امتیازات Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2

Ezio da Firenze

کاربر سایت
_-Harry-Potter-and-the-Deathly-Hallows-Part-2-Xbox-360-_.jpg

Gamespot : 4/10

• Like
Reactions: hosein me
در reviewe گیم اسپات در مورد نکات منفی به :
کوتاه بودن بیش از حد , روند گیم پلی فوق العاده خسته کننده , ارزش تکرار پایین بازی , کشش و هیجان کم بازی , کانسپتهای خنده دار اشاره شده.
نکته مثبت : قابلیت سوییچ بین تواناییها و جادوهای مختلف

مدال منفی :

• bad_weakstory_s.gif
    داستان خسته کننده و کسالت آور
  • bad_short_s.gif
    کوتاه بودن بیش از حد
  • bad_value_s.gif
    فاقد ارزش و دور ریختن پول

• Like
Reactions: fixer and SHePArd
کتاب هفتمش افتضاح بود. دیگه از فیلمو بازیش چه توقعی میشه داشت.هری پاتر 4 تا کتاب اولش فوق العاده بود. ولی از 5 بعد نزولش شروع شد تا به افتضاح اخری رسید.گیماش هم همین وضعیتو داشتن. شماره های اولش عالی بودن و اتمسفر هاگوارتزو به خوبی به ادم منتقل میکردن ولی این اخری ها....

آقا دیگه ما رو به LOL گفتن مجبور نکنین دیگه!فیم های هری پاتر از شماره شش به بعد عالی شدن.می گید نه,برید نقد های منتقدین معروف رو از نسخه ی ششم و پارت یک هفتم ببینید.سخته؟برید همین مجله فیلم خودمون رو بخرید که بهترین منتقد ها توش جمع شدن.همه از روند فیلم های ششم و هفتم تعریف کردن.کتاب هم که یکی از پایان های خوب رو داشت....

• Like
Reactions: Electronic Arts
عجب امتیاز باحالی داده گیم اسپات. :d
یادمه نسخه ی Prisoners of Azkaban رو بازی کردم، ولی اونقدر چرت بود که دیگه هرگز نرفتم سراغ هری پاتر.

کتاب هفتمش افتضاح بود. دیگه از فیلمو بازیش چه توقعی میشه داشت.هری پاتر 4 تا کتاب اولش فوق العاده بود. ولی از 5 بعد نزولش شروع شد تا به افتضاح اخری رسید.گیماش هم همین وضعیتو داشتن. شماره های اولش عالی بودن و اتمسفر هاگوارتزو به خوبی به ادم منتقل میکردن ولی این اخری ها....
این نظر شخصی بود یا کلی؟:-/شاید نظر شما این باشه ولی بقیه با شما در مورد کتاب موافق نیستند
بازی اخر هم یک افتضاح بود که وارنر رو رو سراشیبی قرار داده

قیافه نگیر!
شما چند سالته که حالا واسه من شدی فن هری پاتر؟
من از 13 سالگی که میشد سال 79 هری پاترو شروع کردم تا قبل از اومدن کتاب هفتم هری پاتر زندگی من بود و تو معروفترین سایت طرفدارانش تو ایران کلی در موردش مطلب نوشتم. بعد حالا تو میخوای به من بگی هری پاتر فلانه و بهمانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این نظر شخصی بود یا کلی؟:-/شاید نظر شما این باشه ولی بقیه با شما در مورد کتاب موافق نیستند
همه از روند فیلم های ششم و هفتم تعریف کردن.کتاب هم که یکی از پایان های خوب رو داشت....
کتاب هفتمش افتضاح بود. فیلماش هم از 4 به بعد مزخرف بود. اون منتقد خارجی هم که میاد میگه فلان قسمت فیلم خیلی خوب بود زر زیادی زده ( این لحن حرف زدن فقط بخاطر تعصبیه که رو کتاباش دارم. البته 4 تا کتاب اول. با ارفاق پنجمی هم میشه حساب کرد). اتفاقا خیلی هام با من موافق بودن. یادمه سر بیرون کتاب هفتم که یه شور عجیبی بین همه ایجاد شده بود. تو اینترنت بچه ها فصل فصل ترجمه میکردن تا همون روزهای اول طرفداراش بخونن. خیلی از طرفداراش تو ایران که اون موقع باهاشون ارتباط داشتم از این کتاب حالشون به هم خورد. به قول یکی از بچه های اکادمی فانتزی رولینگ اگه از همین داستانایی که طرفداراش تا قبل از کتاب هفتم تو انجمناشون مینوشتن استفاده میکرد کتاب بهتری از اب در می اومد.
بیشتر از اینم حوصله بحث کردن ندارم. جرو بحثامو 4 سال پیش کردم.

البته فیلم هفتم با توجه به اون کتاب گندش باز خوب ساخته شده.

قیافه نگیر!
شما چند سالته که حالا واسه من شدی فن هری پاتر؟
من از 13 سالگی که میشد سال 79 هری پاترو شروع کردم تا قبل از اومدن کتاب هفتم هری پاتر زندگی من بود و تو معروفترین سایت طرفدارانش تو ایران کلی در موردش مطلب نوشتم. بعد حالا تو میخوای به من بگی هری پاتر فلانه و بهمانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این منم،100 سالمه.در دوران ابتدایی(زمان اوج تراوشات ذهنی) شروع کردم به خوندن سری کتاب های هری پاتر،خیلی حالیمه و نابغه ی قرن هستم.>:d<
این که شما راجع به یه چیزی اطلاع داری،خیلی فرق داره تا اینکه به سطحی رسیده باشی که حق داشته باشی نظرات مردم رو بکوبونی بگی نه اینی که من میگم درسته چون من 2 روز بعد ریلیز کتابو خوندم شما 3-4 ماه بعد.
اون منتقد خارجی هم که میاد میگه فلان قسمت فیلم خیلی خوب بود زر زیادی زده
اونی که سواد دیپلمش،4 برابر استاد های دانشگاه های برتر خودمون هست مسلما Troll میکنه،چیزی حالیش نیست که.فقط منتقدای با شعور و با فرهنگ خودمون که میگند به ما در هر فیلمی توهین شده\m/
اتفاقا خیلی هام با من موافق بودن.
اون خیلی ها احتمالا همون افرادی نبودند که با مصرف 800 مگابایت،فیلم رو دانلود کردند؟یا اینکه همونایی بودند که با خرج 700-800 کیلوبایت کتاباش رو میگرفتن؟
البته فیلم هفتم با توجه به اون کتاب گندش باز خوب ساخته شده.
:x

یا اینکه همونایی بودند که با خرج 700-800 کیلوبایت کتاباش رو میگرفتن؟
متن انگلیسیش یا فارسی؟
در هر صورت انقد بارشون بود که نخوان ترجمه ویدا اسلامیه و سایر عظمای ترجمه در ایران رو بخرن تا به راز و نیاز رون و هرماینی گوش بدن (هووم. گوش بدن؟؟). البته من واسه اسلامیه خارج از مسائل سانسور کتاباش ارزش قائلم.ولی در کل مسئله اینجاس که کتاب هفتم ارزش همون 700 -800 کیلو بایت هم نداشت.
بحث ما تمومه.چون یادگاران مرگ ارزش وقت گذاشتن نداره.بای.

بحث نکنید کلا سری کتابهای هری پاتر waste of time هستن!:biggrin1: فقط بدرد وقت کشی می خورن!:biggrin1:
اگه منظورت سرگرم شدنه اره باهات موافقم. همه سرگرمی ها واسه وقت کشی به درد میخورن ولی اگه منظورت اینه که کلا هری پاتر کتاب بی هدفیه کاملا باهات مخالفم. ارزش هری پاتر خیلی زیاده و به جرئت میگم خیلی ها که کتاب خون هستن باید این سری کتاب رو قبل از مرگشون بخونن از جمله شماره اخرو واسه اینکه ببینن کتاب چه جوری از اوج به دره سقوط کرد.تالار اسرار- زندانی ازکابان- جام اتش جزو ماندگارترین کتاب های فانتزی در کل تاریخن.

آخرین ویرایش:
بحث نکنید کلا سری کتابهای هری پاتر waste of time هستن!:دی فقط بدرد وقت کشی می خورن!:دی
ولی دیگه انصافا این شماره آخری از سری فیلم هاش قشنگ بود و خیلی بهتر از شماره های قبلی کار شده بود
از شماره های قدیمی تر، شماره 4 فکر می کنم از همه بهتر بود.
بازی هاش هم همین 2-3 شماره اولی درست و حسابی بود. این آخریا که ارزش تموم کردن هم نداشتن. البته شماره 6 به نظرم یه فاجعه به تمام معنی بود و حتی از این دو شماره شوتر هم افتضاح تر بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or