درست صحبت کن عزیز.شما 13 سالگی شروع کردی,مخت سوت می کشه بگم من از 10 سالگی شروع کردم,هر کتاب رو میانگین سه دفعه خوندم.هری پاتر یکی از پایان های زیبا رو داشت.من نمی فهمم,چه انتظاری از پایانش داشتید؟مرگ هری؟این خیلی مسخره هست و فقط تو بازی ها تا حالا جواب داده.مرگ هری یه ضربه خیلی بد به خواننده می زد.همینطور مرگ رون یا هرمیون.ولی مرگ های فرعی خیلی خوبی داشتیم.شخصیت های فرعی دست داشتنی که مرگشون تاثیر گذار بود,ولی نه اونقدر که باعث بشه کتاب رو بندازی.یکی از بهترین کار ها هم سر اسنیپ بود.
در مورد فیلم ها<از نسخه ی ششم به بعد کاملا فیلم ها از اینکه یه چیزی از رو کتاب ساخته بشه بره پی کارش درومد.فیلم ها حالا برای خوشدون شخصیت جدا دارن.تاریکن,پیام دارن....
چه خبر از بچه ها؟کتاب هفتمو اصلا خوندی خدایی؟
شاهکار قرن 21 بود کتاب هفتمه هرپاتر
چه کرده جی کی رولینگ>:d<
من کتاب پنجم رو زیر سوال نبردم ! اما کتاب 6ـُم و هفتم هری شده بود همه کاره . مثلا تو کتاب 5 دامبلدور برای هری برنامه ریزی کرده بود تا نبینتش و هری از دستش ناراحت شده بود خودسر رفت گند زد به همه چی .من نمیفهمم چی باعث شده فک کنین از کتاب 5 هری به ابر قهرمان تبدیل شده والا خودمم یکی از دلایل دوست داشتنش سوپرهیرو نبودنشه.مثلا اینکه تو 5 با حماقتش و بی عرضگی تو چفت شدگی باعث مرگ سیریوس شد و محفل رو به زحمت انداخت
من کتاب پنجم رو زیر سوال نبردم ! اما کتاب 6ـُم و هفتم هری شده بود همه کاره . مثلا تو کتاب 5 دامبلدور برای هری برنامه ریزی کرده بود تا نبینتش و هری از دستش ناراحت شده بود خودسر رفت گند زد به همه چی .
بعد با گند زدن به شخصیت دامبلدور و پر رنگ کردن شخصیت اسنیپ ( حالا این مهم نیست ) و از اون بدتر کاملا پر رنگ کردن هری گند زد . در واقع واقعا گند زد . کی هری پاتر رو بخاطر خود ِ هری میخوند ؟ عمرا کسی هری پاتر فن درست حسابی باشه و بخاطر هری بخونه . همه بخاطر فضای دوست داشتنیش میخونن . اما با الکی پر رنگ کردن هری گند زد تو همون فضاش . با اون پایان هر دمبیلی !
lبجای خاکستری قهوه ای شد . میتونست جور دیگه ای این کار رو بکنه . اما کاری کرد که نابود شد کلا شخصیت دامبلدور . پرداخت به قسمت تاریک شخصیت نباید نابود کنه یه شخصیت مثبت رو که !منظورت از گند زدن به شخصیت دامبلدور دقیقا چیه؟ اگه منظورت گذشته تاریکشه من یکی که خیلی خوشم اومد.این طوری یکم کاراکترش خاکستری و باورکردنی شد
باشه شما راس ميگيبحث نکنید کلا سری کتابهای هری پاتر waste of time هستن!فقط بدرد وقت کشی می خورن!
![]()
بحث نکنید کلا سری کتابهای هری پاتر waste of time هستن!فقط بدرد وقت کشی می خورن!
ولی دیگه انصافا این شماره آخری از سری فیلم هاش قشنگ بود و خیلی بهتر از شماره های قبلی کار شده بود
از شماره های قدیمی تر، شماره 4 فکر می کنم از همه بهتر بود.
بازی هاش هم همین 2-3 شماره اولی درست و حسابی بود. این آخریا که ارزش تموم کردن هم نداشتن. البته شماره 6 به نظرم یه فاجعه به تمام معنی بود و حتی از این دو شماره شوتر هم افتضاح تر بود