امتیازات God of War III Remastered

RedShift

Gold User
N9c95.jpg
لحظاتی قبل لیست نمرات God of War III Remastered منتشر شد:
Game Informer: 90/100
IGN: 88/100
The Jimquisition: 85/100
LevelUp: 85/100
Multiplayer.it: 85/100
Hardcore Gamer: 80/100
Gaming Nexus: 80/100
Game Revolution: 80/100
Gameblog.fr: 80/100
GameSpot: 80/100
Everyeye.it: 75/100
Eurogamer Italy: 70/100
Shacknews: 70/100
GamingTrend: 65/100

متای بازی از 14 نقد: 82

F11HW.png
با انتشار نقد های بیشتر تاپیک بروزرسانی می‌شود.

آخرین ویرایش:
GOW 3 که همون شاهکاریه که بوده!
اما من نقد منتقدا رو هنوز نخوندم اما به نظر من چیزی که از یه بازی Remastered شده با این قیمت انتظار میرفت بیش از اینا بود، اولا که اولین المان موفقیت یه بازی Remastered شده به نظرمن ارتقای گرافیک و هم سطح شدن با گرافیک های الان هس که به نظرمن هیچ کاری تو این زمینه برای نسخه ی PS4 انجام نشد و همون شاهکار PS3 ( یعنی الان داره همون بازی با گرافیک PS3 رقابت میکنه با بازی های الان) تحویل دادن
و دوما نسبت به قیمتش هم واقعا کمه محتوا! همین الان UC Collection با ۳ تا فول گیم ۶۰ دلار هس دیگه، اما یه گیم رو دارن ۴۰ میدن، اگه کالکشن بود خیلی بهتر میشد

کریتوس برای من خیلی قابل احترام هست، خاک بر سر سونی که حاضره با بازی های محبوبش اینکارها رو انجام بده .... ای کاش حداقل در حد و اندازه بازی بهش می رسیدند گرافیک بازی که تو تریلرهایی که من دیدم هیچ تغییری نکرده، قیمتش هم واقعا بالا هست، از این نظر من امیدوارم متا پایین تر هم بیاد تا دیگه فکر سوء استفاده از بازی های محبوب به فکر هیچ شرکتی نیوفته .... جهت اطلاع، میدونم اسلحه نزاشتن!

وقتی شما هیچ تغییر گرافیکی رو ندی و صرفا همون بازی نسل قبل رو پورت کنی اونم با قیمت فضایی ۴۰ دلار معلومه که باید انتظار همچین نمراتی رو داشته باشی
.....
به نظرم متای ۷۰-۷۵ مناسب همچین بازیه.

بازي تغييرات گرافيكي لازم نداره ولي محتواي جديد چرا.

جدا از كيفيت نسخه اصلي كه سال 2010 اومد، الان اين ريمستر به نسبت محتوا قيمتش خيلي بالاست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or