امتیازات Halo: Combat Evolved Anniversary

Behrooz

کاربر سایت
250px-Halo-combat-evolved-anniversary-dvd.jpg

gamrReview - 8.4/10

ComputerAndVideogames - 8/10

StrategyInformer - 6/10

BeefJack - 8.6/10

چرا انقدر پایینن اینا ؟:|
Our heroes today can only carry two weapons because of the Chief, regenerating shields were the precursor to player characters being able to absorb bullets and get healthy ducking behind cover, and without him there would be no Xbox. It’s crazy to imagine, but ten years ago first-person shooters were still an unknown quantity on consoles. Halo: Combat Evolved truly exploded the FPS into the modern mainstream, and for that alone it deserves a finely crafted restoration like Halo: Combat Evolved Anniversary for a new generation to discover, and an old one to revisit.
ویرایش : داره بهتر میشه :دی !

گیم اسپات هم 8.5 میده !
I don't think so :دی

آخرین ویرایش:
چرا انقدر پایینن اینا ؟:|
Our heroes today can only carry two weapons because of the Chief, regenerating shields were the precursor to player characters being able to absorb bullets and get healthy ducking behind cover, and without him there would be no Xbox. It’s crazy to imagine, but ten years ago first-person shooters were still an unknown quantity on consoles. Halo: Combat Evolved truly exploded the FPS into the modern mainstream, and for that alone it deserves a finely crafted restoration like Halo: Combat Evolved Anniversary for a new generation to discover, and an old one to revisit.
ویرایش : داره بهتر میشه :دی !
اینا معلوم نیست کی هستند من تا به امروز اسمش را هم نشنیدم :d
من منتظر نمره GS هستم بقیه زیاد برام مهم نیست :d

اینا معلوم نیست کی هستند من تا به امروز اسمش را هم نشنیدم :d
من منتظر نمره GS هستم بقیه زیاد برام مهم نیست :d
CVG و Strategy Informer کاملا معتبرن :d
به هر حال از بازی 10 سال پیش که فقط Remaster شده انتظار میانگین بالای 8.5 رو هم نداریم

CVG و Strategy Informer کاملا معتبرن :d
به هر حال از بازی 10 سال پیش که فقط Remaster شده انتظار میانگین بالای 8.5 رو هم نداریم
CVG به مخفف میشناسم نه به اسم کامل :d ولی استراتژی واقعا نشنیده بود سایتش :d
Edge 9 داده >:d< یوروگیمر 8 :|(باز رو 8 گیر کرد این بابا)

انتظاراتم بیشتر بود :دی میخواستم مثل همون شماره ی اصلی بهش امتیاز بدن ولی خب با توجه به در نظر گرفتن اینکه این بازی یه Remaster بسیار راضی کنندس :دی راستی اون دیوانه ای که 6 داده کدوم درب داغونی تشریف داره ؟ :دی اصلاً معتبر هست ؟ ثبت میشه ؟
هر خوشحالی بخواد بیاد بازی رو برای این 8.5 ها ترول کنه خودم به شخصه ترورش میکنم :دی

انتظاراتم بیشتر بود :دی میخواستم مثل همون شماره ی اصلی بهش امتیاز بدن ولی خب با توجه به در نظر گرفتن اینکه این بازی یه Remaster بسیار راضی کنندس :دی راستی اون دیوانه ای که 6 داده کدوم درب داغونی تشریف داره ؟ :دی اصلاً معتبر هست ؟ ثبت میشه ؟
هر خوشحالی بخواد بیاد بازی رو برای این 8.5 ها ترول کنه خودم به شخصه ترورش میکنم :دی
هنوز تو متا و گیم رنکینگ ثبت نشده !

1Up هم B داد !
http://www.1up.com/reviews/halo-combat-evolved-anniversary-xbox360

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or