امتیازات Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2

Ezio da Firenze

کاربر سایت
_-Harry-Potter-and-the-Deathly-Hallows-Part-2-Xbox-360-_.jpg

Gamespot : 4/10

• Like
Reactions: hosein me
درست صحبت کن عزیز.شما 13 سالگی شروع کردی,مخت سوت می کشه بگم من از 10 سالگی شروع کردم,هر کتاب رو میانگین سه دفعه خوندم.هری پاتر یکی از پایان های زیبا رو داشت.من نمی فهمم,چه انتظاری از پایانش داشتید؟مرگ هری؟این خیلی مسخره هست و فقط تو بازی ها تا حالا جواب داده.مرگ هری یه ضربه خیلی بد به خواننده می زد.همینطور مرگ رون یا هرمیون.ولی مرگ های فرعی خیلی خوبی داشتیم.شخصیت های فرعی دست داشتنی که مرگشون تاثیر گذار بود,ولی نه اونقدر که باعث بشه کتاب رو بندازی.یکی از بهترین کار ها هم سر اسنیپ بود.
در مورد فیلم ها<از نسخه ی ششم به بعد کاملا فیلم ها از اینکه یه چیزی از رو کتاب ساخته بشه بره پی کارش درومد.فیلم ها حالا برای خوشدون شخصیت جدا دارن.تاریکن,پیام دارن....

مشکلی در صحبت کردنم نمیبینم.

از این مرگم بکش بیرون.شما تو کل داستان دنبال اینی که کی میمیره کی زنده میمونه.چرا باید با شما بحث کنم وقتی اصل هری پاترو ول کردی به حاشیه میپردازی.
کتاب هفتم مزخرف بود. مرگ ولدمورت-مرگ اسنیپ-نابود کردن هورکراکس ها- روایت مزخرف داستان- اتمسفر مزخرف-... دیگه حالا به جزئیاتش نمی پردازم. همین که رون رفته ادای فش فش کردن هری رو که از سال دوم یادش بوده رو دراورده جوک کتاب شد کافیه.یکی از بهترین کارا سر اسنیپ بود؟ اینم جوک دوم.یکی از مسخره ترین مرگا رو همین اسنیپ داشت.(البته چون شما از مردن حرف زدی من اینو گفتم. اگرم اینکه اسنیپ طرف دامبلدور اینا بود غافلگیرت کرده کجای کاری عزیز که قبل از اینکه این کتاب بیاد یه بحث تو سایت جادوگران بود که بعضی از بچه ها اینو پیش بینی کرده بودن.) اسنیپ فقظ بخاطر اینکه اسم مادرش پرنس بوده به خودش لقب شاهزاده دورگه داد.اینم جوک سوم. مارو باش که اون موقع خیال میکردیم این لقب اسنیپ یه پیش زمینه جادویی داره نه به خاطر این دلیل مسخره.
بازم بگم بس نیست؟

کتاب هفتمو اصلا خوندی خدایی؟
شاهکار قرن 21 بود کتاب هفتمه هرپاتر
چه کرده جی کی رولینگ>:d<
چه خبر از بچه ها؟

من نمیفهمم چی باعث شده فک کنین از کتاب 5 هری به ابر قهرمان تبدیل شده والا خودمم یکی از دلایل دوست داشتنش سوپرهیرو نبودنشه.مثلا اینکه تو 5 با حماقتش و بی عرضگی تو چفت شدگی باعث مرگ سیریوس شد و محفل رو به زحمت انداخت یا اینکه تو 6 مجبور شه وایسه مث بز مرگ دامبلدور رو ببینه یا تو هفت اون جایی که چوبدستیش واکنش نشون داد و چوب ولدمورتو شکست(که دلیلشو آخر کتاب دامبلدور قشنگ توضیح داد) یا اینکه اگه هرمیون نبود حتی نمی فهمید چه طور میشه جان پیچها رو نابود کرد یا همیشه شانس آورد و کسایی مثل آبرفورت و دابی از مرگ نجاتش دادن اگه نمیتونست 2 3 تا مرگخوار رو هم بزنه بیهوش و خلع سلاح کنه که با گونی سیب زمینی فرقی نداشت. :|
به قول لرد سیاه موفقیت هری تو این خلاصه میشد که از شانس محض برخورداره و مردان و زنان بزرگواری به خاطرش جونشونو فدا کردند:))

من نمیفهمم چی باعث شده فک کنین از کتاب 5 هری به ابر قهرمان تبدیل شده والا خودمم یکی از دلایل دوست داشتنش سوپرهیرو نبودنشه.مثلا اینکه تو 5 با حماقتش و بی عرضگی تو چفت شدگی باعث مرگ سیریوس شد و محفل رو به زحمت انداخت
من کتاب پنجم رو زیر سوال نبردم ! اما کتاب 6ـُم و هفتم هری شده بود همه کاره . مثلا تو کتاب 5 دامبلدور برای هری برنامه ریزی کرده بود تا نبینتش و هری از دستش ناراحت شده بود خودسر رفت گند زد به همه چی .
بعد با گند زدن به شخصیت دامبلدور و پر رنگ کردن شخصیت اسنیپ ( حالا این مهم نیست ) و از اون بدتر کاملا پر رنگ کردن هری گند زد . در واقع واقعا گند زد . کی هری پاتر رو بخاطر خود ِ هری میخوند ؟ عمرا کسی هری پاتر فن درست حسابی باشه و بخاطر هری بخونه . همه بخاطر فضای دوست داشتنیش میخونن . اما با الکی پر رنگ کردن هری گند زد تو همون فضاش . با اون پایان هر دمبیلی !

من کتاب پنجم رو زیر سوال نبردم ! اما کتاب 6ـُم و هفتم هری شده بود همه کاره . مثلا تو کتاب 5 دامبلدور برای هری برنامه ریزی کرده بود تا نبینتش و هری از دستش ناراحت شده بود خودسر رفت گند زد به همه چی .
بعد با گند زدن به شخصیت دامبلدور و پر رنگ کردن شخصیت اسنیپ ( حالا این مهم نیست ) و از اون بدتر کاملا پر رنگ کردن هری گند زد . در واقع واقعا گند زد . کی هری پاتر رو بخاطر خود ِ هری میخوند ؟ عمرا کسی هری پاتر فن درست حسابی باشه و بخاطر هری بخونه . همه بخاطر فضای دوست داشتنیش میخونن . اما با الکی پر رنگ کردن هری گند زد تو همون فضاش . با اون پایان هر دمبیلی !

منظورت از گند زدن به شخصیت دامبلدور دقیقا چیه؟ اگه منظورت گذشته تاریکشه من یکی که خیلی خوشم اومد.این طوری یکم کاراکترش خاکستری و باورکردنی شد و از سفیدی مطلق دراومد.اسنیپ هم که هیچکی پیش بینی نمیکرد در واقع اوناییم که مدعین که از قبل حدس زدن،میگفتن که اسنیپ دامبلدورو نکشته(با وجود آوداکداورای به اون تابلویی) یا اون لحظه ی آخر که به اسنیپ التماس میکرد که خواهش می کنم منظورش این بوده که خواهش میکنم منو بکش:)) در صورتیکه واقعا التماس کرده بهش و اسنیپ هم نمیدانسته نقشه به هم ریخته و طبق نقشه آلبوسو به قتل رسونده. در مورد پایان هم قبول دارم،به آن شکوهمندی که انتظار داشتم نبود،ای کاش پایانو تغییر نمیداد یا حداقل پایان اصلیشو جایی تو سایتش میذاشت که ببینیم چی بوده:(

منظورت از گند زدن به شخصیت دامبلدور دقیقا چیه؟ اگه منظورت گذشته تاریکشه من یکی که خیلی خوشم اومد.این طوری یکم کاراکترش خاکستری و باورکردنی شد
lبجای خاکستری قهوه ای شد . میتونست جور دیگه ای این کار رو بکنه . اما کاری کرد که نابود شد کلا شخصیت دامبلدور . پرداخت به قسمت تاریک شخصیت نباید نابود کنه یه شخصیت مثبت رو که !

عاليه>:d< من روي 2 يا 3 حساب ميكردم>:d<:|:d
كلا هري كتابهاش فوق العاده بودن.فيلماش از خوب بهتر بودن.بازيهاش فاجعه بشري بودن

بحث نکنید کلا سری کتابهای هری پاتر waste of time هستن!:دی فقط بدرد وقت کشی می خورن!:دی
باشه شما راس ميگي:)

به به!:دی من پست نزنم بهتره چون اگه با کسی درگیر شیم عاقبت خوبی نداره.! فقط بازیاش اشغاله 1 ساعت سوار جارو بشی بری اینور اونور ولی بازم واسه اونایی که کتاب رو خوندن،دیدن محیط مدرسه باحاله ولی این 7 دیگه تو مدرسه نیست دیگه پس اشغاله!

من وقتي اصلاً بوجود نيومده بودم داشتم اين سري كتاب رو از ذهن رولينگ ميخوندم، آخه هنوز نوشته نشده بود. بعد كافي شاپ خودم بهش الهام كردم بنويسه اينارو :)

بابـا جمع كنين اين مسخره بازيهارو، فكر كردين هرچي زودتر خونده باشين ديگه اوستا ميشين؟ اصلاً ربطي به زمان خوندن و اينجور چيزها نداره و خيلي جالب منتقد هايي كه در اين رشته تحصيل كردن و خيلي بيشتر از من و شما ميفهمن زير سوال ميرن به همين راحتي! باو فهميديم ديگه آخر هري پاتر هستين و اصلاً تا شماره شــورت دامبلدور رو حفظين و خودتون براي كارت مليش اقدام كردين، ديگه الآن اينقدر كتاب هارو دور كردين و خاندان همه ي شخصيت هايي كه اصلاً وجود خارجي ندارن رو حفط كردين هنره!؟‌نه واقعاً قبول دارين تلف كردين وقتتونو؟ همين اطلاعاتي كه ازين كركتر ها حفظ كردين صرف كتاب هاي علمي ميكردين الآن انيشتن شده بودين! خودم هم ادعا نميكنم، ولي ديگه وقتمو پاي كتاب داستان صرف نميكنم.

در كل كتاب داستان،‌گيم، فيلم و امثال اينها براي پر كردن اوقات فراغته، پس ديگه به علوم و هدف و ازينجور چيزها ربطش ندين. مثلاً از اينكه 4 نفر ميان چوب دستشون ميگيرن يك سري ورد كه تراوشات ذهن خانم رولينگ هست رو ميخونن و يك اتفاق جادويي ميوفته چه علم نصيب شماها ميشه؟

بحث كردن هم سر همچين چيزي كه از ريشه پوچـه،‌اصلا منطقي نيست و خيلي عمل بچگانه اي هستش.

الآن من موندم،‌امتياز يك بازي چرا رسيد به گذشته تاريك دامبلدور؟

• Like
Reactions: PXG
بحث نکنید کلا سری کتابهای هری پاتر waste of time هستن!:دی فقط بدرد وقت کشی می خورن!:دی
ولی دیگه انصافا این شماره آخری از سری فیلم هاش قشنگ بود و خیلی بهتر از شماره های قبلی کار شده بود
از شماره های قدیمی تر، شماره 4 فکر می کنم از همه بهتر بود.
بازی هاش هم همین 2-3 شماره اولی درست و حسابی بود. این آخریا که ارزش تموم کردن هم نداشتن. البته شماره 6 به نظرم یه فاجعه به تمام معنی بود و حتی از این دو شماره شوتر هم افتضاح تر بود

waste of time خوندن پست عضو تحریریه هست که هنوز بلد نیست در رابطه با اثری که میلیون ها عاشق داره چطور باید صحبت کنه واقعا بازی سنتر دیگه داره میره سمت نوب ها بچه بازی

بازی هاش بدترین ها هستن و فیلم هاش هم در حد کتاب ها نیستن و لی جایی که مثل یک بچه کوچولو کل یک مساله را زیر سوال میبرید آدم نمیدونه واقعا چی بگه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or