امتیازات Halo 4

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
MMGN - 9/10

• [*=right]+ Great campaign and story
    [*=right]+ Memorable Halo experience, new 343i flavour
    [*=right]+ Multiplayer is still great
    [*=right]+ Spartan Ops is brilliant co-op fun

• - Some new vehicles are a chore to control
  • - Game sometimes holds your hand

لیست امتیازات: (با تشکر از DON MICHAEL بابت لیست)

18259282596955911569.png

44401119575651401668.png

56302354665546366275.png

13002172215877845197.png

73688795155905978512.png

08635384335139999483.png

71658941314153247784.png

68145661763277037475.png

59930726647468260875.png

66552758444983146071.png

Gaming Age - 10/10
Game Revolution - 10/10
NZGamer - 10/10
Machinima - 10/10
Joystiq - 10/10
Destructoid - 10/10
MondoXbox - 10/10
IGN - 9.8/10
GamingTrend - 9.6/10
Meristation - 9.5/10
GameOver.gr - 9.5/10
Polygon - 9.5/10
Official Xbox Magazine - 9.5/10
Vandal Online - 9.4/10
Xbox World Australia - 9.4/10
Canadian Online Gamers - 9.3/10
Game Informer - 9.3/10
Multiplayer.it - 9.3/10
GamingXP - 9.2/10
AusGamers - 9.1/10
Eurogamer Spain - 9/10
Planet Xbox 360 - 9/10
The Globe and Mail (Toronto) - 9/10
SpazioGames - 9/10
games(TM) - 9/10
Everyeye.it - 9/10
Official Xbox Magazine UK - 9/10
3DJuegos - 9/10
Gamereactor Sweden - 9/10
Xbox360Achievements - 9/10
Cheat Code Central - 9/10
VideoGamer - 9/10
GameSpot - 9/10
GamesRadar - 9/10
G4 TV - 9/10
Gameblog.fr - 9/10
Gamer.no - 9/10
GamesBeat - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
Gamereactor Denmark - 9/10
Eurogamer Sweden - 9/10
Worth Playing - 8.5/10
Gaming Nexus - 8.5/10
Strategy Informer - 8.5/10
Edge Magazine - 8/10
GRYOnline.pl - 8/10
IncGamers - 8/10
Thunderbolt - 8/10
Digital Spy - 8/10
Metro GameCentral - 8/10
The Escapist - 8/10
Eurogamer - 8/10
Giant Bomb - 8/10
EGM - 7/10

آخرین ویرایش:
حسین من یه سوال پرسیدم ولی جواب ندادی، به نظر تو GT5 و Shift در یه سطح هستن دیگه؟ آره یا نه؟ :biggrin1: اینو جواب بده بعد بیا واسه ما بیانیه صادر کن :biggrin1:
اینو که یادم رفت.اما اوکی.
شیفت 2 متاش 82 شده.جی تی 5 هم 84.قطعا جی تی 5 قابل مقایسه با شیفت نیست.اما دلایل زیادی داره که متاشون بهم نزدیکه.اولا جی تی یه عنوان انحصاری بوده،شیفت یه عنوان مولتی.جی تی 5 سال در دست ساخت بوده،شیفت 2 سال.از لحاظ هزینه ایی هم که شده،خب قابل مقایسه نیستن.طبیعتا منتقد نسبت به جی تی نگاه بسیار سخت گیرانه تری داره،تا شیفت.جی تی یه عنوان سابقه دار هست.شیفت یه عنوانی که تازه پا به این ژانر گذاشته.طبیعتا منتقد از خیلی از ایرادهای شیفت،چشم پوشی میکنه،ولی برای جی تی کوچکترین ایرادها رو بولد میکنه.جی تی قرار بود که سبک سیمولیشن رو متحول کنه و همه ازش همچین انتظاری داشتن.ولی برای شیفت هیچکس انتظار خاصی نداشت.

البته من میدونم هدفت از این سوال چی بود.میخوای در نهایت اینطور نتیجه گیری کنی که هیلو هم همینه و این بازی در واقع خیلی بهتر از ایناست.ولی خب باید بگم اشتباه میکنی.چون من هیچوقت نمیگم حق جی تی خورده شده و .......من میگم دقیقا حقش همینه نه بیشتر.

خیلی عذر میخوام ... ولی مثلا میخوای بیای بگی دیوید کیج بره فیلم بسازه ... بازی بلد نیست بسازه ... بازی گیم پلی نداره ... ؟ این بازی بدون گیم پلی و باید انداحت تو چاه ... هاهاهاها چهار تا سات بهش 4 دادن ... ؟

دیگه حرفاتون قدیمی و نخ نما شده ... مثل کنسول و بازی هاتون که به شدت تکراری شدن ... اخه تا کی میخواین ... دلتون رو به 2.3 تا فرانچایز تکراری خوش کنید و هی هم بیاید رقیب رو ترول کنید ؟؟؟؟؟

میدونی چرا در مورد gow و tlou حرفی نمیزنم چون فکر نمیکنم اون طرف ها ببینیمتون ... مگه اینکه بخواید بازی با متای 90 تا 92 رو هم ترول کنید .... tlou که یه ip جدیده ... من اصلا از افت رزیدنت ناراحت نشدم چون جایگزینش داره منتشر میشه ...

gow هم تغییرات و نواوری های زیادی تو گیم پلیش اوردن که کسی نخواد به تکراری بودن و نبودن نواوری توش گیر بده ...
َشما اول طرفت رو بشناس بعد بیای کامنت رو نقل قول کن. یه پست از من بیار که در مورد دیوید کیج این حرفها رو زده باشم، همین الان :دی آقا ما میخوایم دلمون رو به همین 2 تا بازی تکراری خوش کنیم، از نظر شما مشکلی داره؟ وقتی تاپیک بازی رو خراب می کنید انتظار نداشته باشید واستون دست بزنیم!
اینو که یادم رفت.اما اوکی.
شیفت 2 متاش 82 شده.جی تی 5 هم 84.قطعا جی تی 5 قابل مقایسه با شیفت نیست.اما دلایل زیادی داره که متاشون بهم نزدیکه.اولا جی تی یه عنوان انحصاری بوده،شیفت یه عنوان مولتی.جی تی 5 سال در دست ساخت بوده،شیفت 2 سال.از لحاظ هزینه ایی هم که شده،خب قابل مقایسه نیستن.طبیعتا منتقد نسبت به جی تی نگاه بسیار سخت گیرانه تری داره،تا شیفت.جی تی یه عنوان سابقه دار هست.شیفت یه عنوانی که تازه پا به این ژانر گذاشته.طبیعتا منتقد از خیلی از ایرادهای شیفت،چشم پوشی میکنه،ولی برای جی تی کوچکترین ایرادها رو بولد میکنه.جی تی قرار بود که سبک سیمولیشن رو متحول کنه و همه ازش همچین انتظاری داشتن.ولی برای شیفت هیچکس انتظار خاصی نداشت.

البته من میدونم هدفت از این سوال چی بود.میخوای در نهایت اینطور نتیجه گیری کنی که هیلو هم همینه و این بازی در واقع خیلی بهتر از ایناست.ولی خب باید بگم اشتباه میکنی.چون من هیچوقت نمیگم حق جی تی خورده شده و .......من میگم دقیقا حقش همینه نه بیشتر.
متای نسخه اول Shift فکر کنم 83 باشه. توضیح هم نمیخواد بدی، مگه نمیگی نمره متا Fact هست. حالا تو قبول داری که GT5 و Shift در یه حد هستن؟ از چیزی که تو صفحات قبل گفتی مشخصه که قبول داری، یعنی باید قبول کنی وگرنه حرف خودت نقض میشه :دی حالا چون قبول کردی GT5 و Shift در یه حد هستن، پس منم قبول میکنم Halo 4 در حد همون FPS های با متای 87 اینجاها هست :دی

آخرین ویرایش:
Killzone 2 بازيه fps هست متعلق به سوني كه متاش 91
lol ... جالبه

متای این بازی FPS تون :

Killzone PlayStation 2 : 70
Killzone 2 PlayStation 3: 91
Killzone 3 PlayStation 3 :84

متای میانگین : 81.5

و اما Halo ....

Halo: Combat Evolved Xbox :97
Halo 2 Xbox : 95
Halo 3 Xbox 360 :94
Halo 4 Xbox 360 :87

متای میانگین : 93.25

---------------------------------------------------
میانگین متای بزرگترین سری انحصاریهاتون رو هم جمع بزنید به پای میانگین سری Halo نمیرسه ... متای تکی بزرگترین بازی انحصاری بین کنسولهای سونی
و مایکروسافت هم متعلق به بازی Halo: Combat Evolved هست با متای 97 ...

آخرین ویرایش:
واقعا تیریک میگم . تاپیک رو تبدیل کردید به مکانی برای کل کل کردن با همدیگه . جالبترش هم اینه که برای هم خط و نشون هم میکشید . این وسط بچه های تحریریه جاشون خالی بود که اضافه شدند!!

vaan 2
عزیز اینجوری نگو
فردا با GOW ممکنه مثل HALO 4 برخورد بشه;)

هرچند اینکه GOW 4 نیست که:d
این ماکروسافتی ها 3تا ip خیلی خوب دارن سال دیگه یکیشون هست:">
نه اتفاقا سال دیگه خیلی باحاله :biggrin1:

خلاصه از ما گفتن بود;)
هرچند این بحث به زودی در تاپیک COD:BO II ادامه خواهد داشت:( مثل NFS:دی
َشما اول طرفت رو بشناس بعد بیای کامنت رو نقل قول کن. یه پست از من بیار که در مورد دیوید کیج این حرفها رو زده باشم، همین الان
biggrin1.gif

تو زرنگ تر از این حرف هایی
shrewd.gif

بهتره یه بار half life رو بازی کنی ...بعد نظر بدی ....

نکنه استاندارد های این بازی هم هالوووووو تایین کرده ... البته بهتره به سال ساخت یه نگاهی بندازید ... بازی که انقدر هایپش میکنید .. به اندازه یه بازی مثل half life استاندارد ساز نبوده

بهتره یه بار half life رو بازی کنی ...بعد نظر بدی ....

نکنه استاندارد های این بازی هم هالوووووو تایین کرده ... البته بهتره به سال ساخت یه نگاهی بندازید ... بازی که انقدر هایپش میکنید .. به اندازه یه بازی مثل half life استاندارد ساز نبوده

شما اول خوندن اسم بازی رو یاد بگیر بعد بیا تو تاپیک امتیازاش پست بده !:|

آقا من به نوبه خودم دیگه تو این تاپیک به جز امتیاز چیزی نمیزارم :دی حرفهام رو زدم، کسی هم نقل قول کرد دیگه منتظر جواب نباشه :دی تاپیک که به سلامتی نابود شد، حداقل تو نابودی بیشترش سهمی نداشته باشیم :دی

خب باز گیر بدم به نقدها :دی الان نقد Action Trip که به بازی 8.8 داده رو خوندم، این جز نکات منفی بازی هست:
all these years have passed and we're still fighting the same foes
اینم جز نکات مثبت:
The Covenant and the Prometheans are relentless foes
حالا اگه کسی Prometheans رو تو نسخه های قبلی هم دیده یه عکس ازشون بزاره، والا من هر چی فکر میکنم چیزی یادم نمیاد :دی البته اینو هم بگم که سایت سخت گیری هست و به نظرم نمره خوبی هم داده (با توجه به بقیه نمره هایی که این چند وقته ازش دیدم) ولی این ایرادش به نظرم غیر منطقی هست.

آخرین ویرایش:
متای 87 یعنی نه شاهکار و نه بازی ضعیف.
یه بازی خوبه دیگه :دی انقد زور زدن واسه پایین کشیدنش و انقد زور زدن واتسه بالا کشیدن بازی فایده نداره :دی اگه رو 80 82 بود میشد یجوری بحثو توجیه کرد.
نسبت به بقیه هیلو ها با اون میانگینای بالا شاید یکم ضعیف تر باشه.(البته من شخصا غیر از ریچ که اونم یکم خوشم اومد از بقیه کلا خوشم نیومد ولی خوب بازی با میانگین 97 بازی بدی نیست مسلما :دی)
پس میشه نتیجه گرفت با بازی خوبی طرفید ولی شاید هیلو خوبی نباشه :دی

متای 87 یعنی نه شاهکار و نه بازی ضعیف.یه بازی خوبه دیگه :دی انقد زور زدن واسه پایین کشیدنش و انقد زور زدن واتسه بالا کشیدن بازی فایده نداره :دی اگه رو 80 82 بود میشد یجوری بحثو توجیه کرد.نسبت به بقیه هیلو ها با اون میانگینای بالا شاید یکم ضعیف تر باشه.(البته من شخصا غیر از ریچ که اونم یکم خوشم اومد از بقیه کلا خوشم نیومد ولی خوب بازی با میانگین 97 بازی بدی نیست مسلما :دی)پس میشه نتیجه گرفت با بازی خوبی طرفید ولی شاید هیلو خوبی نباشه :دی
نه برادر اكثرسايت ها كفتن بهترين بازي سري هيلو.اكثراكفتن شاهكاره مثلا يه سايت كه دوستمون كذاشت و راحت به همه10ميده كفته بازي يكي ازبهترين هاي تاريخه ولي بهش8داده!:دي اكه امتيازمهمه برات خب ‏IGNبه بازي9.8داده حالا بازم به نظرت يه بازيه فقط خوبه ياشاهكار؟:

وقتی GT5 به طور مثال نمرات کم میگرفت و بعضیا این حرف شما رو میزدن،همه 360 فنهای عزیز میومدن براشون لول میزاشتن و میگفتن یه سایت هیتره،2 سایت هیتره،همه هیترن؟حالا سر هیلو خودتون دارید همون حرفها رو میزنید.

هیلو 4 حقش همین امتیازاتی هست که گرفته و میانگین یه بازی هیچوقت دروغ نمیگه.هیچوقت.این یه حقیقته و مجبور به قبولش هستید.

اشتباه شما همینجاست ... میانگین هیچ وقت حقیقت رو نمیگه! الان فرض کن 3 تا سایت به متا اضافه میشدن و هر 3 تاشون هم 10 میدادن، اون وقت چی؟ میانگین 90 میشد حقیقت؟میانگین متا بستگی به این داره که کدوم سایت‌ها توی متا ثبت شده باشن و کدوم سایت‌های ثبت‌ شده، نمره دادن باشن. اصلا اینجا بحث حقیقت نیست. جمله پایینی رو هم بولد میکنم تا اشتباهی که اکثر مخاطبین این تاپیک مرتکبش میشن، دوباره تکرار نشه.

هر منتقدی یک تعریفی از حقیقت داره و بر پایه اون تعریف شخصیش، شروع به نوشتن نقد میکنه، ممکنه در این بین، تعریفش از حقیقت محض اشتباه باشه. میانگینی که توی متا مطرح میشه هم میشه مجموعه‌ای از تعاریف شخصی که منتقدین از حقیقت داشتن. شاید این میانگین هم توش اشتباه بوده باشه، همون طور که توی تعریف شخصی این اشتباه میتونه رخ بده. همون طوری که مشخصه، حقیقتی که شما ازش صحبت میکنی شد حقیقت میانگین آعشته به اشتباه. در صورتی که حقیقت محض واسه ما مهمه. حقیقت محض هم چیزی نیست که با میانگین متا بشه تعریفش کرد. چون متا هم وابسته به سایت‌هایی هستن که توش عضویت دارن. حقیقت محض با بحث و مناظره کردن به دست میاد. تازه باز نتیجه کار نمیشه حقیقت محض، میشه یه چیزی نزدیک‌تر به اون.

باقی صحبتم فلسفی هست و هیچ ارتباطی با موضعیت این تاپیک نداره، ولی اگر فکر میکنی توضیحاتم کافی نیست، بگو تا توی پروفایل کاملترش کنم.

در مورد GT5 هم من امکان نداشت همچین پستی بدم. GT یک شاهکار بود. ولی شماره آخرش رو جزو شاهکارها نمیدونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or