امتیازات Halo 4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
MMGN - 9/10

• [*=right]+ Great campaign and story
    [*=right]+ Memorable Halo experience, new 343i flavour
    [*=right]+ Multiplayer is still great
    [*=right]+ Spartan Ops is brilliant co-op fun

• - Some new vehicles are a chore to control
  • - Game sometimes holds your hand

لیست امتیازات: (با تشکر از DON MICHAEL بابت لیست)

18259282596955911569.png

44401119575651401668.png

56302354665546366275.png

13002172215877845197.png

73688795155905978512.png

08635384335139999483.png

71658941314153247784.png

68145661763277037475.png

59930726647468260875.png

66552758444983146071.png

Gaming Age - 10/10
Game Revolution - 10/10
NZGamer - 10/10
Machinima - 10/10
Joystiq - 10/10
Destructoid - 10/10
MondoXbox - 10/10
IGN - 9.8/10
GamingTrend - 9.6/10
Meristation - 9.5/10
GameOver.gr - 9.5/10
Polygon - 9.5/10
Official Xbox Magazine - 9.5/10
Vandal Online - 9.4/10
Xbox World Australia - 9.4/10
Canadian Online Gamers - 9.3/10
Game Informer - 9.3/10
Multiplayer.it - 9.3/10
GamingXP - 9.2/10
AusGamers - 9.1/10
Eurogamer Spain - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
The Globe and Mail (Toronto) - 9/10
SpazioGames - 9/10
games(TM) - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Official Xbox Magazine UK - 9/10
3DJuegos - 9/10
Gamereactor Sweden - 9/10
Xbox360Achievements - 9/10
Cheat Code Central - 9/10
VideoGamer - 9/10
GameSpot - 9/10
GamesRadar - 9/10
G4 TV - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
Gamer.no - 9/10
GamesBeat - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Gamereactor Denmark - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
Worth Playing - 8.5/10
Gaming Nexus - 8.5/10
Strategy Informer - 8.5/10
Edge Magazine - 8/10
GRYOnline.pl - 8/10
IncGamers - 8/10
Thunderbolt - 8/10
Digital Spy - 8/10
Metro GameCentral - 8/10
The Escapist - 8/10
Eurogamer - 8/10
Giant Bomb - 8/10
EGM - 7/10

آخرین ویرایش:
االان منظور شما از این پست چی بود ؟؟؟
همون منظوری که اون پست نقل قول شده منظورش بود !
خدا نکنه آدم یه حرف بزنه ! می خوان به زمین و زمان ربطش بدن !
من میدونم که منظور اون نقل قول چیه ! میخوام بودنم منظور شما چیه ؟ مسئله اینجاست میخوای چی را ثابت کنی ؟ میتونی خیلی صاف و پوست کنده بگی ؟
هدفم این بود که اون پست رو بذارم و به مناسبتش سالسا برقصم !
الانم خیلی شرمسارم که اهداف کثیفم به دست شما فاش شد ! یکی آواتار من رو شطرنجی کنه :((
ممنون که منظورتون را شرح دادید چون دقیقا منظورت به غیر اون نبود
yahoo_1.gif
ای بابا ! خودت که میدونستی دیگه چرا ما رو به زحمت انداختی ! عجبا !

آخرین ویرایش:
همون منظوری که اون پست نقل قول شده منظورش بود !
خدا نکنه آدم یه حرف بزنه ! می خوان به زمین و زمان ربطش بدن !

من میدونم که منظور اون نقل قول چیه ! میخوام بودنم منظور شما چیه ؟ مسئله اینجاست میخوای چی را ثابت کنی ؟ میتونی خیلی صاف و پوست کنده بگی ؟

هدفم این بود که اون پست رو بذارم و به مناسبتش سالسا برقصم !
الانم خیلی شرمسارم که اهداف کثیفم به دست شما فاش شد ! یکی آواتار من رو شطرنجی کنه

ممنون که منظورتون را شرح دادید چون دقیقا منظورت به غیر اون نبود :)

ای بابا ! خودت که میدونستی دیگه چرا ما رو به زحمت انداختی ! عجبا !
خواستم از زبان خودت هم بشنوم !:)

آخرین ویرایش:

هیچی مثل این که خود احسان گفته میخواسته سالسا برقصه :d

آخرین ویرایش:
شما تا حالا بازی داشتید که ign براش بده 9.8 و میانگین بازی زیر 90 باشه ؟!

مورد دوم فکر نکنم مخالفت کنی که halo4 از لحاظ ثبت امتیاز یکی از بدشانسترین بازیها بوده ؟! مثلا این سایتهایی که قبلا ثبت میشدند همشون 9 به بالا و 10 دادند ولی تو متا دیگه ثبت نشدند که میتونست راحت متا را بیاره بالاتر از طرفی سایتهای که تو شیکمشون کرم 10 متری دارن ! این کرم بودنشون را بیشتر برای هیلو 4 عملی کردند ! یعنی خودت با حساب انگشتی بری میبینی که هیلو میتونست متاش بالای 9 باشه ولی همه چی با بدشانسی دست به دست هم داد که هیلو میانگینش بیاد زیر 9 .

در ضمن ما بازی هم نداشتیم که بین نقد ها این همه اختلاف نظر داشته باشه مثلا برعکس بازی های x.y اگه بیشتر نقدها را بخونی هیلو 4 را با کلمات بسیر پر رنگ ستایش کردند یعنی نظر منتقدها در مورد این بازی فرق میکنه اگه دقت کنی .

من بازی زیاد میشناسم که مثلا IGN یا سایت معتبر دیگه ای بهش 9 به بالا داده و نهایتا متاش زیر 80 شده حتی ... حالا نمیدونم این چه معنی ای میده ! ضمنا همین IGN پارسال همین موقع ها کلی زیر سوال رفته بود ...

بزار قضیه فکاهی بمونه. جنائی/دارم ـش نکن :دی.

15 تا نقد 9 به بالام داره که یهو به بصورت کاملا خودجون اون رسانه ها از متا حذف شدن!.
بازم میگم با زدن به خاکی و کوچه علی چپ و صحرای کربلا و صغرا کبرا چیدن و اسمون ریسمون بافتن و اینا نمیتونی ایراد از بازی دربیاری. حاجی شما از منتقد IGN و Game Spot بیشتر میدونی؟ ایرادش رو بگو. شما بیشتر از Digital Foundry تجربه داری در مسائل فنی؟ ایرادش رو بگو. چیزی واسه گفتن نداری؟ پست بچه گونه و تمسخر امیز نده.

اولا من اصلا نظر خودمو راجع به این بازی نگفتم که میگی از این بیشتر میدونی از اون کمتر میدونی ، بحث من سر میانگین امتیازاتش هست که شما میگید اصلا حقش نیست و ... راجع به اون حذف شدن امتیازها و ... اینطوری که شما میگی یعنی یه توطئه از قبل برنامه ریزی شده بوده .. درسته ؟!
در مورد " ایرادش رو بگو " هم شما مشکلت رو اول با همون بنده خدایی که گفتم حل کن بعدش با هم صحبت میکنیم . ضمنا Digital Foundry راجع به مسائل تکنیکی و گرافیک مینویسه ، من نمیدونم ربطش به امتیازها چیه ؟

ظلم؟:-/ تو مگه به ظلم تو متا (!) اعتقاد داری؟:-/ :دی مثلا چه بازی ای ظلم در حقش شده؟!

متاسفانه مثل اینکه مشکل عدم تشخیص کنایه خیلی جدی شده ...

متاسفانه مثل اینکه مشکل عدم تشخیص کنایه خیلی جدی شده ...
نه دیگه نپیچون:دی خودت گفتی:
فقط یه چیز دیگه هم هست اینه که معمولا بازیهای بزرگ و عظیم که بعضا یه سری هم در حقشون ظلم میکنن حداقل 15 تا امتیاز کامل و 15 تا هم 9.5 به بالا دارند ، اما این کلا تا اینجا 13 تا 9.5 به بالا داره ( شامل 7 امتیاز کامل ) ... خب چرا اینجوریه واقعا ؟! مگه این بازی بدون ایراد نیست ؟ مگه نمیگید از استاندارد این نسل بالاتره ؟ خب پس مشکل اینا چیه ؟
میخوام بدونم اون بازیهای بزرگ و عظیمی که بعضا یه سری در حقشون ظلم میکنن و حداقل 15 تا امتیاز کامل و 15 تا 9.5 به بالا دارن دقیقا کدوما هستن؟:-/ با ذکر مثال بگو لطفا...:دی

من بازی زیاد میشناسم که مثلا IGN یا سایت معتبر دیگه ای بهش 9 به بالا داده و نهایتا متاش زیر 80 شده حتی ... حالا نمیدونم این چه معنی ای میده ! ضمنا همین IGN پارسال همین موقع ها کلی زیر سوال رفته بود ...

شما یه بازیه مهم کنسولی بگو که از ign بالای 9.5 بگیره و متاش بشه زیر 9 ؟ شما چندتا عنوان میشناسی که از ign تونسته باشه 9.5 بالاتر بگیره حالا 9.5 که هیچی هیلو 4 گرفته 9.8 ! که از معدود بازیهایی هست که این امتیاز را گرفته !

در مورد قسمت بعدیه حرفت ign در اینکه این سایت یکم برای بازی های بزرگ انحصاری امتیاز بالاتر میده شکی نیست ! ولی اینکه IGN به یه بازی 9.8 بده میانگین بازی بشه زیر 9 برای من جای سواله ؟!

کله حرفه من اینه نقدها مورد هیلو 4 اصلا و ابدا متعادل نیست ! یه سایتی بازی را نقد کرده و میگه ورای این نسله و اله و بله و کلی کف خون قاطی کردند و یکی میاد راحت براش میده 5 و 2 ؟؟!!! از طرفی از خوش شانسی بازی اون سایتهایی که چنتاش بهش دادند 10 و 9.5 همشون از متا حذف شدند و دیگه ثبت نمیشن . حالا نگی که میگم توطئه شده ! بلکه دارم میگم از شانسه بازیه همین !

شما به همون سایتهایی هم که امتیاز پایین دادند برید نقدهاشون را بخونید دلیلهاشون به نظر بنده یه دلیل کاملا چرت و بی معنیست و حداقل در اون حدی نیست که بخواد حتی 3 نمره کم کنه که ماشالا تا 5 و 6 نمره هم رفته پایینتر !

یه بازی اول شخص در انواع سبک ها موجوده ولی حقیقتا سبک هیلو 4 را بزارید کنار رقباش و مقایسه کنید با تک تک قسمت های بازی مثل شخصیت پردازی و داستان و کامل بودن گیم پلی و قسمت مولتی پیلیر بازی باشه ! حالا قسمتهای گرافیکی و صدا گذاری و.......... یعنی هر رقمه حساب میکنم نمیتونم تصور کنم که چنین رفتاری باید با بازی شده باشه !

نمیگم الان باید متا 95 میبود ولی دیگه متای زیر 91 و 90 حقش نبود !

من خودم این بازی رو انجام ندادم و برام زیاد مهم نیست و اعتقادی هم ندارم که در حقش جفا شده چون همونطور که گفتم عرضه اینهمه هیلو توی یه نسل ظرفیت روانی سایتها رو برای امتیازدهی به این بازی اشباع کرده و اعتقاد دارم اگر این بازی شماره دوم و یا سوم بود بالای 95 رو هم میتونست بگیره ولی جدا دارم فکر میکنم اگر متای این بازی این نمره رو میگیره پس bo2 باید حداکثر 70 بگیره./:)

نه دیگه نپیچون:دی خودت گفتی:

میخوام بدونم اون بازیهای بزرگ و عظیمی که بعضا یه سری در حقشون ظلم میکنن و حداقل 15 تا امتیاز کامل و 15 تا 9.5 به بالا دارن دقیقا کدوما هستن؟:-/ با ذکر مثال بگو لطفا...:دی

همه اونايي كه همين تعدادى كه گفتم ١٠ و ٩.٥ دارن و چند تايى هم ٨ دارن ، اما halo الان تعداد ٩.٥ و ١٠ هاش هم زياد نيست كه بگيم اون زير ٩ ها در حاشيه قرار ميگيرن . فكر كنم منظورم روشنه حالا اگه ميخواى مثال هم بزنم ....

من خودم این بازی رو انجام ندادم و برام زیاد مهم نیست و اعتقادی هم ندارم که در حقش جفا شده چون همونطور که گفتم عرضه اینهمه هیلو توی یه نسل ظرفیت روانی سایتها رو برای امتیازدهی به این بازی اشباع کرده و اعتقاد دارم اگر این بازی شماره دوم و یا سوم بود بالای 95 رو هم میتونست بگیره ولی جدا دارم فکر میکنم اگر متای این بازی این نمره رو میگیره پس bo2 باید حداکثر 70 بگیره./:)
اخه عزيز BO مگه چشه كه بايد زير 70بگيره؟؟:(

همه اونايي كه همين تعدادى كه گفتم ١٠ و ٩.٥ دارن و چند تايى هم ٨ دارن ، اما halo الان تعداد ٩.٥ و ١٠ هاش هم زياد نيست كه بگيم اون زير ٩ ها در حاشيه قرار ميگيرن . فكر كنم منظورم روشنه حالا اگه ميخواى مثال هم بزنم ....
بازی الان 49 تا نمره 9 و بالاتر از 9 داره. 25 نمره هم زیر 9. حکمش چیه الان؟:-/ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or