواب داده.مرگ هری یه ضربه خیلی بد به خواننده می زد.همینطور مرگ رون یا هرمیون.ولی مرگ های فرعی خیلی خوبی داشتیم.شخصیت های فرعی دست داشتنی که مرگشون تاثیر گذار بود,ولی نه اونقدر که باعث بشه کتاب رو بندازی.یکی از بهترین کار ها هم سر اسنیپ بود.قیافه نگیر!
شما چند سالته که حالا واسه من شدی فن هری پاتر؟
من از 13 سالگی که میشد سال 79 هری پاترو شروع کردم تا قبل از اومدن کتاب هفتم هری پاتر زندگی من بود و تو معروفترین سایت طرفدارانش تو ایران کلی در موردش مطلب نوشتم. بعد حالا تو میخوای به من بگی هری پاتر فلانه و بهمانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کتاب هفتمش افتضاح بود. فیلماش هم از 4 به بعد مزخرف بود. اون منتقد خارجی هم که میاد میگه فلان قسمت فیلم خیلی خوب بود زر زیادی زده ( این لحن حرف زدن فقط بخاطر تعصبیه که رو کتاباش دارم. البته 4 تا کتاب اول. با ارفاق پنجمی هم میشه حساب کرد). اتفاقا خیلی هام با من موافق بودن. یادمه سر بیرون کتاب هفتم که یه شور عجیبی بین همه ایجاد شده بود. تو اینترنت بچه ها فصل فصل ترجمه میکردن تا همون روزهای اول طرفداراش بخونن. خیلی از طرفداراش تو ایران که اون موقع باهاشون ارتباط داشتم از این کتاب حالشون به هم خورد. به قول یکی از بچه های اکادمی فانتزی رولینگ اگه از همین داستانایی که طرفداراش تا قبل از کتاب هفتم تو انجمناشون مینوشتن استفاده میکرد کتاب بهتری از اب در می اومد.
بیشتر از اینم حوصله بحث کردن ندارم. جرو بحثامو 4 سال پیش کردم.
البته فیلم هفتم با توجه به اون کتاب گندش باز خوب ساخته شده.
وقتی فیلمش امسال بزرگ ترین بلاک باستره Warner ـه و قراره یه تریلر هم زمان با اکرانش از Most Anticipated Movie of All Time یعنی شاهکاره ابدیه کریستفر نولان {Dark Knight Rises}بده بیرون دیگه به نظرم مقایسه ی فیلم امسال و Deathly hallows Part1 با کتاب یا بازیش Waste of Time ـه.... بی برو برگرد !:dبحث نکنید کلا سری کتابهای هری پاتر waste of time هستن!فقط بدرد وقت کشی می خورن!
ولی دیگه انصافا این شماره آخری از سری فیلم هاش قشنگ بود و خیلی بهتر از شماره های قبلی کار شده بود
از شماره های قدیمی تر، شماره 4 فکر می کنم از همه بهتر بود.
بازی هاش هم همین 2-3 شماره اولی درست و حسابی بود. این آخریا که ارزش تموم کردن هم نداشتن. البته شماره 6 به نظرم یه فاجعه به تمام معنی بود و حتی از این دو شماره شوتر هم افتضاح تر بود
کی مقایسه کرد؟!وقتی فیلمش امسال بزرگ ترین بلاک باستره Warner ـه و قراره یه تریلر هم زمان با اکرانش از Most Anticipated Movie of All Time یعنی شاهکاره ابدیه کریستفر نولان {Dark Knight Rises}بده بیرون دیگه به نظرم مقایسه ی فیلم امسال و Deathly hallows Part1 با کتاب یا بازیش Waste of Time ـه.... بی برو برگرد !