حمیدرضا نیکوفری قبلا بود این زیبا شناسی ها رو عالی انجام میداد یادش بخیرمنم نگفتم حالا خارجی ها همه نقد میکنند اتفاقا اونا هم ریویو نویسی میکنند
دقیقا دلیلی که نقد خون نیستی با اینکه به ویدیو گیم علاقه داری همین هست که نقدی نمیبینی که بخونی!!
====
کلا این ریویو نویسی افتی شده، به جای اینکه دنبال زیباشناسی باشیم میخوایم ببینیم اون بازی صرفا باحال هست یا نه
اصلا حال نمیکنم بخش داستانی رو برم بعد برم بگردم تو بازی ! همزمان با داستان هر جا میرسم زیر و رو میکنم ! فقط حس کنجکاوی که به جایی میرسی و ابزارش رو نداری تا گره کار رو باز کنی ! هی با خودت میگی الان باید چی کار کنم ! یعنی چیزی جا انداختم ! یا در ادامه چیزی بهم میده ! کلی کیف میده ! تا اون توانایی لازم رو به دست میارم سریع میرم اونجا ها که گیر کرده بودم و .... تازه کلی از اسکیل ها و طلسم های مهم رو هم همین گشت و گذار میده که جذابیت گیم پلی صد چندان میکنهوقتی قسمت داستانی رو تموم میکنی تازه میفهمی بازی شروع شده .
ساعت ها وقت نیازه بری گشت بزنی و به قولی Exploring بکنی .
تازه بعدش کلی چلنج هست باید انجام بدی
خلاصه خیلی سرگرم میکنه و حالا حالا ها تموم نمیشه
من نمیدونم تو کدوم درجه سختی داری میری . منتهی تو هارد اینجوری که شما میگی نمیشه .اصلا حال نمیکنم بخش داستانی رو برم بعد برم بگردم تو بازی ! همزمان با داستان هر جا میرسم زیر و رو میکنم ! فقط حس کنجکاوی که به جایی میرسی و ابزارش رو نداری تا گره کار رو باز کنی ! هی با خودت میگی الان باید چی کار کنم ! یعنی چیزی جا انداختم ! یا در ادامه چیزی بهم میده ! کلی کیف میده ! تا اون توانایی لازم رو به دست میارم سریع میرم اونجا ها که گیر کرده بودم و .... تازه کلی از اسکیل ها و طلسم های مهم رو هم همین گشت و گذار میده که جذابیت گیم پلی صد چندان میکنه
الان حدود ۴۰-۴۵ ساعته دارم بازی میکنم ۶۵ درصد بازی باز شده
چلنج دارم میرم ! اونی که تو اسپویله هم با یکیشون جنگیدم ! در توانم بود بزنمش ولی خیلی سخت و وقت گیر بود برای همین گفتم قویتر شم برم سراعشون !من نمیدونم تو کدوم درجه سختی داری میری . منتهی تو هارد اینجوری که شما میگی نمیشه .
یه سریبیشعور هستن که باید بازی رو تا یه جاهایی بری بعد برگردی .والکیرهای
در کل منظور کلی من این بود که بازی خیلی عمق زیادی داره و الان نزدیک ۱۰۰ ساعته دارم بازی میکنم . خداروشکر هم پلات کردم . هم ۱۰۰٪ complete. و اینکه کلی دیالوگ و متن خوندم .
با همه اینا هنوز سیر نشدم .
همین الان که دارم این پست رو با گوشی مینویسم ، کنترلر تو دستمه و دارم چلنج Give me a god of war رو استارت میکنم . برام دعا کنید .
یه نکته هم بگم ، اولین بازی تو تاریخ گیمی من هستش که برای Collectibles های بازی حتی یک ثانیه هم ویدیو ندیدم ، و همش رو خودم وجب به وجب بازی رو گشتم .
و همینطور اولین بازی تاریخ برام هست که خیلی دوست داشتم تروفی هاش رو الان میتونستم پاک کنم تا دوباره برم بگیرم .
خلاصه اینکه جزو 5TOP all time داره یواش یواش تبدیل میشه و خودشو داره میرسونه .
واقعا بی خود نیست این کریتوس و GOW یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین های تاریخ هستن ( اگه نگیم محبوب ترین ) باید بازی کنی ببینی چه معجونی ساختن .
فعلا Gameplay ندیدم بتونه اینو حتی دید بزنه
نه دیگه اشتباه میکنی قبل از این نمرات رتبش بالای نسخه ps4 Tlou Remaster بود الان نسخه اصلی TLOU رد کرد بالای اون رفتهیه جای کار متا میلنگه ! پنج تا نمره اخر ۴ تاش ده بوده و یکیش ۹.۵ ! بعد از رتبه ۴۸ افتاد ۵۲؟؟؟؟ رو چه حساب؟!
آره واقعا عجیب غریبه قبل این 9.5 رتبه 48 بود الان 4 رتبه با یه نمره 9.5 سقوط کرد درحالی که با 3 تا 10 پشت سر هم 4 رتبه سعود کرده بودیه جای کار متا میلنگه ! پنج تا نمره اخر ۴ تاش ده بوده و یکیش ۹.۵ ! بعد از رتبه ۴۸ افتاد ۵۲؟؟؟؟ رو چه حساب؟!
نخسه ps4 tlouکه ۵۷ ه !نه دیگه اشتباه میکنی قبل از این نمرات رتبش بالای نسخه ps4 Tlou Remaster بود الان نسخه اصلی TLOU رد کرد بالای اون رفته
احتمالا با 8 ادج میره ۵۷ ۵۸آره واقعا عجیب غریبه قبل این 9.5 رتبه 48 بود الان 4 رتبه با یه نمره 9.5 سقوط کرد درحالی که با 3 تا 10 پشت سر هم 4 رتبه سعود کرده بود
یعنی تاثیر یه نمره 9.5 اندازه 3 تا نمره 10
اینجوریه که 3 تا 10 گرفت از 52 رفت 48 بعد یه 9.5 گرفت از 48 برگشت 52!!!
سایت متا هم شده مثل نوسانات ارزی بی دلیل و خود به خود بالا و پایین میشه ! الان رفت رو ۴۹ ! اصلا من متوجه نمیشم سیستمشون چطوریه !احتمالا با 8 ادج میره ۵۷ ۵۸