I don't think soگیم اسپات هم 8.5 میده !
اینا معلوم نیست کی هستند من تا به امروز اسمش را هم نشنیدم :dچرا انقدر پایینن اینا ؟
ویرایش : داره بهتر میشهOur heroes today can only carry two weapons because of the Chief, regenerating shields were the precursor to player characters being able to absorb bullets and get healthy ducking behind cover, and without him there would be no Xbox. It’s crazy to imagine, but ten years ago first-person shooters were still an unknown quantity on consoles. Halo: Combat Evolved truly exploded the FPS into the modern mainstream, and for that alone it deserves a finely crafted restoration like Halo: Combat Evolved Anniversary for a new generation to discover, and an old one to revisit.!
CVG و Strategy Informer کاملا معتبرن :dاینا معلوم نیست کی هستند من تا به امروز اسمش را هم نشنیدم :d
من منتظر نمره GS هستم بقیه زیاد برام مهم نیست :d
CVG به مخفف میشناسم نه به اسم کامل :d ولی استراتژی واقعا نشنیده بود سایتش :dCVG و Strategy Informer کاملا معتبرن :d
به هر حال از بازی 10 سال پیش که فقط Remaster شده انتظار میانگین بالای 8.5 رو هم نداریم
هنوز تو متا و گیم رنکینگ ثبت نشده !انتظاراتم بیشتر بودمیخواستم مثل همون شماره ی اصلی بهش امتیاز بدن ولی خب با توجه به در نظر گرفتن اینکه این بازی یه Remaster بسیار راضی کنندس
راستی اون دیوانه ای که 6 داده کدوم درب داغونی تشریف داره ؟
اصلاً معتبر هست ؟ ثبت میشه ؟
هر خوشحالی بخواد بیاد بازی رو برای این 8.5 ها ترول کنه خودم به شخصه ترورش میکنم