امتیازات Halo 4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
MMGN - 9/10

• [*=right]+ Great campaign and story
    [*=right]+ Memorable Halo experience, new 343i flavour
    [*=right]+ Multiplayer is still great
    [*=right]+ Spartan Ops is brilliant co-op fun

• - Some new vehicles are a chore to control
  • - Game sometimes holds your hand

لیست امتیازات: (با تشکر از DON MICHAEL بابت لیست)

18259282596955911569.png

44401119575651401668.png

56302354665546366275.png

13002172215877845197.png

73688795155905978512.png

08635384335139999483.png

71658941314153247784.png

68145661763277037475.png

59930726647468260875.png

66552758444983146071.png

Gaming Age - 10/10
Game Revolution - 10/10
NZGamer - 10/10
Machinima - 10/10
Joystiq - 10/10
Destructoid - 10/10
MondoXbox - 10/10
IGN - 9.8/10
GamingTrend - 9.6/10
Meristation - 9.5/10
GameOver.gr - 9.5/10
Polygon - 9.5/10
Official Xbox Magazine - 9.5/10
Vandal Online - 9.4/10
Xbox World Australia - 9.4/10
Canadian Online Gamers - 9.3/10
Game Informer - 9.3/10
Multiplayer.it - 9.3/10
GamingXP - 9.2/10
AusGamers - 9.1/10
Eurogamer Spain - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
The Globe and Mail (Toronto) - 9/10
SpazioGames - 9/10
games(TM) - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Official Xbox Magazine UK - 9/10
3DJuegos - 9/10
Gamereactor Sweden - 9/10
Xbox360Achievements - 9/10
Cheat Code Central - 9/10
VideoGamer - 9/10
GameSpot - 9/10
GamesRadar - 9/10
G4 TV - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
Gamer.no - 9/10
GamesBeat - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Gamereactor Denmark - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
Worth Playing - 8.5/10
Gaming Nexus - 8.5/10
Strategy Informer - 8.5/10
Edge Magazine - 8/10
GRYOnline.pl - 8/10
IncGamers - 8/10
Thunderbolt - 8/10
Digital Spy - 8/10
Metro GameCentral - 8/10
The Escapist - 8/10
Eurogamer - 8/10
Giant Bomb - 8/10
EGM - 7/10

آخرین ویرایش:
من هرجوره حساب میکنم نمیدونم بعضی از سایتها واسه چی این همه کم دادند اکثر سایتها امتیازشون دوربر 9 میچرخه ولی اونهایی که خیلی کم دادند دلایلشون غیر منطقیه یا حداقل دلیلشون در اون حد نیست که بخوایم ایراد بزرگ براش حساب کنیم .
گیم پلی بازی همون هیلو سابق هست و اتفاقا 343 چندتا سلاح جدید تو بازی اورده که طراحی عالی هم دارند از طرفی تو یکی از مراحل ربات سواری گذاشتند یعنی یه بخش کاملا جدید .
البته خود من یعنی از نظر خودم گیم پلی بازی حتی گیم پلی هیلو ریچ در حد هیلو 3 قوی نبود یعنی هیلو 3 بعضی نبرد هاش و محیطی که قرار داشتی عظیم تر و sandbox تر بود ولی این موضوع اونقدر بزرگ نمیتونه باشه که بخواد امتیاز بازی را اینجوری بکشه پایین همینطور که گفتم بازی کاملا دستنخورده هم نبوده بلکه سلاح های جدی تو بازی هست و یه مرحله جدا مثل ربات سواری تو بازی قرار داره .
من قبل اومدن امتیازات و خود بازی که این چندباری هم گفتم :دی علت مورد محبت قرار گرفتن بازی را فقط سر مقایسه 343 با بانجی میدونم یه جورایی نقد سایتها را میخونم این حس را کاملا به ادم میده که بعضی سایتها تعصب بانجی را میکشن وگرنه من به هر دری میکوبم که ببینم دلیل بزرگ اون سایتی که به بازی داده 5 چی بوده درک نمیتونم بکنم وقتی یه سایتی قبلا به هیلو 3 و ریچ داده 9 و 9.5 چه دلیل بزرگی بوده اینهمه نمره بیاد پایین تر ! بازی هرچقدر هم افت کنه دیگه 1 و 2 نمره نه 5 نمره !

حالا بماند که بازی از لحاظ گرافیک و انیمیشن و کیفیت صدا گذاری روایت داستان یه جهش بزرگی داشته ! یعنی در بدترین حخالت بخوایم با سیستم ریز نمرات بهش امتیاز بدیم امتیاز بازی باید بالاتر از این حرفها باشه .
داستان عالی. گرافیک الماس. گیم پلی خدا. صدا گذاری و موسیقی بینظیر. مالتی پلیر غیر قابل رقابت. امتیاز 7 (Trollface).

بازی رو از این دید ببینید که یه Halo ی عالیه ، اما واسه کسی که طرفدار Halo نیست نمیتونه اون چیزی باشه که شما میبینید . Halo یا هر بازیه دیگه ای تا ابد که نمیتونه از یه فرمول پیروی کنه و همینطوری 10 و 9 بگیره ، فقط گرافیکش جهش بزرگی داشت .

بازی رو از این دید ببینید که یه Halo ی عالیه ، اما واسه کسی که طرفدار Halo نیست نمیتونه اون چیزی باشه که شما میبینید . Halo یا هر بازیه دیگه ای تا ابد که نمیتونه از یه فرمول پیروی کنه و همینطوری 10 و 9 بگیره ، فقط گرافیکش جهش بزرگی داشت .
دقیقا اینو منم از اول گفتم. ولی کار 343 کاملا درست بود. اینا نمیتونستن بیان تو اولین بازیشون یهو هیلو رو دگرگون کنن! حداقل نصف فن بیس بازی رو از دست میدادن. پس کار درست رو کردن و در اولین گامشون اون فن بیس رو به طرف خودشون کشیدن و نگذاشتن پخش و پلا بشن:دی هر کاری میخواستن بکنن باید از دفعه بعدی میکردن، نه الان.

ضمنا درکشون از یونیورس هیلو واقعا فوق العاده بود:دی ارتباطی که War Games و Spartan Ops و Campaign و همه قسمت ها با هم داره خیلی عالی از آب دراومده. کلا از این بهتر نمیشد یکی غیر از بانجی بیاد هیلو رو ادامه بده. من واقعا تبریک میگم بهشون که تونستن همچین IP غولی رو هندل کنن.

دقیقا اینو منم از اول گفتم. ولی کار 343 کاملا درست بود. اینا نمیتونستن بیان تو اولین بازیشون یهو هیلو رو دگرگون کنن! حداقل نصف فن بیس بازی رو از دست میدادن. پس کار درست رو کردن و در اولین گامشون اون فن بیس رو به طرف خودشون کشیدن و نگذاشتن پخش و پلا بشن:دی هر کاری میخواستن بکنن باید از دفعه بعدی میکردن، نه الان.
تا اینجا میبینیم که فن بیس ش گسترش ام یافته :دی. چند تن از بروبچه های بازیسنتر 360 خریدن و Gold شدن و اومدن LIVE فقط بخاطر این بازی (منظور رضا و بابک و دارودسته‌شون هست :دی).

343 سر این بازی خیلی محافظه کار عمل کرده از یه نظریم حق داشته ولی دیگه خیلی تابلو هر مرحله از بازیو کپی از یکی از مرحله های قسمتای قبلی ساختن درسته که بازیو خیلی خوب ساختن گرافیک و گیم پلی موزیک و بقیه چیزاش درجه یکه ولی محافظه کاریم حد داره من خودم از فنای 100 آتیشه halo بوده و هستم ولی به نظرم بعضیا حق دارن به بازی 7 بدن من خودمم دست و دلم نمیره به بازی بالاتر از 7-8 بدم تنها دلیلشم اینه که هر مرحلشو بازی میکردی انگار داشتی برای بار دوم بازی میکردی با گرافیک بالاتر ولی اون سایتایی که زیر 7-8 دادن خیلی بیب بودن :d

خب پس با این نمرات اخیر و با توجه به اینکه بازی تعداد نمرات 9 نسبتا بالا داشته ( 40 تا که اکثرش زیر 95 هستند ) و زیاد هم نمرات کامل اونچنان نداشته ( 7 تا ) و تعداد 8 تا و 7 تا هم بالا بوده ( 23 تا که اکثرش زیر 85 بوده ) و 3 تا نمره خیلی بد هم داشته پس میشه گفت بازی واقعا حقش همین متا هست و در اخر متاش باید همین دور و برا میچرخیده . پس در واقع یکی دوتا سایت زیاد تاثیر ندارند .

کلا میشه گفت متا واقعی و درستی هست .

343 سر این بازی خیلی محافظه کار عمل کرده از یه نظریم حق داشته ولی دیگه خیلی تابلو هر مرحله از بازیو کپی از یکی از مرحله های قسمتای قبلی ساختن درسته که بازیو خیلی خوب ساختن گرافیک و گیم پلی موزیک و بقیه چیزاش درجه یکه ولی محافظه کاریم حد داره من خودم از فنای 100 آتیشه halo بوده و هستم ولی به نظرم بعضیا حق دارن به بازی 7 بدن من خودمم دست و دلم نمیره به بازی بالاتر از 7-8 بدم تنها دلیلشم اینه که هر مرحلشو بازی میکردی انگار داشتی برای بار دوم بازی میکردی با گرافیک بالاتر ولی اون سایتایی که زیر 7-8 دادن خیلی بیب بودن :d
مدرکی چیزی ام داری یا نظر شخصی هست؟ چون توی هیچ نقدی به این موضوعی که شما میگی اشاره نشده.

مدرکی چیزی ام داری یا نظر شخصی هست؟ چون توی هیچ نقدی به این موضوعی که شما میگی اشاره نشده.
هان :d
بیشتر نظره خودمه مرحله 1 و 2 بازی یه جورایی شبیه halo یکه
مرحله سه بازم شبیهه two betreyals هیلو یکه
مرحله چهارم یه جاهاییش شبیه assault on the control room هیلو یکه
مرحله پنجم شبیه ark هیلو سه
مرحله شیشم یه جورایی شبیهه منطقه قرنطینه هیلو دو هست
...
کلا یه معجونی از همه هیلو ها بود

هان :d
بیشتر نظره خودمه مرحله 1 و 2 بازی یه جورایی شبیه halo یکه
مرحله سه بازم شبیهه two betreyals هیلو یکه
مرحله چهارم یه جاهاییش شبیه assault on the control room هیلو یکه
مرحله پنجم شبیه ark هیلو سه
مرحله شیشم یه جورایی شبیهه منطقه قرنطینه هیلو دو هست
...
کلا یه معجونی از همه هیلو ها بود
مطمئنی اینا نظر خودت بود و از جای دیگه نخونده بودی قبلا؟:-/ مثلا اینجا:-/ :دی

مطمئنی اینا نظر خودت بود و از جای دیگه نخونده بودی قبلا؟:-/ مثلا اینجا:-/ :دی
بابا هم نظر!! چکیده نظر خودم بود ولی تو مطمئنی اونا نظر خودت بوده؟ :d چون من تو فرومای خارجی خیلیارو دیدم این نظرو دارن منم اول اونجاها خوندم بعد خودمم رفتم مقایسه زدم.

بازی رو از این دید ببینید که یه Halo ی عالیه ، اما واسه کسی که طرفدار Halo نیست نمیتونه اون چیزی باشه که شما میبینید . Halo یا هر بازیه دیگه ای تا ابد که نمیتونه از یه فرمول پیروی کنه و همینطوری 10 و 9 بگیره ، فقط گرافیکش جهش بزرگی داشت
اون 2 و دو تا 5.5 نبود الان متاش 89 میشد و احتمال 90 هم بود. هر بازی بزرگی یه سایت نخاله پیدا میشه که بهش نمره پایین میده، اینجا فعلا 3 تا سایت نخاله داشتیم :دی فکر نمیکنم بازی که 70 تا امتیاز بالای 8 داشته باشه لیاقتش 2 یا 5.5 باشه. حتی یه بازی مثل Alan Wake که متاش 83 هست، نمره زیر 60 دیگه نداشته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or